Semnaturi impotriva Monicai Gabor

monica gabor si irinel columbeanuAsociatia Consumatorilor de Media a demarat ieri o initiativa de strangere de semnaturi impotriva aparitiei la televizor a Monicai Gabor si a lui Irinel Columbeanu. Initiativa face parte din Campania VIP – Valea, Indigeste Personaje.

„Nu mai vrem sa-i vedem pe micul ecran pe Irinel Columbeanu si Monica Gabor! Nu vrem sa mai urmarim jurnale de actualitati dedicate lui Gigi Becali! Nu vrem sa mai urmarim la stiri vacanta lui Tantareanu in Africa! Si, il rugam mult de tot pe Dan Diaconescu sa faca exercitii de sinonimie cu ,,senzational” si ,,in exclusivitate” sau sa renunte de tot la inutilele cuvinte afisate pe ecran”! – se arata in comunicatul difuzat de Asociatia Consumatorilor de Media.

„Astazi, 13 mai, IRI o va duce din nou la scoala pe MONI, de aceasta data, pe aleile Parcului I.O.R. si le va cere trecatorilor sa semneze o petitie daca nu vor sa-i mai vada la televizor. IRI si MONI vor fi sustinuti in demersul lor de OMUL – PROMPTER, JIJI, PLUTONIA – SENZATIONAL – IN EXCLUSIVITATE (personaje care au vazut vazut lumina zilei, pe 3 mai la Tabara Media de la
Universitate).

Pentru a o distra pe MONI, o VEDETA – MARIONETA pe face PLAYBACK IN DIRECT. Iar sforile le va trage IRI, bineinteles.

Debutul Campaniei V.I.P. va avea loc in cadrul Targului Voluntariatului, „VoluntExpo” organizat de Institutia Prefectului Municipiului Bucuresti, alaturi de Centrul National de Voluntariat Pro Vobis, CENTRAS – Centrul de Asistenta pentru Organizatii Neguvernamentale si ANBCC – Asociatia Nationala a Birourilor de Consiliere pentru Cetateni, organizeaza Targul de Voluntariat.

Si va continua si in zilele urmatoare. Scopul nostru: 500.000 de semnaturi pentru foaia de drum a lui Irinel Columbeanu! Valea”!

Comentarii

  1. in iashi nu se desfashoara aceasta campanie??????????????

  2. asta e un fel de „LUMEA CARCOTASA” si sa nu mai vorbim de invidie.
    Unde e cerinta ….doar succesul lor e cota de vizionare la TV..deci de mentinut e ca tara e atata de proasta de acuma o mana de oameni trebue sa stranga semnaturi sa le interzica prostia :))
    Mai dane doamen, VIP, manele si ce mai vine…

  3. Sincer, e stupid sa fac comentarii de cum sunt ele ca persoane , dar pot sa comentez cand vad o aberatie de emisiune la televizor, cu o fata simpla (la vorba si port) dar mai ales ingusta mintal. 2 oameni care nu au ce sa isi spuna decat sa faca schimb de idei despre “vedetele” autohtone. In aceasta zisa emisiune “made in Romania” by Monica Gabor este pur si simplu promovata mediocritatea, ipocrizia, si nu in ultimul rand barfa mondena pentru deliciul unor persoane destul de putin dotate intelectual. Iar daca tot copiem modelul emisiunilor LIVE SHOWS din afara gen “Familia Osbourne” sau “Jessica Simpson” am putea macar sa alegem niste persoane care au stil, capacitate de comunicare, si nu in ultimul rand inteligenta, nu sa promovam o persoana anosta , nicidecum vreo frumusete, cu mentalitatea Kelly Bundy cum este don`soara “viitoare” Columbeanu.

  4. tzopescu a zis:

    semnez cu ambele maini si cu picioarele numai sa nu mai dau pe toate posturile de astia ca m-am saturat. sa fie fericiti si sa se iubeasca mult da’ nu in vazul la toata lumea ca asta deja e prostie de acum. nu sunt nici primii nici ultimii in situatia asta deci…ce ii face mai speciali??? sa-si vada de fericirea lor si sa nu se mai bage in fata la toate camerele de filmat ca nu moare lumea de dragul lor ci dimpotriva moare de nervi cand ii vede.

  5. sincer nu stiu ce aveti cu monica..arata super si i si f frumosa!!!!!!!!!!!!!!!!!sa recunoastem..daca ea il iubeste i super ok…MONICA E O FATA SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. semnati fratilor

  7. bani,fitze,preaplin,mult prea mult din toate,nu as vrea sa schimb viata mea cu a lor pentru nimic in lume.

Adauga un comentariu

*