Arhive pentru iulie 2006

Video: Cealalta fata a Romaniei

Monica (fosta Gabor) Columbeanu devine presedinta de fundatie

Dupa ce au donat banii de la nunta unei fetite bolnave, sotii Columbeanu au hotarat sa infiinteze o fundatie caritabila prin care sa ajute, fara intermediari, copiii bolnavi si oamenii nevoiasi. Irinel Columbeanu a declarat ca se va ocupa de infiintarea organizatiei imediat dupa ce se vor intoarce din luna de miere. Monica va fi presedintele fundatiei „Columbeanu”.

Parinti alcoolici, copii abuzati, destine frante

centrul lalelelor bacau
Centrul Lalelor este locul in care ajung copiii agresati fizic, emotional, psihic si chiar sexual. Dupa lungi si grele zile, minute, ani de suferinta si chin, micutii isi gasesc alinarea si linistea alaturi de cei care au invatat sa-i iubeasca.

Copii in custodie la Pediatrie

Nemancati, anemici, cu greutate subponderala, copiii internati in Sectia de Recuperare Nutritionala a Spitalului de Pediatrie sunt „uitati” de familie.

Cafeneaua subiectelor: Lupul singuratec

De fapt as vrea sa ma refer la solidaritate. Nu insa la solidaritatea corpului social dovedita doar in „momente astrale” ale romanilor, indusa de vreun conducator providential, sau de un context istoric decisiv (Unirea Principatelor, Decembrie 1918…).

Italienii sunt în fierbere

Juventus ar vrea să-l ţină pe Ibrahimovici dar n-ar refuza o ofertă bună în timp ce Milan încearcă imposibilul, aducerea lui Ronaldinho.

Restrictiile temporare de circulatie au fost ridicate in unele judete

Compania Nationalã de Autostrãzi si Drumuri Nationale a ridicat, incepand de luni, restrictia temporarã de circulatie a vehiculelor cu masa totalã autorizatã mai mare de 7,5 tone, cu exceptia judetelor Arad, Dolj, Dâmbovita, Galati, Giurgiu, Gorj, Ilfov, Olt, Timis, Teleorman, Mehedinti, Vâlcea, Vrancea.

Eva Longoria nu mai vrea sa apara goala

Eva Longoria, starul latino din serialul de televiziune de succes „Neveste disperate”, a declarat ca s-a saturat sa filmeze scene în cada de baie, pentru ca uraÅŸte ca trebuie sa apara goala aproape tot timpul.

Liberalii vorbesc de o alianta a PD cu PSD

Referindu-se la afirmaÅ£iile potrivit cărora PNL participă la o „monstruoasă coaliÅ£ie”, alături de PSD ÅŸi PRM, vicepreÅŸedintele liberal Puiu HaÅŸotti a declarat că o alianţă între PD ÅŸi PSD este mult mai plauzibilă.

Liberalii continuă să îl acuze pe Traian Băsescu de încălcarea legilor

PNL nu îi poate susţine pe şeful statutului şi nici pe democraţi în încălcarea legilor sau în ignorarea constituţiei, se arată luni întru-un comunicat de presă semnat de secretarul general al PNL, Dan Motreanu. PNL nu îi poate susţine pe şeful statutului şi nici pe democraţi în încălcarea legilor.

Femei prinse la braconaj

Două femei au fost prinse la braconaj în cursul unei acţiuni iniţiate de jandarmi pe lacul de acumulare Răcăciuni, la solicitarea filialei băcăuane a Asociaţiei de Vânătoare şi Pescuit.

Cooperativa agricola in stil european

La Rachitis, se va forma o asociatie de activitate agricola. Ideea apartine unui numar de 23 de sateni, crescatori de vite, care au hotarat sa-si puna in comun bunurile agricole si sa infiinteze prima cooperativa agricola bacauana, organizata dupa sistem occidental.