Arhive pentru octombrie 2006

Avocatul trustului Gazeta ar urma să devină din apărător, învinuit

Procurorii clujeni care se ocupă de dosarul trustului Gazeta i-au interzis avocatului Mihai Lăpuşan, cel care îl reprezenta pe preşedintele trustului, Liviu Man, să mai pledeze în cauză. Motivul ar fi acela că Mihai Lăpuşan ar fi în atenţia procurorilor ca participant la infracţiunea de şantaj.

Atanasiu va face ceea ce altii nu au reusit: solutia Rafo, pana la sfarsitul anului

„Aceasta problema nu si-a gasit inca rezolvarea, dar si-o va gasi pana la finele anului 2006”, a afirmat Atanasiu in prima conferinta de presa de la instalarea in functia de presedinte al AVAS.

Depisteaza si trateaza cancerul de san!

Cancerul la san este o forma de cancer datorata dezvoltarii anarhice si necontrolate a celulelor din tesutul mamar. Sanii femeilor pot dezvolta diferite tipuri de noduli, dar numai un mic procent dintre acestia sunt maligni.

Un spectacol penibil

Ziaristul care îl laudă pe Mihail Eminescu, nu e interesat de poet, ci de propria lui retorică. Un actor ia apărarea lui Mihai Viteazul. Dacă ar fi ştiut marele domnitor că, peste mai multe secole, va trebui să fie apărat, se apuca de împletituri din nuiele. De ce din nuiele?! De ce nu?

Termopane de 170.000 de euro la Spitalul de Pediatrie Bacau

Cam la atât ar fi trebuit să se ridice costurile lucrărilor de închidere a unor balcoane la Spitalul de Pediatrie Bacău.

Prefectul trebuie sa hotarasca soarta incompatibililor

Prefectul trebuie sa hotarasca soarta incompatibililor
Corpul de Control al Ministerului Administraţiei şi Internelor a încheiat verificarea dispusă de ministrul Vasile Blaga, cu privire la situaţia aleşilor locali din judeţul Bacău presupuşi a fi incompatibili. Ministrul Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga, a înaintat prefectului judeţului Bacău concluziile raportului şi i-a dispus să întreprindă măsurile pentru intrarea în legalitate.

Hotorâri ale CJ Bacău, nule şi după ce au fost votate de două ori de consilieri

Asupra unui proiect de hotărâre votat, în urmă cu mai bine de patru luni de consilierii judeţeni continuă să planeze suspiciunea de nulitate.

Delicventii sexuali nu au voie la Halloween

Mii de delincvenţi sexuali americani, aflaţi în libertate condiţionată, vor avea parte de o petrecere de Halloween întunecată, tacută şi solitară.

Catalina Ponor, la casting pentru o telenovela

catalina ponor
Dacă tripla campioană olimpică de la Atena nu a putut onora propunerea producătorilor emisiunii „Dansez pentru tine”, ea ar putea primi, în schimb, un rol într-o telenovelă românească.

Traian Băsescu: Monica Macovei e capricioasă, e brutală

Traian Basescu„Monica Macovei e capricioasă, e brutală, nu acceptă ÅŸi ideile altora”, a declarat preÅŸedintele României, Traian Băsescu.

Romanca impuscata de mafie la Napoli

Romanca impuscata de mafie la NapoliO româncă a fost rănită, din întâmplare, în sângerosul război purtat de clanurile mafiote din Napoli.

Proba de educaţie fizică se va susţine la bacul din 2007

MEdC a aprobat, în data de 31 august 2006, Metodologia de organizare şi desfăşurare a examenului de Bacalaureat 2007, document care prevedea scoaterea probei de sport de la disciplinele la care se putea susţine ultima probă a bacalaureatului.