Italienii sunt în fierbere

Juventus ar vrea să-l ţină pe Ibrahimovici dar n-ar refuza o ofertă bună în timp ce Milan încearcă imposibilul, aducerea lui Ronaldinho, informează AMOS News.

Piaţa transferurilor din Italia este într-o continuă fierbere, mai multe mutări deosebit de interesante se prefigurează.

Juventus Torino, proaspăt retrogradată în Serie B, îi va propune atacantului suedez Zlatan Ibrahimovici prelungirea colaborării pentru un salariu de 5.000.000 euro pe sezon, o înţelegere fabuloasă pentru al doilea eşalon din Italia.

Cu toate acestea, atacantul, disputat de cele două formaÅ£ii de elită milaneze, Inter ÅŸi AC, ar putea părăsi „Bătrâna Doamnă” dacă o formaÅ£ie oferă 40.000.000 euro pentru achizÅ£ionarea fotbalistului.

Cum suma este fabuloasă pentru un atacant care abia ajunge la o medie de un gol la două meciuri şi jumătate, a marcat 71 de goluri în 183 de meciuri pentru Malmo, Ajax şi Juventus, şi 18 goluri în 41 de meciuri pentru naţionala Suediei, Inter Milan speră încă să-l achiziţioneze pe Luca Toni de la Fiorentina, 31 de goluri în 34 de meciuri pentru Fiorentina şi 50 de goluri în 80 de meciuri pentru Palermo, iar Milan visează la spaniolul Fernando Torres, 68 de goluri în 138 de meciuri pentru Atletico Madrid, adică un gol la mai puţin de două meciuri.

Altfel, AC Milan este pe punctul de a-l pierde pe Ricardo Kaka, jucător aflat foarte aproape de a semna o înţelegere cu Real Madrid dar italienii pregătec o mutare interesantă, banii primiţi pe Kaka şi Şevcenko, aproximativ 100.000.000 euro, ar urma să fie folosiţi pentru încercarea de a-l achiziţiona pe nimeni altul decât Ronaldinho, super-starul lui FC Barcelona.

Adauga un comentariu

*