Arhive pentru august 2007

Geoană: Moţiunea PSD, un demers cât de poate de serios

PreÅŸedintele PSD Mircea Geoană a declarat, vineri, că moÅ£iunea de cenzură pe care partidul său o va iniÅ£ia este ”un demers cât se poate de serios” ÅŸi a anunÅ£at că în câteva zile se va termina redactarea acesteia.

Marele câştigător la loto 6/49 a încasat un premiu net de pest 7,88 milioane euro

Marele câştigător la tragerea loto 6/49 a încasat un premiu net de 7.880.967 euro, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, preşedintele Loteriei Române, Liliana Ghervasuc.

O poveste de dragoste cu greutate

Un elefant sălbatic a fost eroul unei poveşti de dragoste mai puţin obişnuite. El a rupt gardul de fier al unui circ din regiunea Bengal /estul Indiei/ şi a fugit cu una dintre femelele companiei de circ pe care a ajutat-o să scape, se arată într-un articol publicat vineri de ziarul La Vanguardia.

Vaslui: Meri înfloriţi în livezile din preajma oraşului

Pomii au înflorit în unele livezi de meri de la marginea municipiului Vaslui, fenomen apărut, potrivit specialiştilor, din cauza căldurii excesive din ultimele luni.

Se închide circulaţia rutieră pe DN 1, Sibiu -Oradea

Compania NaÅ£ională de Autostrăzi ÅŸi Drumuri NaÅ£ionale din România S.A., anunţă conducătorii auto că, în ziua de 02.09.2007, în intervalul orar 200 -500, se închide circulaÅ£ia rutieră pe DN 1, Sibiu -Oradea, în zona podului de la km 416+305 la Mirăslău, în vederea montării unui tablier metalic, pentru asigurarea stabilităţii corpului drumului, se arată într-un […]

Cupa UEFA: DINAMO – Elfsborg, RAPID – FC Nurnberg

Cele două reprezentante ale României în Cupa UEFA, Dinamo Bucureşti şi Rapid Bucureşti, vor juca împotriva lui Elfsborg şi, respectiv, FC Nurnberg , pentru calificarea în faza grupelor.

Liga I: Ganea suspendat 22 de etape

După două zile de tergiversări în care s-au vehiculat diferite variante, în cele din urmă atacantul Ionel Ganea, jucătorul formaţiei Politehnica Ştiinţa Timişoara, a fost suspendat pentru 22 de etape că l-a bătut pe arbitrul Dorin Mudura la meciul cu Rapid din runda a cincea.

Unirea Urziceni a fost amendată cu 10.000 RON

Comisia de Disciplină a FRF a amendat clubul Unirea Urziceni cu suma de 10.000 de lei, urmare a „incitării publicului ialomiÅ£ean prin intermediul staÅ£iei de amplificare a stadionului”, la meciul cu Poli TimiÅŸoara (4-1), informează corespondentul AMOS News.

Prostituată prins în flagrant, aruncată din maşină de client

Un client prins de jandarmi cu o prostituată joi noaptea era cât pe ce să-i lovească cu maÅŸina pe jandarmii care i-au descoperit iar pe fată a lovit-o după care a aruncat-o din autoturism din mers. Bărbatul este cercetat acum pentru infracÅ£iunea de lovire ÅŸi alte violenÅ£e dosarul lui fiind înaintat Inspectoratului JudeÅ£ean de PoliÅ£ie […]

E.on Gaz a tăiat astăzi gazul la CET Iaşi

Din cauza datoriilor acumulate de către Centrala Electrotermică Iaşi, E.on a tăiat în cursul zile de azi gazul, transmite corespondentul AMOS News.

Ambasada Romaniei la Kiev, atacata cu oua

In centrul Kievului s-a desfasurat joi una din cele mai ample actiuni de protest din ultimul timp – aproximativ 4.000 de activisti ai blocului KUCIMA au pichetat ambasada Romaniei, de pe strada Belinski, cerand anularea pretentiilor teritoriale fata de Ucraina si scuze oficiale din partea partidului Romania mare pentru pretentiile asupra Insulei Serpilor, parte a […]

CFR majoreaza pretul biletelor cu 8,1% incepand de sambata

CFR Calatori anunta ca, incepand de sambata, 1 septembrie, tarifele de transport pe calea ferata se vor majora cu 8,1%. Ultima majorare a avut loc la 1 iunie, cand calatoria cu trenul s-a scumpit cu 7,67%.