Circ in Consiliul local Bacau

Pentru ca nu a fost lasat sa ia cuvantul in sedinta de consiliu local, avocatul Vasile Botomei a protestat lipind afise pe peretii salii.

El a fost scos din sala de seful Politiei Primariei iar unul dintre afise a fost rupt de consilierul Gabriel Corodeanu.

Botomei voia sa vorbeasca in legatura cu problema CET Bacau.

El a mai fost dat afara o data din sedinta Consiliului local, in urma cu exact o luna, pe 31 iulie.

+ ARHIVA: Botomei, dat afara din sedinta prin votul consilierilor

Comentarii

  1. Taban Alexandru a zis:

    Atitudineea avocatului Botomei a fost corecta in fata consilierilor locali din Bacau. Consilierii locali si primarul Stavarache au uitat ca sunt in functii prin votul cetatenilor.
    Botomei Vasile a fost singurul cetatean care a avut curajul sa se expuna pe fata in fata abuzurilor autoritatilor din Primaria si Consiliul Local Bacau.
    El, in calitate de avocat era cel mai nimerit sa fie ascultat in privinta fuziunii dintre CET si R.A.G.C. daca pe oamenii cunoscatori de legi primarul nu ii asculta atunci inseamna ca dispretuieste cetateanul care l-a votat. Sa le fie rusine consilierilor care au hotarat sa fie dat afara din sedinta. Este dreptul cetateanului de a participa la sedinte si sa isi exprime propuneri sau obiectiuni la proiectele de hotarari. Nu sunt deacord cu atitudinea primarului, sunt deacord cu atitudinea avocatului.
    Acesta avea dreptul sa fie ascultat. La urmatoarea sedinta voi veni cu toti prietenii mei pentru ca intrarea trebuie sa fie libera. Daca se va intampla din nou sa fie eliminat din sala cineva care cere dreptul la cuvant ii vom cere socoteala primarului. Vom cere sa se aplice legea transparentei. VOm cere demisia primarului Stavarache.

Adauga un comentariu

*