Arhive pentru august 2006

Paris Hilton Sexy Car Washing

Cream, striptease în faţa a 20 de bărbaţi

Cream, striptease în faţa a 20 de b�rbaţi
Cream îşi face de cap în noul ei videoclip, „Cântecul inimii”. Pentru a distrage atenţia de la versurile atât de banale, cât şi de la linia melodică previzibilă, ce poartă inconfundabila pecete a lui Marius Moga, artista a recurs la un şiretlic.

Circ in Consiliul local Bacau


Pentru ca nu a fost lasat sa ia cuvantul in sedinta de consiliu local, avocatul Vasile Botomei a protestat lipind afise pe peretii salii. El a fost scos din sala de seful Politiei Primariei iar unul dintre afise a fost rupt de consilierul Gabriel Corodeanu.

Steaua i-a prezentat pe Ovidiu Petre ÅŸi Cyril Thereau

Steaua Bucureşti şi-a prezentat joi după-amiaza noile achiziţii, mijlocaşul Ovidiu Petre, transferat de la Poli Timişoara, şi atacantul francez Cyril Thereau, adus de la Charleroi (Belgia).

Arestaţi pentru vina de a fi români

La Chişinău, 9 tineri au fost reţinuţi de poliţie pentru că au avut „curajul” de a spune în public că sunt români. Ei se adunaseră în faţa clădirii Guvernului Republicii Moldova pentru a organiza un miting care primise aprobarea din partea Primăriei Chişinău.

Lăsaţi tinerii să doarmă, îndeamnă oamenii de ştiinţă

Potrivit unui nou studiu, publicat în revista de specialitate New Scientist, tinerii care sunt obligaţi să se trezească mai devreme decât ar face-o în mod natural sunt predispuşi problemelor de sănătate.

Orăşanu: Calder-A ar putea cumpăra Balkan Petroleum

Firma Calder-A are intenţia de a cumpăra Balkan Petroleum, iar dacă o asemenea intenţie se înfăptuieşte sau s-a înfăptuit, deja, novaţia contractului de privatizare depusă de Calder-A este inutilă, a declarat pentru NewsIn, preşedintele AVAS, Răzvan Orăşanu.

ISJ Bacau va primi doar cinci microbuze scolare

Din cele 115 microbuze destinate zonei Moldovei, Inspectoratului Scolar Judetean Bacau i-au fost repartrizate cinci microbuze.

´Obiectivul numarul unu nu este sa prindem hoti, ci sa schimbam mentalitatea´

– interviu cu comisarul sef Stefan Alexa, seful Inspectoratului de Politie al judetului Bacau
stefan alexaNumele si prenumele: Alexa Stefan
Gradul preofesional: Comisar sef de politie
Studii:
– Cursuri de perfectionare cu lectori din Elvetia, Olanda, Germania, 2002 – 2006
– Curs postuniversitar „Management”, 2003
– Curs postuniversitar „Siguranta circulatiei rutiere”, 2000
– Facultatea de Drept, 1997

Directoarea scolii din Buda da cu flit (si) investitorilor!

Andrei Savescu, originar din comuna Cleja a investit peste doua miliarde de lei pentru constructia unor grupuri sanitare moderne. Lipsa de interes a directoarei scolii Buda, de care apartine si scoala din Valea Mica, face ca nici pana a aceasta data investitia sa nu fie terminata.

Onestiul a castigat procesele cu ANS, in privinta Bazarului

Judecatoria Onesti s-a pronuntat recent in dosarele privind litigiul dintre Agentia Nationala pentru Sport (ANS) si Consiliul Local Onesti, pe tema Bazarului situat langa Piata centrala, dand castig de cauza onestenilor. In cele 3 dosare care s-au aflat pe rolul Judecatoriei Onesti, ANS a revendicat terenul din centrul actualului bazar, unde a fost amenajata, inainte de 1989, o pista de aeromodelism.

Mircea Botez ramane consilier judetean

Solicitarea prefectului de Bacau de a se constat incetarea mandatului de consilier judetean a lui Mircea Botez (PSD) pe motiv ca a fost condamnat penal, a fost respinsa de secretarul judetului, Traian Milon, care considera ca legea ii da dreptul consilierului sa-si pastreze functia.