Cele mai elegante agende din Romania, ideale pentru doamne si domnisoare

Daca va ganditi cum ar fi sa oferiti un cadou o agenda unei doamne, domnisoare –adica unei femei – felicitari, este o idee foarte buna, dar nu va grabiti. Inainte de a cumpara, cititi articolul acesta, care dupa cateva clarificari absolut necesare, contine top 3 super-agende pe care le puteti cumpara chiar astazi pentru doamne si domnisoare.

In cazul in care ne luam rolul in serios si ne punem problema ce este o agenda, ce reprezinta astazi o agenda, ce rol are, si ce isi doresc oamenii cand cumpara o agenda, putem spune ca definitia cuvantului in DEX este foarte saraca si prinde foarte putin din semnificatiile si ideile din jurul acestui obiect:

AGENDĂ, agende, s. f. 1. Carnet în care se notează lucrările ce urmează a fi executate la anumite date. 2. Ordine de zi. – Din fr., lat. agenda.

Dar daca mergem putin mai departe si ne gandim la agenda unui femei, ce este, ce reprezinta, cum trebuie sa fie, atunci putem spune ca definitia cuvantului in DEX este chiar foarte departe de ce trebuie spus si scris despre agenda unei doamne sau a unei domnisoare.

Agenda este fashion

Cand femeile se gandesc la agende, nu se gandesc la un carnet pe care se noteaza lucruri ce urmeaza a fi executate la anumite date, asa cum defineste dictionarul acest cuvant. Este ca si cum am spune ca pantofii sunt obiectul care ne protejeaza piciorul de contactul cu pietre si obiecte ascutite. Acum multe sute de ani in urma definitia era potrivita, dar nu mai este de actualitate. Acum agenda este un obiect de vestimentatie, un accesoriu, un obiect cu rol in tinuta, cu toate proprietatile obisnuite ale unui obiect de fashion: trebuie sa poata fi accesorizat, trebuie sa spuna ceva, trebuie sa fie in trend, trebuie sa fie potrivit cu tinutele, cu ocaziile.

Lucrurile care conteaza la agenda unei femei

Incercam sa construim o lista cu criteriile cu ajutorul carora ne putem ghida spre o alegere fericita:

  • Culoarea (necesar sa fie culori feminine, calde)
  • Materialul (necesar sa fie materiale moi, cum ar fi pielea naturala)
  • Textura (catifelata, fina)
  • Aspectul (aspect stralucitor, radiant)
  • Finisajele (cusaturi fine, ata de calitate, hartie de calitate)
  • Dimensiunea (evitati agendele mari sau foarte mici)
  • Accesorizarile (semn, marcaje, buzunare)
  • Personalizarile (sigle, textura, emblema)
  • Brandul (evita China)
  • Unicitatea (factorul wow)

Am evaluat agendele pe care le-am gasit in librarii si pe internet si din pacate majoritatea sunt pentru uz general si foarte putine prezinta proprietati pentru a fi considerate potrivite ca si cadou pentru o femeie.

Locul 3 Agenda Vezuvio

Aceasta agenda spectaculoasa, produsa de firma UNIKA, are coperta realizata din doua tipuri de piele naturala, cu doua texturi diferite, o varianta de piele neteda lucioasa si una cu textura de piele de velur, care realizeaza o combinatie rara si extrem de eleganta. Pe langa aspectul exterior remarcabil, interiorul face si el impresie solida prin buzunarele pentru depozitarea cardurilor și cărților de vizită. Aceasta agenda este un cadou perfect.

Locul 2 Agenda Mirror

Aceasta agenda este chic si foarte eleganta. Faptul ca agenda se numeste Mirror nu este deloc o intamplare. Agenda poarta numele unui alt obiect drag si indispensabil in viata unei femei: oglinda. Agenda mirror produce impact imediat si este genul de obiect pe care il tii in mana, sau il muti dintr-o mana in cealalta si, in tot timpul acesta, te uiti cu multa placere in oglinda. Suna cunoscut ? Este ceea ce fac femeile cand se simt bine in pielea lor, cu haine noi, coafura noua, accesorii noi. Cumpara cu toata convingerea aceasta agenda pentru a fi cadou pentru femeia care iti este draga.

Loc 1 Agenda Soft

Catifelata, moderna, colorata, eleganta, chic, delicata, parfumata, descriem o femeie moderna sau descriem o agenda ? Si una si alta. Aceasta agenda poate face fericita orice femeie. Agenda este disponibila in multe culori adaptabile cu usurinta oricarui outfit, aducand un plus de eleganta si modernism. Inchiderea cu clapă magnetică face agenda ușor de folosit, iar buzunarele interioare ajuta la o buna organizare a cardurilor sau a cartilor de vizita.

Agendele de mai sus se regasesc in colectia de agende din piele naturala/ecologica a celui mai mare producator roman de agende, compania UNIKA, cu apreciere recunoscuta inclusiv la nivel mondial prin listarea pe Amazon in UK si US cu diverse produse promotionale.

Adauga un comentariu

*