Arhive pentru septembrie 2007

Pericol de electrocutare

“Zilele Culturii Calinesciene” – a 39-a editie

Timp de 3 zile, in municipiul de pe Trotus, in diferite locatii, s-a desfasurat cea de-a 39-a editie a “Zilelor Culturii Calinesciene”, manifestare organizata de Fundatia Nationala “George Calinescu”, in colaborare cu Uniunea Scriitorilor din Romania si Primaria Onesti, cu sprijinul unor institutii judetene si locale.

Cum se poate trai binisor in Italia

Orasul preferat al bacauanilor continua sa fie Torino, acolo unde romanii reprezinta circa 8 % din populatia orasului.

Orasul preferat al bacauanilor continua sa fie Torino, acolo unde romanii reprezinta circa 8 % din populatia orasului.

Zeci de mii de locuitori ai judetului Bacau continua sa ia calea Occidentului, fapt indicat si de recensamanturile efectuate in ultimii ani, care au dovedit ca populatia localitatilor bacauane este in continua scadere.

Rafinorii duc dorul salariilor mari

Sindicatul “Rafinorul” si administratia de la Rafo Onesti au reinceput negocierile pentru modificarea Contractului Colectiv de Munca (CCM). De fapt, este vorba doar de o completare facuta la vechiul CCM, negociat in primavara acestui an, iar noile clauze urmeaza sa fie incluse intr-un Act aditional.

Proiectul care a unit intelectualii bacauani

Proiectul presedintelui Consiliului Judetean, Dragos Benea, „13 legende pentru Bacau” a trecut testul acceptarii de catre intelighentia cultural-artistica bacauana.

Ministerul Sănătăţii va începe în 2008 un program de prevenire a hepatitei

Ministerul Sănătăţii a încheiat dumincă, cu ocazia Zilei mondiale împotriva hepatitei virale, un protocol de parteneriat cu Asociaţia Sano-help, care are ca scop elaborarea unei strategii pentru prevenirea afecţiunilor ficatului.

Crin Antonescu: Dacă moţiunea de cenzură trece, PNL intră în opoziţie

Vicepreşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminică, la Arad, că în cazul în care moţiunea de cenzură va trece de votul parlamentarilor, liberalii îşi vor ocupa locurile în opoziţie, transmite corespondentul NewsIn.

3 milioane de euro premiu la 6/49!

Duminică a avut loc ultima extragere loto 6/49 din seria celor Speciale ale Toamnei, iar premiul este pe măsură 3 milioane de euro la categoria I.

Partidul Românilor din Italia va protesta în faţa primăriei Romei

Partidul Românilor din Italia a anunţat că va organiza, săptămâna viitoare un protest în faţa Primăriei din Roma.

Serviciul BCR de reîncărcare Vodafone nu va funcţiona luni

Serviciul BCR de reîncărcare electronică a cartelelor Vodafone va fi întrerupt, luni, 1 octombrie, pe parcursul întregii zile, a anunţat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al băncii, Corneliu Cojocaru.

Datoria externă a României este de 80 miliarde euro, afirmă ex-ministrul finanţelor Mihai Tănăsescu

Datoria externă pe termen scurt a României este de 80 miliarde euro, potrivit precizărilor făcute de reprezentantul României la Fondul Monetar Internaţional, Mihai Tănăsescu, la un post de televiziune.

Patriarhul Daniel, decorat cu „Steaua României”

PreÅŸedintele României, Traian Băsescu, l-a decorat, la Palatul Cotroceni, pe Prea Fericitul Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, cu Ordinul NaÅ£ional „Steaua României”, în grad de Mare Cruce.