Arhive pentru martie 2007

LigaII: FCM Bacau _Delta Tulcea 3-0; Liga III: Pambac-Trancurier 3-0, Galati-Willy 3-0

In meci contind pt etapa a 22-a a Ligii secunde, FCM a dispus de D Tulcea cu 3-0(1-0), prin golurile marcate de Tanasa(13-pen), Verdes (71-pen),Boghian (85).

Prigoană şi-a vândut toate afacerile

Guvernul restructurat va fi prezentat luni

Premierul a definitivat componenta noului executiv, au anuntat presedintii Camerei Deputatilor si Senatului, Bogdan Olteanu si Nicolae Vacaroiu, potrivit Realitatea Tv. Vacaroiu ar fi declarat ca noul guvern este format din reprezentanti PNL si UDMR.

Agramatul Corodeanu se vrea lider sindical

Gabi Corodeanu si-a propus sa avanseze si sa devina lider. Deocamdata, doar lider sindical. Dar, cum intr-un climat democratic, liderii sunt alesi prin vot, Gabi Corodeanu a ales o cale mult mai lesnicioasa de a accede intr-un asemenea fotoliu. S-a gandit sa infiinteze un sindicat.

Unde te poate duce curiozitatea intr-o zi ploioasa?

Pentru cine vrea sa dea culoare unei zile ploioase de primavara, poate alege sa viziteze o expozitie de pictura. Spre exemplu, pe cea de la Galeriile “ALFA”, al carei vernisaj a avut loc pe 23 martie, intr-o zi cu cer noros.

CULMEA NESIMTIRII: Stavarache, sotia si cumnatul, in Tenerife cu furnizorii CET

stavarache

Romeo Stavarache a fost in Tenerife cu reprezentantul firmei m+v Zander, care a castigat licitatia pentru grupul de cogenerare de la la CET! Acuzatia i-a fost adusa public, in sedinta de ieri a Consiliului Local, de catre consilierul conservator Petru Munteanu.

Bravo, Adriana! In sfarsit, Adriana! Offf, Adriana!

E fidela, adica nu are gena tradarii. E rea, in sensul bun al cuvantului. E competenta, asta se vede de la distanta. E muncitoare, o spun cearcanele. E rezistenta, mare chestie sa stai langa Basescu.

Vesti bune pentru drumurile Onestiului

Pentru una dintre cele mai mari probleme cu care se confrunta municipiul de pe Trotus, starea drumurilor nationale care leaga Onestiul de orasele Adjud, Bacau si Comanesti, incepe sa se contureze o solutie pozitiva.

Cursuri de pregatire pentru alesii locali din Onesti

Consilierii locali aflati la primul mandat in legislativul local din Onesti vor putea sa participe la cursuri de pregatire, formare si perfectionare profesionala, care vor fi organizate de institutii specializate in domeniul adminsitratiei publice si vor fi platite din bugetul municipiului.

Romica „minciunica” da sah electoral

Dupa cum se vede, primarul Romeo Stavarache este foarte nerabdator si nu mai asteapta declansarea campaniei electorale, devansand-o prin fel de fel de actiuni populiste de genul „Balul Primaverii”.

Vadim: Udrea l-a ameninţat şi şantajat, pe faţă, pe Băsescu

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, vineri, că demisia Adrianei Săftoiu din funcţia de purtător de cuvânt al preşedintelui Traian Băsescu a fost determinată de Elena Udrea pentru că aceasta l-ar fi ameninţat şi şantajat pe Traian Băsescu.

Stavarache, obligat de Tribunal sa plateasca 3 miliarde lui Sechelariu

Tribunalul Ploiesti, prin sentinta irevocabila, a stabilita ca Primaria Bacau trebuie sa plateasca peste 300.000 RON(trei miliarde de lei vechi) daune societatii Transport Public SA. Istoria proceselor pe aceasta speta e veche de aproape 3 ani si s-a derulat prin salile Tribunalelor din Bacau, Suceava si Ploiesti.