Arhive pentru mai 2007

Botomei, evacuat din sala de sedinte de politisti in civil

b.jpg

Decanul Baroului (constitutional) Bacau, Vasile Botomei, a fost evacuat ieri din sala de sedinte a Consiliului local de doi politisti in civil. Autoritatile spun ca nu au nici o legatura si ca politistii ar fi fost in timpul lor liber. Mai mult, secretarul municipiului sustine ca politistii ar reprezenta „opinia publica” revoltata de faptul ca Botomei a cerut sa ia cuvantul. Urmariti imagini video de la sedinta de ieri.

Badmintonul a adus inca 11 medalii la Onesti

Echipa de badminton a Clubului Sportiv Scolar (CSS) Onesti a obtinut un nou succes in finala Campionatului national pentru categoria U 13, desfasurata la Galati, castigand medalia de aur si titlul de campioana nationala a Romaniei. CSS Onesti s-a situat pe locul I, in timp ce pozitia secunda a fost ocupata de CSS 1 Timisoara, […]

Adrian Gazdaru in distributia premiatului “California Dreams”

Cristian Mungiu a invins in competitia de la Cannes pe greii filmului mondial ! “Iatã, in sfarsit, o veste bunã despre Romania”, ne spunem cu un licãr de sperantã. “Mai ales acum dupã referendum”.

Excursie politico-religioasa la Iasi

Articolul publicat in numarul trecut al saptamanalului nostru a iscat discutii in randul pensionarilor. Natalia Bichescu, din cadrul Uniunii Generale a Pensionarilor, spune ca n-a fost vorba despre nicio manipulare si ca pensionarii au stiut unde si la ce merg. Ea il acuza pe Mihai Enache de interes politic.

Arpechim – o prima victima colaterala a razboiului dintre palate

Soc pe piata benzinei de Romania: rafinaria Arpechim Pitesti, care asigura aproape jumatate din productia de carburanti a Petrom si peste 14% din necesarul de pe piata interna, a inceput pe 29 mai procedura de inchidere.

Discursul lui Basescu – hahaitul sinistru al tatucului

Mai intai un ras nervos, apoi o tacere ezitant-meditativa si apoi o descatusare mai deloc prudenta – aceasta a fost gama reactiilor la aproape toti cei chestionati despre impresiile provocate de discursul in Parlament al lui Traian Basescu. Dincolo de atitudinile lor, dincolo chiar de umorile sau simpatiile pur subiective, a razbatut o reala ingrijorare […]

Stavarache i-a „facut” din nou

Ultima sedinta ordinara a Consiliului Local Bacau nu a iesit cu nimic din tiparele obisnuite. Masina de vot a primarului a functionat perfect si de aceasta data, majoritatea proiectelor de hotarari au trecut fara nicio o problema, intrunind peste 80 la suta din voturilor alesilor locali.

Cu Basescu la lustrat

Basescu vrea lustratie. El care a fost parte integranta a sitemului comunist. Marinarul sef al tarii vrea clasa politica reformata. El, al carui partid, PD-ul, e umbrela pentru o gasca de afaceristi dubiosi si politruci boccecieni. Demagogul numarul unu din Romania pretinde ca vrea stabilitate dezbinand si injurand.

Tariceanu: Nu comentez discursul presedintelui din Parlament

Premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat, joi, ca nu doreste sa comenteze discursul pe care presedintele Traian Basescu l-a sustinut, miercuri, in plenul Parlamentului. Seful Executivului a spus ca nu vrea sa creeze conflicte si tensiuni la nivel institutional.

Keira Knightley – viitoarea Printesa Diana

Actrita din “Piratii din Caraibe”, Keira Knightley, a fost nominalizata pentru a o interpreta pe Printesa Diana intr-un film bazat pe viata familiei regale britanice. Magnatii cinematografiei au licitat pentru drepturile la controversata carte, “Diana si Paparazzi” la festivalul de la Cannes din anul acesta.

Nadia Comaneci si-a adus fiul in tara si vine la Onesti

Nadia l-a adus în sfârşit pe fiul ei în România. Paul Dylan a fost adus pentru o petrecere românească tradiţională, unde îşi va serba ziua şi i se va tăia moţul. În ziua în care va împlini un an, fiul Nadiei va sta pentru prima oară în braţele bunicului din România.

Sanctiuni pentru accidentul mortal de la Chimcomplex

Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Bacau a finalizat ancheta legata de tragedia petrecuta la Chimcomplex Borzesti pe 1 ianuarie 2007, in care si-a pierdut viata agentul de paza Gheorghe Neagu, care a cazut intr-un bazin de colectare, neacoperit si nesemnalizat.