Serbare proiect „Un drum spre trecut, un pas către viitor!”

ASOCIAȚIA PENTRU O EUROPĂ UNITĂ a organizat în data de 24.11.2017 serbarea de muzica , dans si cantec a proiectului „Un drum spre trecut, un pas către viitor!”

Proiectul desfasurat pe durata a 4 luni, si-a atins  toţi  indicatorii şi obiectivul pentru care a fost realizat prin reînfiinţarea “Tarafului de la Băcioiu”, reinvierea tradiţiilor rome, asigurarea incluziunii sociale, dezvoltarea de oportunităţi prin instruirea tinerilor muzicanti.

“Felicitari copiilor care au participat in acest proiect, un proiect de suflet, care a fost posibil datorita ASOCIATIEI PENTRU O EUROPA UNITA.

Satul Bacioiu este un sat plin cu talent, asa ca proiectul- Un drum spre trecut, un pas către viitor!  , a fost un proiect frumos, de succes si cu rezultate.

Ne dorim din tot sufletul sa fim langa acesti copii minunati si sa continuam acest proiect. Muzica, acest lucru frumos care ne incanta si ne despleteste fruntea trebui cultivat. Felicitari si profesorilor care au contribuit la instruirea copiilor.” 

Puscasu Nicusor – Primar Corbasca

Proiect a fost finanţat de Consiliul Județian Bacău prin Legea nr. 350/2005, cu modificările și completările ulterioare privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activități nonprofit de interes general şi Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 34/2006 privind achiziţiile publice, cu completările ulterioare.

Adauga un comentariu

*