Arhive pentru februarie 2007

Extreme Pilot Footage

Scandal pe tema transferului retelelor CET

Nici in sedinta de miercuri consilierii bacauani nu au reusit sa ia o decizie in privinta transferului retelelor CET in domeniul public. Consilierii Puterii si ai Opozitiei au preferat sa se acuze reciproc si au amanat decizia.

Inspectorul scolar general – luat la rost de consilierii judeteni

cj.jpg

Nominalizarea Bacaului in fruntea listei judetelor unde Inspectoratele Scolare au alocat banii pentru infrastructura scolara pe criterii politice a stirnit reactii virulente din partea consilierilor judeteni.”Incalificabil”, „impardonabil” sunt dintre termenii „blinzi” folositi de conducerea CJ Bacau si majoritatea consilierilor la auzul nominalizarii Bacaului pe lista judeteleor unde fondurile de la Ministerul Educatiei si Cercetarii urmau sa ia drumul unor primarii conduse de alesi PNL.

Vile ecologice la marginea orasului

Bacauanii cu posibilitati cauta tot mai mult viata la tara, mai aproape de natura. De tendinta oamenilor de a migra catre periferia oraselor si a pleca din blocuri profita si o firma locala de constructii, româno-italiana.

Braconaj pe lacul de la Itesti

In urma unei actiuni punctuale executate de Gruparea Mobila de Jandarmi in zona laculuii de acumulare Itesti, jandarmii au observat doua persoane care foloseau barci improvizate din cauciuc si intindeau plase de pescuit in partea de sud a lacului.

Hardau da cu Bacaul de pamant – video

Ministrul invatamantului l-a acuzat pe inspectorul scolar general al judetului Bacau ca a impartit banii destinati investitiilor din invatamant pe criterii politice si i-a dat un termen de 24 de ore sa refaca listele.

How NOT To Shoot An Eryx

Argumente statistice chemate în sprijinul ipotezei descoperirii sarcofagelor lui Iisus şi ale familiei sale

Pentru a răspunde întrebărilor cu privire la enigmaticele rămăşiÅ£e pământeÅŸti ale lui Iisus Hristos ÅŸi ale Mariei Magdalena care ar fi fost găsite în două sarcofage din calcar într-o necropolă datând de la începutul erei noastre descoperită într-o suburbie a Ierusalimului, realizatorii unui nou documentar despre acest foarte controversat subiect au apelat chiar ÅŸi la […]

Columbenii ne pregătesc „Botezul secolului”

irina-columbeanu.jpgCei doi Columbeni ne pregătesc un nou eveniment „secular” pentru ei ÅŸi „specular” pentru televiziunea ce le transmite înregistrat ÅŸi în reluare viaÅ£a…

Cristoiu: „Avem o criză instituÅ£ională”

Analistul politic Ion Cristoiu a afirmat luni seara, în cadrul emisiunii „Sinteza zilei” de la Antena 3, că deÅŸi preÅŸedintele Traian Băsescu afirmă că este o simplă criză de comunicare între ÅŸeful statului ÅŸi premier, jurnalistul consideră că „avem o criză instituÅ£ională”.

Bugetul de stat preia cheltuielile cu întreţinerea centrelor de sănătate

Cu unanimitate de voturi, plenul Senatului a votat ordonanţa de urgenţă prin care finanţarea investiţiilor şi întreţinerii centrelor de sănătate din localităţile cu mai putin de 5.000 de locuitori să fie preluate de bugetul Ministerului Sănătăţii.

Fotbal: Italienii vor să revoluţioneze Serie A

După scandalul meciurilor trucate din vara lui 2006 când Juventus Torino a fost practic oaia neagră a fotbalului italian, Serie A a pierdut teren în faţa altor campionate ale Europei precum Premier League sau Primera Division.