Zile grele pentru Monica Gabor

monica gabor, iubita lui irinel columbeanu
Consiliul National al Audiovizualului a sanctionat ieri cu somatie publica postul B1 TV pentru emisiunea „No Comment by Monica Gabor”. Pe de alta parte, Monica ar putea fi exmatriculata din liceu din cauza absentelor.

Potrivit comunicatului CNA, avand in vedere, faptul ca emisiunea „No Comment by Monica Gabor”, propune „o reteta de succes imorala, bazata pe o relatie personala”, si ca minorii sunt influentati in procent de 84% de vedetismul din audiovizual (conform unui sondaj comandat de CNA si realizat de CURS), CNA a solicitat postului B1 TV ca emisiunea „No Comment by Monica Gabor” sa fie difuzata dupa ora 22.00.

CNA a decis solicitarea unui punct de vedere din partea Ministerului Educatiei si Cercetarii in legatura cu „felul in care conducerea Liceului „Henri Coanda” din Bacau, unde este eleva domnisoara Monica Gabor, intelege sa transmita un mesaj celorlalti elevi ai scolii privind motivatia pentru studiu, ca drum de urmat pentru reusita in viata si cariera”.

monica gabor, iubita lui irinel columbeanu

Nadiei Voicu, directoarea liceului „Henri Coanda” a declarat mass-media ca, desi anul trecut Monica Gabor era o eleva de nota 10, la propriu, anul acesta ea a primit note mai mici. Adica 7 si 8.

Directoarea liceului sustine ca, sin cauza absentelor nemotivate ale Monicai, aceasta ar putea fi exmatriculata.

Monica Gabor era ieri la Paris.

Referinte:

Semnaturi impotriva Monicai Gabor

Sora Cenusaresei se destainuie: Ramona despre Monica Gabor

Comentarii

  1. va dreq de gretosi a zis:

    monica, monica…nu creste cumva burtica? :))))

  2. fai di capu mieu, dai seama de nivelul coborat care-l avem.
    clar cand bagi masina asta in bacau devine bacaul biotop de atata umezeala :))

  3. jmarsigny a zis:

    Scuzati-ma, dar ziarul asta despre altceva nu poate vb?Sa fim seriosi, aceasta pustoaica a ajuns vedeta datorita prietenului, si nu o vad eu ca fiind prea desteapta.Scuzati-ma oricit ar fi dragostea de mare o fata desteapta isi vede de scoala ei si de problemele ei nu se etaleaza la brat alaturi de „tata”(vorbind de virsta).Iubirea are limitele ei atunci cind avem propriile noatre principii dar sanatoase sa fie.

  4. pentru marsigny : noi va scuzam pentru intrebare, mai ales ca materialul cu monica gabor este unul din cele peste o mie pe care le puteti citi pe acest site. e greu de inteles atunci remarca „despre altceva ziarul nu poate vb?”. ce nu mai intelegem este tocmai faptul ca, desi blamati personajul acestui subiect, accesati si comentati materialul. pentru noi acest lucru dovedeste ca, oricit de controversat, subiectul este interesant pentru cititori. dupa cum bine observati, nu comentam moralitatea unei asemenea relatii. o faceti dumneavoastra si ceilalti cititori pentru ca sunteti si cei mai in masura sa judecati. noi incercam doar sa prezentam, jurnalistic, un subiect de presa.

  5. Sorcerer a zis:

    Go Go Monica, mor toti de ciuda, Super Mertzanu !!

    Desi eu mi-as fi luat un BMW 😛

    Baft ….

  6. abramburica a zis:

    nu am crezut ca exista atata prostie.

  7. vanessa a zis:

    cred ca ai prea multa libertate de cand esti cu iri al tau
    🙂

  8. nu inteleg dc toata lumea critica cuplul monica-iri.mai degraba se intelege invidie din partea voastra…chit ca a avut multe probleme in copilarie….
    stie ca e frumoasa si uite-o acuma a pun mana pe un nene cu bani multi.eu una zic ca a dat tare bine aici!

  9. eu zic ca plateste bine tare nenea iri pentru articolele astea…ca altfel nu cred ca ar avea prea mult succes…

  10. trimite-ti din partea mea Monicai multe salutari,o simpatizez mult si o admir ptr. curajul ei ,si-i doresc multa sanatate,o nastere usora,si ma rog ptr. ea .D-zeu sa o ocroteasca,v-as fi recunoscator daca mi-ati da o adresa de a ei de internet,sa pot sa-i scriu direct…CU MULT RESPECT….IULIU E-mail ro13iuliu@yahoo.com

  11. maria bacau a zis:

    lumea rea moare de ciuda ,lasa sa zica ce vor tu veziti de viata ta

Adauga un comentariu

*