Sora Cenusaresei se destainuie: Ramona despre Monica Gabor

RAMONA GABOR, SORA MONICAI GABORRamona, sora Monicai Gabor, iubita cunoscutului om de afaceri Irinel Columbeanu, sustine ca despartirea de sora ei i-a lasat un imens gol in suflet. Monica a fost cea mai buna prietena a ei, iar camera in care au locuit cele doua surori ii pare pustie de cand nu mai sunt impreuna. Desi invata in acelasi liceu, Ramona si Monica se vad destul de rar.

Ramona Gabor este eleva in clasa a XI a si este pasionata de tot ce este legat de moda. Copilaroasa, si totodata matura, aceasta vorbeste despre sora ei ca fiind modelul dupa care se ghideaza in viata. O considera pe Monica o norocoasa si isi doreste sa aiba un stil de viata asemanator. Mai mult, Ramona a fost foarte afectata cand sora ei a luat decizia de a se muta singura intr-un apartament.

Ramona Gabor la scoala
„In momentul in care Monica mi-a spus ca pleaca am izbucnit in plans, se destainuie Ramona. Nu imi venea sa cred ca ne vom desparti, cu atat mai mult cu cat Monica era cea mai buna prietena a mea. Vorbeam cu ea despre orice si eram foarte apropiate”. Despre cealalta sora mai mare, Alina Gabor, Ramona spune ca este stabilita in Italia si ca urmeaza sa se casatoreasca.

Pe urmele Monicai…

La fel ca si Monica, Ramona a urmat clasa a IX a si a X-a la Liceul „Mihai Eminescu”, dupa care s-a tranferat la Liceul „Henri Coanda”.

„M-am transferat la «Henri Coanda» pentru ca era si Monica acolo, afirma Ramona. Este mai mare cu un an decat mine si pe ea o cunosteau toti profesorii pentru ca invata foarte bine. Pot sa spun ca eu am avut noroc de imaginea ei. Nu cred ca relatia dintre ea si profesori s-a schimbat cu ceva de cand Monica este cu Irinel.

In schimb, nu pot spune acelasi lucru despre colegii ei, care o privesc altfel. Atunci cand ai bani esti catalogat ca fiind alt gen de persoana”.

Ar vrea sa aiba o viata luxoasa

Aceasta este afirmatia pe care a facut-o Ramona Gabor. La intrebarea „…Ti-ar placea sa fii in locul Monicai?” Ramona a raspuns ca si-ar dori o viata luxoasa.

„Trebuie sa recunosc ca as fi ipocrita sa spun ca nu mi-ar place sa fiu in locul surorii mele, afirma aceasta. Cred ca orice femeie si-ar dori sa aiba bani si sa fie apreciata.

Nu m-am gandit daca as face aceeasi alegere, insa imi place sa risc, ca altfel nu castigi. in schimb, spre deosebire de Monica, pe mine ma intereseaza mult ceea ce spune lumea.

Ramona Gabor la scoala 2

Eu sunt o persoana directa si nu imi place sa fiu vorbita pe la spate cum fac colegii mei de clasa”. Pentru ca o deranjeaza comentariile rautaciaose ale colegilor, Ramona spune ca nu are decat doua prietene adevarate cu care se intelege foarte bine.

Studenta la Jurnalism sau la Drept?

Dupa ce va termina liceul, Ramona va urma Facultatea de Jurnalism sau Facultatea de Drept. „As vrea sa merg la Jurnalism pentru ca mi-ar place sa fiu crainic TV sau prezentatoarea unei emisiuni, spune Ramona. insa ma tenteaza si Facultatea de Drept, dar acolo voi merge doar daca am pile, pentru ca vreau sa fiu o avocata renumita si sa fac bani.

O alta alternativa ar fi Facultatea de Limbi Straine sau Relatii Internationale. Cert este ca orice facultatea voi urma, vreau sa fiu in Bucuresti”. Despre Monica a afirmat ca va urma si ea o facultate, dar nu stie spre ce profil se va orienta.

Ii plac distractiile si…sa fie in centrul atentiei

La fel ca sora ei, Ramonei ii place sa se distreze. Merge mereu cu prietenii in cluburi, la film, si la petreceri. „Nu pot sa stau in casa, asta e clar, spune Ramona. Daca prietenii mei ies undeva trebuie sa merg si eu. Nu stiu de ce, dar imi place sa fiu admirata, sa fiu in centrul atentiei. Motiv pentru care nu lipsesc de la nici o petrecere”.

Cand locuia cu Monica, cele doua surori mergeau impreuna peste tot. „Ne placea sa ne imbracam bine si sa fim tot timpul aranjate. Ne amuzam cand vedeam ca toti baietii intorc capul dupa noi. Desi Monica avea mai mult succes la baieti, nu am fost niciodata invidioasa pe ea, din contra, eram mandra ca am o sora frumoasa. intotdeauna am crezut ca va avea noroc in viata”.

Surorile Gabor au cochetat si cu modelingul

Atat Ramona, cat si Monica au participat la mai multe prezentari de moda. Cand erau mai mici, cele doua au lucrat ca hostess.

„Pe la 14 ani am fost amandoua hostesse, povesteste Ramona. Ca hostessa nu faceam mare lucru, zambeam si faceam pe frumoasa. Dar imi placea pentru ca eram admirata”. Vara trecuta, fetele au participat la o prezentare de lenjerie intima la Cluj, unde Monica a primit un contract de colaborare cu firma Transilvania Fashion.

Ramona Gabor la scoala 3

„Monica a ramas model la aceasta agentie de moda. De fapt asa l-a cunoscut si pe Iri. A mers la Bucuresti ca sa isi faca un book si acolo l-a intalnit pe el. S-au placut si…sunt impreuna”, a mai spus aceasta.

Viitorul suna bine…

Am intrebat-o pe Ramona cum isi vede viata peste 10 ani. „Atunci voi avea 27 de ani, spune Ramona. Desi ma tenteaza televiziunea, ma vad totusi intr-un birou. Sigur la acea vrsta voi avea o cariera si un sot care sa ma iubeasca si cu care sa ma inteleg bine”. Dar viata Monicai cum va fi peste 10 ani? „Monica? Peste 10 ani o vad realizata, pe picioarele ei si in continuare fericita!”

Ramona nu isi cunoaste viitorul cumnat

Cu toate ca Monica Gabor este impreuna cu Irinel Columbeanu de mai bine de jumatate de ani, Ramona nu il cunoaste pe acesta decat de la televizor. „Nu l-am vazut niciodata pe Iri, spune aceasta. Nu cred ca a fost in Bacau de cand este cu Monica si nu am avut ocazia sa il intalnesc niciodata. in schimb, ma bucur pentru Monica pentru ca o vad ca este foarte fericita. Moni este genul de persoana careia ii place sa isi traiasca viata la maximum. Pot sa spun ca acum traieste intens”.

Monica este suparata pe sora mai mare

monica gaborPentru ca a incercat sa ii dea un sfat prietenesc, „ca de sora”, Monica s-a suparat pe Alina, sora mai mare. Desi se vad foarte rar, cele doua surori sunt inca certate. „Moni este inca suparata pe Alina, iar eu incerc sa le impac, spune Ramona. Pentru ca sunt cea mai mica, si cea mai alintata, sunt prinsa oarecum la mijloc. Sper ca Monica va intelege ca Alina nu ii vrea raul, si ca nu a fost o afirmatie pentru care sa se supere”. Cand erau toate trei, fetele obisnuiau sa mearga in oras, in locuri linistite, la o pizza sau sa stea in casa sa se uite la filme.

Spre deosebire de Monica, Ramona nu iesit niciodata din tara

in timp ce Monica a vizitat mai multe tari impreuna cu Irinel Columbeanu, Ramona spune ca nu avut niciodata ocazia sa plece in alta tara. „imi doresc foarte mult sa vad Parisul. Mi-a adus Monica niste poze de acolo si am ramas impresionata. Parisul e mai frumos decat mi-l inchipuiam. As mai vrea sa merg in Londra si in Hawai, insa nu stiu cand mi se va implini acest vis”, spune aceasta.

In schimb, Ramona a vizitat multe locuri in tara. A vizitat manastirile din Nordul Moldovei, mai multe statiuni de la Marea Neagra, si a mers de multe ori la munte.

Desi spune ca ii plac mai mult iesirile la munte, pentru ca se distreaza foarte bine, Ramona merge mai des la mare. „imi place sa stau sa soare, sa fac plaja, sa ma plimb pe faleza si sa merg in costum de baie. Cel mai mult imi place statiunea Mamaia”, a completat aceasta.

Alina RATA
Roxana NEAGU

Comentarii

  1. la sfarsit era o ironie fina fraza ‘in schimb Ramona a vizitat multe locuri din tara’?; in timp ce sora ei viziteaza Parisul ea isi petrece vacante de vis in nordul Moldovei :))

  2. Chiar sunteÅ£i în pană de subiecte, încât aÅ£i ajuns să promovaÅ£i nonvalorile – gâsculiÅ£e efemere, cu pretenÅ£ii de pseudovedete?!…

  3. Sunt doua tarfe…materialiste..isi vand trupul pentru bani..vai de capul lor..

  4. nu aveti alte subiecte?????????

  5. Pacat ca promovati curvaria…sunt fete care studiaza si invata mult pentru a ajunge cineva.Mediatizandu-le atat pe cele doua gasti demoralizati multe tinere!!!

  6. de ce credeti k lumea e interesata de asa ceva?? O fi si ea mare vedeta k sora ei se culca cu unu cu bani…

  7. melinte larisa a zis:

    lumea ar trebui sa se uite mai intai la ea si dupa aceea sa vorbeasca despre ceilalti.noi nu ne vedem pe noi dar ii criticam pe ceilalti.de ce nu se trezeste lumea la realitate o data???

  8. misto, bun, duce-ti-va dreq cu presa voastra de kkt. „Asta cere publicul” ziceti voi! Sunteti vinovati de analfabetizarea in masa a gustului romanului. HUO! Lingailor

  9. misto subiect ati ales si voi.da pe cine oare intereseaza ce spune sora unei vezi doamne „vedete” care doarme cu banii in pat,sau poate cu limuzine de lux?ca iri este doar atat…ca sa nu fiu rea si sa pun ca este o nulitate

  10. sa-i fie rusine ramonei ca profita de pe fundul monicai care lucreaza din zor sa se tina si la scoala o eleva eminenta dar si o vedeta mediatizata.daca tot o admiri pe sora ta fa si tu o cucerire de megaproportii si fa-te cunoscuta pe meritele tale nu pe ale monicai

  11. bogdan a zis:

    Fetele astea arata bine dar pe bune daca-mi trezesc alt sentiment dect cel de mila si sila…Pacat!

  12. Manuela a zis:

    Sincer, e stupid sa fac comentarii de cum sunt ele ca persoane , dar pot sa comentez cand vad o aberatie de emisiune la televizor, cu o fata simpla (la vorba si port) dar mai ales ingusta mintal. 2 oameni care nu au ce sa isi spuna decat sa faca schimb de idei despre „vedetele” autohtone. In aceasta zisa emisiune „made in Romania” by Monica Gabor este pur si simplu promovata mediocritatea, ipocrizia, si nu in ultimul rand barfa mondena pentru deliciul unor persoane destul de putin dotate intelectual. Iar daca tot copiem modelul emisiunilor LIVE SHOWS din afara gen „Familia Osbourne” sau „Jessica Simpson” am putea macar sa alegem niste persoane care au stil, capacitate de comunicare, si nu in ultimul rand inteligenta, nu sa promovam o persoana anosta , nicidecum vreo frumusete, cu mentalitatea Kelly Bundy cum este don`soara „viitoare” Columbeanu.

  13. Mie chiar imi place fata asta,Monica.Sora ei,nu…Bravo ei k a avut acest noroc.E o fata buna,o eleva buna…shi zice c are d spus…kiar shi lui Irinel ii spune in fatza diferite aspecte.Apropo,Monica Gabor a fost prietena prietenului meu,Adi din BC.

  14. sunt o persoana care nu duce lipsa banilor,nu am asa multi ca iri dar imi permit o vacanta in afara tarii.am citit numai mesaje rautacioase si ma supara pt ca romanii;SUNTETI INVIDIOSI.Munciti sa aveti si voi,va pup pa

  15. duca-se naiba cu familia ei du tot.nu stie sa isi spele hainele in hamilie sau vrea si asta unu

  16. In primul rand nu-s invidioasa pe Monica!dar chiar ca ea numai profita dupa Irinel,si se crede f frumoasa..se vede dupa comportamentul ei de doamna din inalta societate:)))..dar sa fim seriosi cui ii place o fata inalta,slaba nicidecum draguta!?!parerea mea:_)

  17. liliana a zis:

    monica super frumoasa, voi invidiosi mai sunteti.

  18. ilyes emese a zis:

    bai dar mam cam saturat de monica asta si acum mai e si sora….

  19. fostul prieten al monicai a zis:

    buna ziua! sunt fostul prieten al monicai gabor si vreau sa va spun ca monica e o materialista, o prefacuta, care sta cu irinel numai pentru banii lui, nici macar nu il iubeste. sa-i fie rusine! isi vinde trupul pt bani. irinel aprinde becurile ca profita de tine! mai intereseaza-te si tu de ea daca ai atata influenta. te lasi pacalit de o copila!

  20. se foloseste de irnel pt a scapa de cei cu care a avut de-aface inainte…pacat k e asa materialista..a avut prieteni draguti la viata ei

  21. sora monicai..hmmm..nu vedeti ce fata de mahalagioaica are….baga fata guma in gura k nu arata bine…si mai zici k esti vedeta..ha ha ha

  22. nu conteste a zis:

    o da misto gagica monica gabor fata desteapta 😀 ce mai are de toate ce si-ar dori ia

  23. nu conteste a zis:

    lasa frate ca are de unde profita de la tine ce profita ? ]

  24. nu conteste a zis:

    lol si cica profita. Poi nu asa sunt toate fetele ? Ce mai atata caterinca si prietenul lui monica e invidios moare de oftica ,ca e cu columbeanu acuma :))) 😀 bv ei tine-o tot asa monica

  25. parerea mea e ca sunteti ratati a zis:

    ba parerea mea e k sunteti niste lingai si niste lachioshi si niste ratangii projti…km atat 🙂 cat despre „mony” e o sugatoare k majoritatea „aparatoarelor” ei.traiasca prostia si non-cultura! sa ne traiasca romanica asta de kkt…intr’o tara in kre multi MUNCESC (boule!) din greu pe bani de nik(stai linistit)-cu enjdemii de facultati…vine mony repede-repede si ii arde o limba in ureche lu’viri si se porcesc in fata noastra d mi se taie s mai mank vreo 2 zile…sa fim seriosi…dragi obsedati sexual…drage telenoveliste…GET A LIFE…si presa…presa ar trebui sa gaseasca in mortzii lor subiecte cu adevarat interesante.dk i s da atentie duduia isi da in petec…sa va fie d bine…dk a mai ramas vreunu’ q creier p-aci p-undeva…DO SOMETHING.nu suntem nici invidiosi(oricum n’am avea pe ce) nici altfel.avem detoate.:)) e urat proasta …proasta…proasta! cred k a scapat d’acasa ca n’avea ce mank…si’acu’ se imbuiba duduia intr’un mod mai mult dekt vulgar cu diverse oratanii de mare.sa’i ramana in gat! da’ nu va temeti! ea e o fata „dashteapta”! a luat bacu’? l’o luat…si ink cu note mari.e buna la franceza,nu ne’a dovedit? doar „s’a conversat” pe la capitala Frantei..oricare ar fi ea…engleza…”la perfectie”.cu toate astea are burse peste burse…burse pe care ar fi trebuit sa le ia altii care ar fi avut cu adevarat nevoie d ele…ma scarbeste cu totu’ situatia si reactia tuturor retarzilor care, pt nush c motiv ,ii iau apararea.

  26. DA PROASTA POTI FI..CUM POTI SA SPUI CA CE O SA SPUNA ANGELINA JOLIE CAND VEDE CA II PE LOCUL 3?…DA CREZI CA PE EA O INTERESEAZA PE CE LOC II…NU VINE EA IN ROMANIA SA VADA..POATE NICI NU STIE UNDE II ROMANIA…VOTURILE ASTEA DE LA CEA MAI FRUMOASA FEMEIE IN NUMAI AICEA IN ROMANIA..DOAR NU CREZI CA ESTI MAI FAINA DECAT ANGELINA SAU ANDREA BANICA,CRISTINA RUS ETC..ITI SPUN INCA ODATA CA POATE NU INTELEGI NICI ACUMA CA VOTURILE ASTEA IS FACUTE NUMAI DE ROMANI…DAR ORICUM NU ESTI MAI FAINA DECAT ANDREEA CRISTINA VAI DE CAPUL TAU..:))))))PFOAH

  27. Imi pare rău pentru Monica Gabor, nu ştie ce o aşteaptă. Este adevărat că în viaţă şi banii contează însă asta nu înseamnă că trebuie să te căsătoreşti cu persoane învârste. Şi eu am avut un prieten mai mare decât mine cu 10 ani. La început a fost frumos, apoi au început geloziile, certurile. A fost un coşmar. Nu puteam ieşi nicăieri cu prietenele că el mă căuta oriunde, nu mai aveam libertate. Eu consider că Monica îşi strică tinereţea cu persoane mai mari decât ea. Acum e prea mică ca să-şi dea seama, dar când va reliza ce a făcut va fi prea târziu, cu anii tinereţii nu te mai întâlneşti niciodata. Iri al ei, cum îi mai spune şi-a trăit viaţa, s-a distrat la viaţa lui şi cunoaşte cum e să fii tânar.Păcat că ese o fată frumoasă şi îşi iroseşte viaţa cu un om care ar putea să-i fie tată. Mi-ar fi ruşine să ies cu el în oraş. Sunt atâţia băieţi tineri frumoşi şi bogaţi, dacă ea îşi doreşte să fie bogată. Ea poate să aibă tot de la viaţa. Când o să mai crească o să-şi dea seama de greşeala făcută. Ar trebuie să se gândească şi la ce au spus părinţii ei, care au dreptate. Bărbaţi mai găseşti dar părinţi nu. Este păcat de la Dumnezeu să-ţi superi părinţii. Ea nu se găndeşte că poate lor le este ruşine cu ea. Păcat. Un sfat pentru ea, împacă-te cu familia ta care este mult mai importantă. Invaţă, termină facultatea, deschide-ţi o afacere şi mai meditează înainte de a face un pas în viaţă, eşti tânără ai viaţa înainte, te poţi căsători şi la 30 de ani când eşti mai matură, nu fă o greşeală care să o regreţi mai târziu. Să de Dumnezeu să fii fericită cu Iri, dar gândeşete-te la diferenţa de vârstă care este extrem de mare pentru tine. Ai să-ţi pierzi sufletul de copil şi este păcat, cu anii tinereţii nu te mai întâlneşti. Măcar Iri dacă ar fi mai cerebral să-şi dea seama că-i strică viaţa fetei. Oricum fiecare om face ce vrea în viaţa lui, dar omul din greleşi învaţă. Oricum la final le doresc casă de piatră şi să dea Dumnezeu să fie fericiţi, să nu să se despartă sau să se înşele între ei. Odată şi odată Monica îşi va dori şi ea pe cineva tânăr doar Iri va îmbrătrâni şi nu va mai arăta la fel, atunci sigur o să-l lase excat la bătrâneţe când el va avea cea mai mare nevoie de cineva aproape. Sunt multe de spus. Nu sunt invidioasă, poate aşa o să credeţi dar eu consider că ce am scris este foarte bine. Viaţa e dată de la Dumnezeu şi nu trebuie irosită.

  28. Eu zic ca si Monica si Ramona sunt foarte foarte foarte frumoase!!! Pacat ca ele locuiesc la Bacau! Nu stiu ce aveti voi vu ele! Poate ca unii dintre voi vreti sa aratati asa ca Monica sau Ramona… Ganditi-va un pic! Habar n-am ce aveti cu fetele astea frumoase foc! Eu zic ca Monica a avut noroc, si poate ca Ramona va fi la fel ca ea. Daca-si iubeste sora, de ce sa nu-si urmeaza calea sorei sale??? Va doresc mult noroc fetelor! V-am pupat :*

  29. nu are importanta a zis:

    Se vede ca cei doi – IRI SI MONICA- se folosesc unul pe celalalt, ea pt bani, el pt..faima, sa apara la tv in continuare pt ca nu mai e cu Anna Lesko, etc. Ca daca ar fi asa o „iubire imensa” intre cei 2, Viri s-ar fi deplasat sa ii cunoasca familia Monicai.. mai ales daca ea e viitoarea sotie. Daca nu dorea sa-l cunoasca pe tatal Monicai-care cica nu este incantat de relatia dintre ea si Iri-macar pe surorile ei si pe mama, nu asa faci cu persoanele care iti vor deveni rude? Mai ales daca tii la persoana cu care te vei lega prin casatorie si care s-a convertit la religia ta pt tine . Toata povestea asta a lor este un show de zile mari si mi se pare de o absurditate si de o ridiculitate enorma..

  30. vad k mai sunt persoane care se pliktisesc..imi faceam griji ..ce sa facem si noi am terminat fac..sc…

  31. sigur ea nu`l iubeste..sigur sigur!el insa da..se vede cum o priveste,e altceva..ei uneori ii este chiar sila de el..pacat ca pentru bani face atatea sacrificii…iri acesta e chiar najparliu..uff!si cand te gandesti ca trebuie sa il suporte si in intimitate..vaaii(cred ca vomit)…inca o data imi pare rau pentru ea..

  32. Mai ducetiva ma dreaq de saraci dreaq…ati vrea si voi sa aveti acolo ceva banii sa faceti ce vreti..dar din pacate munciti in cacat pe 5-6 mil pe luna…SUNTETZI VARZA mah astia care scrieti pe forumuri dastea…suntetzi niste SARACI…

  33. dragan jeni a zis:

    sunteti niste bulangii.Te arzi mai rau k curvele,pe bani.cred k ii faci mumu in fiecare zi.

  34. monica gabor este o mare curva care vrea doar banii lui irinel columbeanu(iri) deci se marita din interes!!!!!!!

  35. loredana a zis:

    decat sa procedeze ca multe alte tinere care isi vand corpul la colt de strada,mai bine unul si bun!!!

  36. Unii mai fraieri k altzii…unii kare sunt saraci si se dau bogatzi(viseaza) si altzii care sunt bogatzi si se oftik k nu i baga lumea n seama k pe MoniK.Asta mica…e prosta si dupa proverbu „prost sa fii noroc sa ai” s o luat si ea….da bravo ei k se descurca…orice fata ar face la fel bat pariu.Eu unu nu ma oftic…as agatza si eu o pizda de asta cu bani sa o storc de lovele…;)).ciao va pup

  37. mi-e mila de voi toti cei care comentati sau barfiti aici de zor pe seama Monicai si a lui Irinel; oare de ce romanul(in cazul de fata e vb numai de voi cei care nu puteti dormi de grija altora ) nu-si poate schimba caracterul de” om slab”? mai iesiti si voi in lume sa vedeti ca-n alte parti ale planetei nu-ti are nimeni grija si nu te foarfeca nimeni in nici un fel…
    in fond, fiecare face ce vrea ci propria-i viata , cu banii lui…
    asa ca mai vadeti-va si de ograda voastra ca sunt convinsa ca fiecare din voi are ceva „putred” prin ea …

  38. ader la cele de mai sus !

  39. nu ader la prostiile voastre de mai sus; era alt articol inaintea mea dar vad ca a disparut !

  40. unde au disparut comentariile mele?

  41. oooooooo!!!!!mare-i gradina Domnului !!!

  42. Nasol imi vide rau , as vomit sa ma culc cu un bosorog, nu stiu cum o face Monica, dar cred ca o face cu ochii inchisi si sa gandeste la altcineva ca sa poata sa-l suporte

  43. totzi comenteaza dar nimeni nu stie adevarul!!!as fi tare curioasa dc o intreaba cineva p monica unde e certificatul ei in original,ce o sa raspunda???O sa spuna ca e la damaschin cel mai mare peste din bacau??!!!care de asemeanea e si batran….???in rest bravo ca te potzi descurca cu viatza sexuala p care o ai acum cu irinel…:))

  44. certificatul d nastere…am uitat sa specific…

  45. d.f numai vb prosti mah si nici u elena…sunt niste lingai ca si profii Monicai..si colegii ei…de aia ca are bani ii lingeti curu..mereti dracului si numai vorbiti prostii..voi nu va dati seama ce prostii vorbiti?nu va dati seama ca Irinel tot dupa pustoaice umbla?inainte a fost cu aia La Blanche..tot ce a fost a ei acuma ii a Monicai toate hainele..masina clk-ul..asa o sa dea si in ea cu piciorul cum a facut si cu La Blanche..si aia 20 de ani are..asa ca GURA!!!

  46. AHA!! certificatul monikai de nastere este intradevar la Dinu Damaschin(cel mai mare peste din bacau)eram de fata cand l-a scos si a zis k el a ridicat-o!:)))) Oare cum a ridicato???:)))

  47. fratele lu' irinel a zis:

    monica face mumu
    a facut la toate baragladinile din bacau
    i-as da si eu, dar cu balon sa nu-mi dea vreo ciuperca

  48. unii vorbesc doar din invidie….ca in tara noastra nu prea sunt aplicate principiile….sa fim seriosi cine nu ar vrea sa locuiasca intr o casa ca cea d la snagov si sa faca scoala d soferi p un slk…???

  49. Oare o fi adevarata treaba cu Damaschin si tiganii din Bacau cu care s-a cuplat Monica?Sau cu patronul de la night club Armando?
    Daca e asa, vai de societatea romaneasca…….

  50. hai ma! toata lumea are o obsesie cu Monica Gabor shi Iri…treaba lor…shi la fel shi monik…bv ei e problema ei…nene! ce tot atata valva

  51. monica a fost „prietena bacaului” mai degraba „victima bacaului” important acum… ca a scapat…din toate cercurile murdare in care era bagata…… daca nu era columbeanu muncea si acuma schimbu 3 :))) si mai important e ca il are pe columbeanu..si omu e prea smecher. Acum nu se poate atinge nimeni de ea…. Sarca fata si-a facut-o singura… a fost plimbata din smecheri in smecheri… si acum a scapat… Este si normal ca nu se mai uita la varsat lu ala… cel mai important pt ea acum este faptul ca, Columbeanu o protejeaza cu adevarat pe cand in bacau se ducea din mana in mana, fiecare promitand-ui un viitor mai bun, asta o patesc multe fete din bacau dar nu toate ajung la televizor..ea a avut un gram de noroc in plus.. Sincer mi-e mila de ea… nimeni nu ar vrea sa aiba un trecut ca al ei… aceasta a fost vanduta „cum s-ar spune…” lui Columbeanu \Dar singurul lucru ce ma macina e cum de columbeanu nu a venit niciodata niciodata in bacau…cumva ii frica??????

  52. snoop dogg a zis:

    pai…dak i-a placut surubu’ de mika!normal k a ajuns asa!

  53. Le uraz mult success in viata, viata lor privata sa ramana privata!Mass-media ar trebui s-o lase mai usor cu „vedetizarea” si sa faca meserie cum trebuie.

  54. danuti din BACAU a zis:

    sint si ei niste puicute dar nu au nimic mai mult in cap ca gainile,doar au noroc cu ce au intre picioare altfel nu iar trebui nimanui unele ca ele decit unora ca irinel plin cu bani batrin si inpotent nu face nici el decit o linge pe Monica nu este nimeni invidios pe ei din contra sunt de risul lumii,si foarte bine face presa ca mediatizarea lor ca ce credeti de unde invata fetele de 12 -14 -16 ani sa prostitueze de la unele ca monica gabor si asa mai departe.Irinel nu si a gasit o femeie pe seama lui ca stia ca trebuie din cind in cind satisfacuta si in pat dar nu are cu ce asa ca la luat pe monica adica invers monica pe irinel pentru banii luica nici el nare mai mult tot viermii il consuma pe amindoi,apropo nu va resista relatia asta mult decit sasi puna mina pe bani monica
    esti fraierit mosule cu pete dalbe

  55. ce-ar fi sa va vedeti de viata voastra?ca nu va obliga nimeni sa va uitati la ei si mai ales dc nu ii cunoasteti ar fi mai bine sa va abtineti….sunt scarbita de atat de multa invidie….ei sunt unica grija a voastra?invidia ucide

  56. ..::Fiecare face ce vrea cu viata lui ::… Si chiar dak este adevarat ce spuneti voi despre Monica asta nu va dreptul sa o jigniti in halul asta. Vedeti-va oamneilor de viata voastra ca nici voi nu sunteti niste sfinti. Monica a fost fata desteapta si a realizat ceva, a facut ceva cu viata ei … si asta in timp ce voi va pierdeti timpul criticand-o si spunand lucruri oribile despre ea. Chiar daca relatia lor nu este „reala” macar Monica are din start asigurat un viitor. BRAVO Monica (partial). Hai pa v-am pupat 😉

  57. monica este o penala care a pus mana pe banii mosului,de altfel nici el nu este mai breaz daca s-a combinat cu tarfa aia.

  58. sunteti niste invidiosi monica e o fata super si chiar cred ca il iub pe iri .poate chiar nu o intereseaza banii chiar asa de mult.monica esti tare ,sa moara toti invidiosii care te barfesc

  59. Ati vazut oameni buni?Mai ziceati ca e o proasta!!A ramas insarcinata cu iri al ei!Mai comentati acum daca mai aveti ce!Felicitari monica!Esti tare!

  60. Si in plus a aratat senzational la nunta!Chiar credeti ca pe irinel il mai intereseaza acum „trecutul ei glorios” inventat de invidiosi sau nu??Eu zic ca nu…A inchis gura lumii

  61. talibanu a zis:

    panarama aia de emisiune de la b1,nunta secolului(!?),este si va ramane, din pacate, denumirea poporului roman:un popor de curve si curvari.

  62. Indiferent cum, ieri a devenit o doamna. Mai mult, chiar daca este un „model” pentru adolescente sper sa nu fie luat in considerare. Ma intreb peste 10 ani daca va mai fii asa de fericita monica daca ieri a anuntat ca este gravida. sa o vad peste 10 ani cu un copil, poate chiar 2. Hai sa fim putin realisti, ei si? s-a casatorit cu prostu’, are o sora care vrea la fel, dar de bine de rau am scapat de una… s-a casatorit.

  63. mai numai vb prostii..a ramas gravida numai de aia sa-l tina pe irinel langa ea..dar cat timp? maxim un an..si nu-mi spuneti mie ca s-a indragostit de el..care este mai batran si ca tatal ei…banii vorbesc in ROMANIA din pacate!!!asta este..si nunta nu a fost ce stiu io ce…muzica a fost naspa…aproape nimeni nu a dansat…no treaba voastra ziceti ce vreti.dar nu o sa tina mult o sa vada ea dupa aia cum nu o sa mai aiba nimik..cum a facut irinel si cu La Blanche..si clk-ul a fost al ei acuma ii a lui asta monica sau cum ii zice:))))))

  64. JesseJames a zis:

    :)) Oamenii care au zis ca monica nu are nimik… ori sunt orbi ori sunt al naibi de invidiosii!!
    Si pe mine ma dispera cand o vad atat de mult mediatizata cand de fapt saraca fata are un creier de marimea unei nuci…dar nu putem sa trecem cu vederea ca arata foarte bine si ca e foarte frumoasa… Sa fim seriosi .. suntem in sec. 21 … imaginea conteaza… sunt unii oamenii care reusescin viata prin „brain work” si altii care reusesc prin zambete…

  65. Faaaa….esti frumoasa dar esti proasta!Sa te vad peste 2 ani..o sa mai razi intr-una ca gita la tv?!Lasa-ne….ca sunteti penibili amandoi!

  66. irimela columbeanka a zis:

    mei oameni buni ce aveti voi cu ei a?lasatii in prostia lor akolo k le este bine dar nu inteleg dc?ce are d discutat monica cu VIRINEL?sau el cu ea?k ea e o gasca c poate vb cu o pustoaika de 20 d ani doar sa-i explice cum se face (fac)cumparaturile c credeati mi se par atat de ridicoli saracii d ei o s ajunga l 30 d ani o urata k leventica domle a lu IOVAN nu o invidiez deloc ba chiar mi-a mila k a luat-o asa d tanara pacat de ea era dragutza dar kam (hmm)asta e lokul a vrut sa aiba ograda are si un cucos p masura ei RIDICOL SI RUSINOS DA-VA INKOLO k ati inebunit lume acu No comment by pasarica gabor fratilor mai alsati-ne nu n intereseaza RUSINICHA
    off gastele astea pardon animale d ograda

  67. irimela columbeanka a zis:

    haidetzi s va dau o veste fratilor :Stiati k MONICUTA noastra(gaska) este platita ptr emisiunea „No Comment”?cu 1000000 lei ptr fiecare emisiune?da vati prins k astia ies tot din buzanarul cucosului(seful ograzii)sunt amandoi nijte Ridicoli MEI fata n-ai gasit si tu unu mai frumos poti mai mult decat sa-i satisfaci lui virinel OBSESIILE ma deploreaza ridiculitate aunora si m dispera faptul ca nu mai poti vedea nic d ei 2 virinik si pasarica wow RUSINCA

  68. deedee_lolic a zis:

    Nu stiu cum sa va zic,dar ziceti de Monica Gabor ca e proasta si nu stiu cum,dar voi nici virgule nu ati pus pe aici,niciun semn de punctuatie…nu ma refer la toti,ci doar la majoritatea…cat despre Monica Gabor,nu aveti de unde sa stiti ca nu tine la Irinel Columbeanu;eu cred ca si ea a fost usor scarbita la inceput de faptul ca e mos,DAR daca el a stiut sa se poarte frumos(s.a.m.d),probabil ca s-a atasat de el…sincera sa fiu,prefer un mos care ma iubeste super mult si care stie sa se poarte,decat un manelist imputit de 20 ani.Si stiu ca o sa ma catalogati drept snoaba sau mai stiu eu ce,dar sunt convinsa ca va putea fi fericita,daca intr-adevar tine la el…sau daca macar exista cat de cat o legatura mai profunda intre ei,pe care nu ai cum sa o vezi dintr-o emisiune stupida de la tv.

  69. green tea a zis:

    Va amintiti de reclama stupida cu „poate intr-o zi ma lasa sa ii conduc si masina”? Cam asa vad si eu situatia cu monica si irinel! Mi se pare trist ca multe fete care au scris pe acest forum o apreciaza si probabil ca o considera un model demn de urmat! Si pe urma tot fetele de genul asta sar in sus ca e discriminare impotriva femeilor in Romania! Cum sa nu fie?! Ce semeni aia aduni, nu? Atata timp cat superficialitatea e la loc de cinste nu are cum sa se schimbe nimic! Personal consider ca satisfactia e mai mare atunci cand te realizezi pe propriile puteri (ma refer la pregatirea intelectuala)! A te marita cu un tip care ar putea foarte bine sa iti fie tata si a vedea fericirea in viata doar prin prisma unor conturi cat mai mari in banca mi se pare degradant! Dar asta e parerea mea…probabil ca vor fi comentarii cum ca as fi invidioasa…nicidecum!!! 🙂 Si ca raspuns la intrebarea „bai voi altceva nu aveti ce face?”…Sincer, nu! Ma plictiseam si m-am gandit sa scriu si eu:) Sa fiti iubiti!

  70. Monica primeste 5000 de euro pt emisiune..si ce mananca in timpul emisiunii tot din partea lui b1 tv ii..asa ca NUMAI AM CUVINTE!nu-mi place cum a fost imbracata la nunta adik seara…in rochia aia mov..nici nu s-a vazut ca ea ii mireasa..in rochie mov??mireasa??nu am mai vazut dar nici nu arata bine..parerea mea.V-am pupat:P

  71. MONICA GIRAFA CE ESTI!STRUT..URATA IMI ESTI!!!SI NUMAI MINTII CA NU AI SILICOANE..AM CITIT PE NET CA TI-AI BAGAT LA 17 ANI CADOU DE LA IRINEL..:)))))ASA CA ESTI ARTIFICIALA..SI NUMAI MANCA ATATA CA SI O SCROAFA

  72. ADIK LA 18 ANI SORRY

  73. Si nu stie nici sa danseze..ca si un robot danseaza..si inca am citit de ea ca a fost dansatoare de streaptese la un club din Bacau..a fost dama de lux…la Damaschin si Camataru..si a facut un filmulet porno cu ceva colege..si mai ziceti de ea ca ii fata desteapta??

  74. mie chiar imi place de monica si de irinel…ii inteleg prin ce trec pentru ca societatea ii condamna…intrebarea e de ce…si eu trec printr-o astfel de situatie…bine, ca iubitul meu mai are mult pana sa ajunga la averea considerabila a domnului columbeanu…va doresc tot norocul din lume,si tu monica sa nu te superi pe cei care te invidiaza intr-un mod negativ.

  75. „As vrea sa merg la Jurnalism pentru ca mi-ar place sa fiu crainic TV sau prezentatoarea unei emisiuni, spune Ramona. insa ma tenteaza si Facultatea de Drept, dar acolo voi merge doar daca am pile, pentru ca vreau sa fiu o avocata renumita si sa fac bani.”
    =)) =)) =)) nu se poate!!!

  76. Nu stiu de ce toti comenteaza despre monik gabor si irinel columbeanu par ca niste porumbei.Sau casatorit ptr k se iubesc,(cred)nu ptr bani.ce frumoasa e monica mult mai frumoasa decat andreea marin mie nu imi place de si nici de raduleasca .pe mine ma deranjeaza irinel ptr ca a zis ca nu are nici o treba cu familea monicai.putea sa ii ajute cu niste banii .casatoria lor a fost superba mia placut mult a fost pe B1tv.dar a costat si mult succes in continuare!!!!!!!!!!!!

  77. ce tare e monica gabor e foarte frumoasa mie miar placea sa fiu k ea .felicitari ptr nunta si spor la gatit si la curatenie monik

  78. pa poop monica siramona imi pare rau ptr tinecam sarac irinel nu?

  79. Monik si Irinel,cuplul-oximoron al Romaniei(o sugestie pentru titlul emisiunii d p b1tv).Nu inteleg d c se mira lumea ca una ca ea e cu unul ca el:).Zilnic vad fete de 16-17 ani cu mosi(scuze,domni in varsta)italieni,spanioli si alte natii, care pt 100 de euro din portofelul babalacului,eventual si o masina „straineza”, zambesc frumos si se se indragostesc la comanda.Monik insa e un caz aparte.A avut norocul sa fie o prostituata de lux.Bravo ei!Unii oameni doar la atat pot aspira.

  80. misi&niko a zis:

    pacat de tine monica,esti o fata dragutza si puteai sa iti gasesti un tip,tanar,frumos si plin de bani,precum cristina r&b..oricum e viatza ta……condoleantze

  81. eu sunt de parere k romania este o tara de barfitori ..si pe toti ii intereseaza de ceilalti dar la ei nu se uita …rusine…daca monica a avut norocul asta bravo ei ….sa fie sanatoasa..k restul nu conteaza…

  82. ce tot atatea comentarii despre ei?fiecare isi traieste viata cum crede ca e mai bine pt el,ca vorba aia >!fratilor fata aia se f.. pe p.. ei,cand v-o cere-o voua imprumut ca nu mai poate pe a ei atunci puteti sa comentati,pana atunci fiecare ar trebui sa se uite in gradina lui,ca nu santeti nici voi icoane prin biserici!ca daca va iesea vreun Columbeanu in fata pun pariu ca nu mai tineati nici unul la diferenta de varsta!dar asa e romanul,sa nu cumva altul sa faca si el nu!vecinul sa fure si el nu!mai lasati-o moarta cu totii!!!!1

  83. monica este o proasta si o curva si mai ales ca a umblat cu nutu camataru nu pot sa inteleg de ce s-a mai casatorit irinel cu ea ii mananca banii lui irinel vai de soarta lui si apropo sora monicai nu mi se pare deloc frumoasa si o sa ajunga la fel ca ea curva si profitoare.

  84. Eu nu inteleg ce atatea comentarii despre cei care isi pun parerea…invidie?ha,ha,ha…nu e vb de ciuda sau invidie sau mai stiu eu ce pe acest cuplu de kkt…e vb ca tot mai multe fete vad in Monica un model,un mod de a scapa din saracie…si asta degradeaza toate valoriile…formeaza fete fara principii care pt o viata de lux sunt in stare sa renunte la tot,incepand cu familia si terminand cu sufletul…despre asta e vb,oameni buni!Nu ne e ciuda dar cand vezi atata prostie in jur nu poti sa taci..e molipsitoare!…si Monica e o proasta…nu stie sa alc o fraza…in fine,doar barbatii apreciaza mai curand frumusetea decat destaptaciunea…le e mai usor sa vada decat sa gandeasca…

  85. mai, fiecare vede fericirea in felu lui. Ea vrea bani, el vrea o tipa tanara, se rezolva, bravo lor. Fiecare doarme cum si-a asternut. O tipa care vrea bani si faima o sa fie invidioasa si una care vrea dragoste pura o sa o dispretuiasca. Oricum, ceea ce ma distraza pe mine e prostia. Toti imbecilii ajung superstaruri!

  86. printzessa a zis:

    monica e super fata.arata bine ..e foarte frumoasa….cred k ea rade cand va vede k muriti de ciuda….dak ati avea toti bani k ea..nu ati mai zice nimik…dar vorbeste invidia din voi…

  87. Fiecare este liber sa isi cladeasca viata pe propriile-i principii…Daca ea a ales sa isi petreaca viata alaturi de Irinel este strict problema ei.Nu-i cunosc trecutul insa am incercat sa inteleg ideile tuturor celor care au scris pe forum.Opiniile contradictorii ale amicilor mei m-au facut sa o acuz dar si sa o absolv de unele gesturi sau fapte.Cineva a scris ca exista nenumarate tipe care pt banii unor barbati in varsta sunt dispuse sa se afiseze fara retineri in societate,asta e si cazul Monicai,exceptia constand in faptul ca Irinel e binecunoscut de noi….Nu trebuie judecata,nu o consider nici model dar nici cea mai deplorabila persoana!Si apoi….ea va trage ponoasele faptelor ei…Va pup!

  88. sigur muriti de ciuda..si ala ce zicea ca e fostul prieten…. eu personal nu-l cred …sti cum e „dupa razboi multi viteji s-arata”…asa ca de acum incolo se vor ivi o gramada de fosti prieteni…Lasati fata impace..e super desteapta..e realizata…

  89. ba da urata mai e si ramona asta! makar monica e frumusik.. da cam proasta :d…

  90. normal k fata se simte bine k e bagata in seama..asta e adevarul..

  91. Am citit un articol conform caruia mama Monicai decide sa-si vanda apartamentul,sa se desparta de sotul ei….V-ati intrebat de ce Monica s-a „refugiat” in bratele lui Iri?Poate a fost nevoita sa-si aleaga acest drum….Cu un tata alcoolic si o mama care e departe luptandu-se pentru o existenta decenta,fara a avea pe cineva alaturi e cam greu,nu credeti?Va pup.

  92. Christina a zis:

    casatoria asa o sa fie un esec total.nu se potrivesc deloc in toate sensurile.oare copilul e a lu’ ‘iri’?eu as zice k nu.

  93. IRINEL , DESCHIDE-TI OCHII ,LANGA TINE AI O ,,PROFITOAREEEE,, AI SA VEZI TU MAI TARZIU CE GREU VA FI DE TINE , CU TOT CU BANII TAI DIN LUME !!! ACUM TE LAUZI , DAR MAI INCOLO- NU TE-AI GANDIT CE VA FI PENTRU TINE? E CLAR TOTUL! MATERIALISM PE FATA! DAR IN HALUL ASTA???
    CONTRACT PRENUPTIAL NU AI FACUT ? STIM CU TOTII ASTA ! PACAT! TOATA AVEREA VA FI PE MAINILE EI !!!

  94. SA MOARA TOATE PROASTELE CARE O IAU CA MODEL PE MONICA !!! :))

  95. CAND O SA SE TERMINE TOATA MAGARIA ASTA CU IRI SI MONICA ? EU UNA M-AM SATURAT ! MIE LEHAMITE ! VOUA NU ??? TOTUL ARE O LIMITA DE BUN SIMT !!! CE ATAT PROSTIE LA TELEVIZOR SI PESTE TOT ? ASTA E EXAMPLU PENTRU COPII NOSTRII ? EU UNA SUNT TANARA NU AM COPII SUNT NEMARITATA , IAR DACA VREAU SA PUN MANA PE UNUL CU BANI MULTI , O SA ARAT INTREGII ROMANII CA SE POATE CA O FATA TANARA SA AIBA UN BARBAT CU BANI MULTI LANGA EA, – DAR ATENTIE !!!!!!!! – NU MOSH , CI TANAR ! RISHINE MONIKA!!!NU ESTI UN BUN EXEMPLU PENTRU ADOLESCENTI !!! ASA CA GATA CU PUBLICITATEA !

  96. Oameni buni…chiar nu aveti ce face? Chiar asa oare? Va consumati nervii degeaba? Mergeti la o plimbare si va trece.
    Monica…bravo ei. A gasit o oportunitate si s-a agatat. Bine …felicitari. Ce sa faci in Romania aia de 20 de bani?
    Dar totusi…pacat de tineretea ei..probabil ca os a isi dea seama mai tarziu…fericirea nu poate fi cumparata.
    Bravo lor…numai ca presa ar face un mai mare bine intregii tari daca i-ar lasa in pace. De ce trebuie sa stie o intreaga tara ce se intampla intre cei 4 pereti ai caminului personal? Fiecare cu ce poate..dar nici chiar asa.
    Daca ea e fericita..normal ca e?!? …atunci nu mai conteaza varsta. Cred ca ambitia ei s-a oprit la 50 ..prea bine putea avea si de 70 ca ..vorba aia cand doi se iubesc nu mai conteaza varsta. E ceva simbolic…numai ridurile conteaza.
    Numai bine tuturor.
    Va pup!
    Pa

  97. ha ha ha ha HAHAHAHAHAHAHA !!!!!!!!!!!!DE RASUL LUMII !!!

  98. doamne cum puteti gandi asa??? numai in Romania este mentalitatea asta…. cum are una mai multi bani sau are un prieten sau sot cu bani multi gata e catalogata drept curva. De ce? cu ce drept judecati voi oamenii? ori este invidie ori este doar asa ca sa nu taceti din gura. Numai dupa comentariile murdare facute de unii si altii ma pot gandii ce fel de CREIER aveti si cu ce ganditi….. FIECARE E LIBER SA FACA CE VREA SI SA ALEAGA CE VREA IN VIATA SI SA I-A CE CREDE FIECARE CA E MAI BUN DE LA VIATA. Aici nu este vorba de care are mai multi bani sau mai putini sau de femei care umbla cu barbati cu bani si invers ca se stie ca si barbatii umbla cu femei cu bani(si sunt multi) aici e vorba doar de MENTALITATEA din Romania. Toti va intrebati de ce? pentru ca fiecare vrea sa o duca mai bine, unii au mai mult noroc altii au mai putin. Asta este …….

  99. Cte patimi poate starni o curva?!… Baietei si fetite mai da-ti-o mortii masii de curva si mai discutati si altceva… Daca ziaristii „orb-servitorului din Bacau” nu stiu altceva sa scrie nu inseamna ca voi trebuie sa va consumati timpul injurand-o! Scrieti un mesaj „usturator” si subscrieti cu totii acestuia! Astfel economisiti timp. Curva aia nu face nici cat o flegma de fumator inrait…

  100. curva bacaului si a lui damaschin

  101. numai cu mine n ai putut dinule ti a fost frica tu esti sarsaila si eu sunt fata ta de aia

  102. Inainte de a fi cu Monica,Iri a fost cu Anna Lesko,cu un alt model pe nume Gabriela,apropiate de varsta Monicai…..Ele nu au fost criticate atat de aspru,nu au mai fost curve….De ce va grabiti cu ofense la adresa Monicai?Nu o consider exemplu de urmat,dar nici tinta gandurilor rautacioase…E LIBERA SA FACA CE VREA!Cat despre mediatizarea lor….de ce va afecteaza atat de mult?Schimbati postul de televiziune…ALEGEREA E A VOASTRA!Ar fi bine daca asta ar fi singura emisiune deplorabila….mai sunt dragii mei….o groaza!Va pup!

  103. nita maria a zis:

    vaco

  104. draga hormonica ce tot radeai de fetele alea care concurau pt miss litoral?aratau chiar foarte bine.ce tu te crezi perfecta?parca esti o girafa cu fundul ala plat si mai esti si cracanata pe deasupra de asta porti fusta aia la plaja!!!de ce nu faci plaja in slip daca te crezi asa perfecta?in locul miar fi rusine sa mai apar la tv cu trecutul pe care lai avut si pe deasupra mai razi si de alte fete care erau super frumoase.rusine sati fie curvo!!!

  105. 108 mesaje si doar cateva pro Monica,adica toti suntem iste fraieri si niste invidiosi si niste rautaciosi.Si poate ca in afara de 100 de mesaje mai sunt o jumatate din natia romaneasca de aceeasi parere cu cei ce si-au exprimat oful. Eu nu cred ca poate fi nimeni invidios pe ca are Monica.Ce are Monica?Un bosorog impotent care are reclamatii ca nu presteaza prea bine in dormitor,probabil un pervers obsedata de carne proaspata. Nu ar avea nimeni nimic de comentat daca relatia lor nu ar fi foat atat de mult mediatizata.Ne intrebam de ce se mediatizeaza asa de mult,cine are de castigat?El care sufera de vedetism si ea care a scapat de toti mafiotii din Bacau.Daca se iubeau asa de tare precum sustin,de ce nu isi tin dragostea numai ptr ei.Si eu sunt casatorit si imi iubesc sotia foarte mult,e o femeie foarte frumoasa si iubirea noastra e cel mai minunat lucru ptr noi. Aceasta mediatizare a relatiei lor nu a facut decat sa se denatureze ideea de iubire si relatie sincera intre 2 persoane.Acum toate pustoaicele vor sa isi gaseasca un mos cu bani si e trist.Unii sunt asa de ipocriti ca si-ar vinde si sufletul pentru o friptura si un culcus mai cald.Oricum sunte asa de scarbiti de ce se intampla ca nu ne mai mira nimic.

  106. nu ma intereseaza ce parere au ceilalti, cert e, dupa parerea mea, desigur ca un om ca irinel, cu atata putere si bani nu ar fi luat ca sotie o curva..pe bune..si totusi mie chiar mi se pare ca se iubesc cu toate ca nu sunt de acord cu diferenta de varsta..dar asta e…e viata ei in fond si la urma urmei..si pana la urma chiar o sustin.oricat de multe greseli face fiica ta, poate sa fie si o prostituata, daca esti un parinte k-lumea si ii vrei binele fetei tale, eu zic ca ar fi trebuit sa vina la nunta ei.poate ca e singura data cand se marita.nu stii ce iti rezerva viitorul.dar se spune ca taso e un mare alcoolic.asta e.bafta si va pup

  107. stiti ceva!ar trebui sa incetati cu atatea critici aduse la adresa celor doi!pana la urma urmei monica e o fata desteapta!si am sa va demonstrez chestia asta;1 a reusit sa ia bacul cu note numai si numai de zece;ceea ce este un lucru greu;2 a pus ochii pe cel m bogat barbat din romania,prin urmare casatorinduse cu el ;3a ramas insarcinata; 4 SIA FACUT UN VIITOR ASIGURAT desigur sa nu credeti ca eu aduc laude asupra cuplului;sincer mie nu mi se pare un lucru bun pt ca nu stiu dak ea il iubeste;si apoi mai e si diferenta de varsta care e f f f mare;pana la urma urmei viata monicai nu e a noastra ,si o priveste numai pe ea ce o asteapta!asa ca m taceti din gura aia spurcata pt k voi nu sunteti in masura sa judecati!

  108. am ramas pur si simplu ingrozita cand am vazut ce mult va place voua sa criticati!de unde ati inventat voi cum k monica ar fi o prostituata,cum k ar fi dansat pe mese la un club de streaptese,ca ar fi fost femeia bacaului,?ce PROSTII!!!!!!! voi chiar credeti ca iri sar fi incurcat cu un astfel de om?sincer,inca numi pot da seama dak monica a facut dau nu o alegere buna!ramane de vazut!va pup dulce

  109. nu mai criticati atat nici no cunoasteti unii dintre voi,da e prostuta dar e f.frumoasa asa ca comentarile la aspectul ei ori sunt facute de orbi ori de invidiosi asa ca mai lasatile deoparte deja aproape si eu cred ca a fost vreo mica mare prostituata la cate mesaje aiurea ati scris despre ea.ca in romania niciunde,oamenii traiesc din barfa si invidie.sa va fie rusine

  110. bianca jimb a zis:

    oameni buni,romani,maturizati_va din cauza oamenilor ca voi tara asta e in urma,uitati_va la voi macar daca va credeti in masura sa criticati folositi un limbaj mai inteligent ma crucesc cand vad cata taranime si incultura aveti in voi.doamne fereste unde sa mai vazut asa ceva de aceea are romania o reputatie asa proasta.mai aveti pana il ajungeti p irinel si voi il criticati??
    unii dintre voi nici in 3 vieti nu veti face atati bani cati are el.decat sa injurati mai bine ocupativa timpul sa invatati ceva sa castigati macar 200 de euro p luna:>

  111. monica gabor…va spun eu cine e…o tarancutza cu aere de vedeta,o fosta prostituata care a gasit pe unu cu bani de care profita cum vrea(macar la asta se pricepe ca in rest e varza).cat despre ramona,nu e decat o copila naiva

  112. parerea mea este ca sunt sigur ca monica a supt **** si acum irinel o saruta cu mare pofta

  113. ce tarani ai romaniei…ce mult va intereseaza viata personala a altora ma bucur pt.ce a realizat.cacanarii aia ce vb asha urat duc lipsa?iar tarfele alea de unde stiu k e sau a fost prostituata au fost colege cu ea?locul vostru e la wc_uri publice.de amar sa va fie.tarani..ce sunteti

  114. asa tare va feaca **** haidati ca va frec eu daca tot duceti lipsa,nu inteleg de ce va intereseaza viata personala a altora,si celelalte **** voi ce va dati cu parerea locul vostru e la containar si ma bucur ca monica ia supt **** la iri macar are ceva gust nu ca avoastra toata plina cu riduri.hai ma cu voi nu e ce vorbi hai pa maturizativa copiiiiiiiiiii

  115. bv ei ca se descurca…ata ete daca altele nu au avut noroul ei iar daca pe ea o banii o fac fericita este alegerea ei si nu trebuie sa ne frece pe noi grija…:))

  116. hop top si voi dupa mine

  117. nu cred k ar trebui sa tot barfim fetele astea…fiecare se descurca cum poate…nu inteleg ce va agitati atata sa le barfiti….probabil din invidie…macar dak le-ati cunoaste…va dati cu parerea fara a sti intradevar cine sunt ele…offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff invidia din ziua de azi

  118. Bravo tie Monica!…Asa am facut si eu cand aveam 18 ani..si au trecut 8 ani…suntem mai fericiti ca la inceput!!

  119. bravo moni nu k ar citi dar sa se oftice ratatii…bravo bebe k nu te cunosc.adio pt tot deauna.ce imi omor timpul…

  120. Mai desteptilor si desteptelor!!ce drak va intereseaza pe voi dak noua ne place monica gabor sau nu??aicea toata lumea poate sa-si dea cu parerea!!ce va bagati repede si voi?si ce-s cu,cuvintele astea:ratati,tarani,ca n-are cine sa ne frece si dastea??in primul rand eu am vazut un filmulet xxx cu minoca gabor,si ii adevarat ca a fost cu nush ce mafiot si ca certificatul de nastere al ei a fost la nutu camataru chiar ea a zis asta!asa ca nu-i mai tineti apararea…si fara jigniri din partea voastra ati intele?no pa

  121. deci nu va mai bagati ca musca in ***** si nu va mai ambalati,toata lumea zice ce vrea despre ei!si cum adik ce ne intereseaza pe noi de viata lor intima??pai dak o pune pe ecran,toata viata lor atuncea dc sa nu-o barfim?

  122. tu ai face bine sa nu mai ameninti.ca oricum esti o taranca.amu no pa…

  123. ma proasta u zici de mine ca is taranca dar u ce esti?dak vorbesti asa?si nu te lua dupa mine cu no pa javra:)))))))))))

  124. Ehe…ati vrea voi sa ocupati locul Monicai..poate ca intr-adevar s-a nimerit sa isi gaseasca perechea si dintr-o „eroare” si plina de bani.Degeaba ai studii in tara asta penala daca nu ai si noroc.

  125. tu tarfa si javra.. proasta a fost mata cand a facut o marmota ca si tine.jegoasa ce esti.iti dau m..e si la tine si la mata.ai grija cum vb k te palesc.

  126. mai p.la da u cine drak mai esti?ce te bagi si u repede..vad ca esti prea smecher asa prin calc..crezi ca mie frica de tine?nu mie frica mie de nimeni..nu am eu nevoie de banii monicai..am eu destui cat sa-mi fie bine asa ca..sti cum ii cel destept cedeaza..poti sa scri ce vrei si u si altii ca ma doare in p…

  127. Alina bine zici..multe fete ar vrea sa fie in locul lui monica..ar face orice pt bani..si din pacate majoritatea ar face orice..asta-i viata aicea in Romania..sa ne bucuram ca mai sunt si oameni mai buni p`aici..pa pa

  128. carla.. dute in kkt si tu si neamu tau de ****** .sunt smecher u rapandula.

  129. cel mai destept cedeaza am mai spus

  130. tu mrmota tu nu ai cedat..ai decedat.

  131. vai ce taran esti

  132. sunteti varza prostilor,vai de capu vostru,cate despre monik se gandea saraca k dak sta cu burta la gura are noroc???pe naiba Irinel se poarta mai urat k niciodata cu ea ,eeee se sfarseste si fericirea lor.Sa vedem noi cine se mai uita la Monica cu un plod dupa ea,dak ea se gandeste k peste 2 ani nu o sa se plictiseasca de mosu de Iri se inseala sau invers,stati calimi omaeni buni nu mai pierdeti timpul cu prostii,v-am poooopat!

  133. Vai ce pot citi. Eu inteleg ca aveti ce aveti cu Monica asta si cu Uri ala…dar nici chiar asa. Daca ati avea ce face sunt sigura ca nu ati vb asa, sau ma rog poate asta va e nivelul.
    Si uite asa…ca ma distrez citind… Inca o data e imoral si neetic sa te casatoresti cu bunicul…in primul rand diferenta de perspectiva si de varsta e una …..de la cer la pamant. Din punctd e vedere psihologic…viata lor e culminata de neeintelegeri generate de aceste diferente, si este atestat faptul ca aceste casatorii nu sunt reusite/fericite/si bineinteles durabile.
    Nu ii cunosc si nici nu ma intereseaza…dar am vazut un mic filmuletz cu ei…si e deplorabil halul in care a ajuns Romania…imaginea Romaniei cine o face?!!! Una ca ea sau ca el.
    Inca o data nu ma intereseaza..dar scumpilor si scumpelor sa discutam despre altceva: Hitler sau astrologie sau ceva interesant care merita toata atentia.
    Va pup.
    Micky

  134. mah da ce va tot freaca pe voi ce fac irinel cu monika lasatii in pace oricum o urasc pe monika dar nu conta dk iri e un prost poate la un moment dat o sa-si dea si el seama k il face monika cum vrea dar in fine!!!!!!terminati si lasatii pe fiecare cu P**** MASII

  135. chiar nu stiu de ce ii luati atat apararea, ” d-nei” monica… sa fim seriosi cat dintre noi nu avem probleme in familie si parinti care lucreaza in strainateate pt a ne darui ceea ce avem nevoie? Asta ce ar insemna k toate fetele ar trebui sa fugim la kte un iri? este rusinos cum monica se si lauda k e cu el pt mine sincer ar fi o rusine…. si nu putem sa spunem k monik e desteapta pt nu stie 2 boabe de engleza, franceza sau alta limba straina totdeauna ii traduce iri… si ar mai fi inca un aspect: se stie cat de sinceri sunt copiii si cand se va duce iri sa il ia de la gradinita sau o sa fie intr-un parc cu el ce o sa zica copii din jur? ia uite a venit bunicu, atunci va dati seama cum se va simti copilu ? si in plus casatorile cu diferente mai mari de 8 10 ani nu se oficializeaza, sau cel putin in fata lui dumnezeu nu sunt valabile…. ar fi multe aspecte pt care ce fac cei 2 ” insuratei.. nu e normal.. oricum sunt penibili asta e !

  136. vai de mama voastra!

  137. sa casatorit pentru bani pentru ce, ca daca nu avea bani nu se mai casatorea trebuia sa isi termine facultatea ………………………………………………………………………..sa faca ce vrea daca ea vrea sa stea cu el sa stea n-am nimic impotriva

  138. monikkkk ajut-o si pe sorta k ….tu nu vezi k vrea si ea viatza ta………mai dai si ei bani,haine,mai ia-o pe la tine…k poate tu nu vezi dar ai o viatza…..EXTREM DE FRUMOASA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  139. dak tot o ridicati atat pe monica k este cuminte si nu sta cu irinel pt banii lui .. cautati pe odc.. un filmuletz porno cu monica la doar 16 ani ..si cati o mai fi avut fata la activ pana atunci!!.. nu este vb d invidie .. este vb k ne face faima romancelor de ras!!DA ESTE O VURVA!!!

  140. Da ce sa zic,lume in general devoreaza astfel de reportaje…dar de Monica..spun..tine-o tot asa.va pup.totusi vrem ceva mai interesant

  141. Desi spune ca ii place mai mult iesirile la munte, pentru ca se distreaza foarte bine…..

    analfabetismul e in floare in romania dar nu ma asteptam chiar din partea unui redactor sa faca dezacorduri….

  142. eu cred k sunt 2 tampiti kre alearga dp fantasme diferite:iri dp tinerete si moni dp bani,un plod e ult lucru de kre au nevoie,dar cred k el reprezinta garantia monicai pt a nu pierde banii lui iri.eu nu le dau mai mult de 1 an dp ce se naste plodu si se despart…….hi hi iri esti un FRAIER

  143. doua javre si monica si sorusa . amandoua dupa bani
    bagameas p..a in amandoua.

  144. sunt doi clovni monik si iri si recunosc el are o cultura ok dar ea e o prostie rara.Iri chiar are dovada ca a facut ceva in viata dar ea nik adk un copil ca sa nu l piarda pe Iri sau mai bine zis averea lui.El e cu ea pt. faima iar ea pt.bani dar treaba lor sa le dea D-zeu sanatate si fericire dar pacat de acel copilas care nu e vinovat cu nimik. Va pup si nu uitati ca fiecare cu viata lui si nu trebuie sa fi sarac sa scrii de Monik si Iri sau invidios ca undeva mai sus ca se scria de acest lucru.FRATILOR NU UITATI UN LUCRU CA DUPA CE MURIM NU DUCEM NICI O BOGATIE CU NOI IN PAMNT IAR OMENIA SI LOCUL DE BUNA ZIUA E MAI PRESUS DECAT TOTI BANII DIN LUME ACEST LUCRU MI IL STIU DE LA UN INSPECTOR DIN INVATAMNT. VA PUP SI SARBATORIIIIIIIIIII FERICITE

  145. mai chiar e penibila faza

  146. 2 prosti la televizor.aia habar nare de ea.e vai mama ei.ar putea avea un baiat ianar langa ea.si eu am fost cu cineva ca iri si gelozia lui ajunses la limita.scandaluri si multe chestii care nu le vezi de la baieti tineri.pacat casi strica tineretea.trec anii si va ramane langa un mos libidinos.pacat de ea.
    dar daca vrea sa se culce cu un mos cu pielea zbarcita nu are decat. e problema ei. eu una sunt cu cineva tanar acu si sunt mult mai fericita.banii trec , se duc dar cu mosul ramai.

  147. Monica tarfa proasta si profitoare :))

  148. Mie mi se pare ca cei ce au scris aici sunt RAUTACIOSI…..daca asta e destinul ei…e viata ei….norocul ei…de ce va bagati si o criticati…va injositi….nu sunteti in masura sa o criticati si sa o judecati voi…are pe ea cine sa o judece…nu mai faceti comentarii din astea de 2 lei

  149. rautaciosilor invidiosilor ……..asta este viata ei shi are dreptul sa isi aleaga singura calea in viata ………….e norocul ei ca a luat o iri de sotie …..a luat o de sotie pentru ca e frumoasa momentan nam auzit o spunand nici o fraza inteligenta si de aceea nu pot spune ca e super desteapta asa cum e considerata de unii ……………io o ador pe monika dar faptul ca a fost o curva ….ma determina sa imi schimb total parerea despre ea …..intradevar are noroc dar sincer nu aveti de ce sa o invidiati bucurativa de ceea ce aveti voi ca daca nu stiti sa pretuiti ceea ce aveti acum mai tarziu veti pierde totul…bye bye ppppooopp pe monika

  150. nu se comenteaza k monica ar fii o pizda buna rauu de pula.. ci faptul k pentru luxul de care se pare k se ataseaza si sora ei mai mica e gata sa renuntze la religia , familia si principiile recunoscute oriunde in lume de „bon-ton”.. partea care deranjaza cu adevarat e k in loc de a se marginaliza dovada crasa de „foame de bani” , presa noastra mult laudata nu face decat sa o ridice la rangul de vedeta si eventual sa o dea drept exemplu tinerelor din ziua de azi.. cuvinte grele spuse de oameni mai deshtepti decat noi: „banii nu aduc fericirea” completate cu talent de altzi oameni deshteptzi „stiu..: numarul lor” asa k, una peste alta.. curve gasesti peste tot .. ideea e k, in timp ce alte curve ajung la bulau monica ajunge pe ecranul televizorului
    God save Romania.. k eu am asa.. un sentiment k ne ducem dreaq totzi 🙁

  151. ce mai tare faza a fost cand a zis cai place in cur

  152. De obicei as spune ca nu ma intereseaza , da asa este si eu mi-as dori o viata ca cea a Monicai , dar inainte de toate m-as gandii asa:
    OARE AS PUTEA SA MA TREZESC ALATURI DE HIDOSUL ASTA SI SA AM TOT CEEA CE IMI DORESC?
    Raspunsul meu este nu!!!Imi pare rau sa observ ca banii cumpara si suflete.

  153. v_as ruga sa fiti mai decenti

  154. eu v`as ruga sa fiti mai indecenti

  155. ar trebuii ca monica sa-si mai ajute si sora sa nu uite de unde a plecat.sa-ti iubeasca familia si sa nu o uite(pacat deca se indeparteaza),mult noroc incontinuare

  156. mai nu stiu de ce tot va ambalati!ar trebuii sa o lasati balta
    eu knd aveam 15 ani am stat 2 ani si k un barbat de 36
    si aveam destule prob
    nimeni nu credea k era dragoste
    sincer era din partea amandurora1AKM SUNTEM F BUNI PRIETENI
    LASATII IN PACE
    NU SUNT PT EI.nasucul sus ciao

  157. adelutza a zis:

    monica este o fata de admirat si mai ales pentru faptul k nu ia pasat ce zice lumea despre ea si despre irinel …majoritatea oamenilor spun ca ea sta pt. bani cu acel om deoarece este o diferente mare de varsta si conceptia oamenilor lasa de dorit…ma gandesc daca acel barbat avea vreo 23 ani…aceasi opinie o aveau oamenii?????????…eu una o admir si este o fata intradevar norocoasa

  158. Ii buna numai la fu…

  159. nu am nimic de spus in privinta lor.doar ca asi vrea ca ramona sau monica daca citesc acest mesaj sa ma caute:”monica sunt 5 ani de cand nu ne vedem si nu vorbim.iti aduci aminte cand mergeam la don tiziano?ce bine era atunci ,eram copile,acum am crescut.am auzit ca ai o fata sa iti traiasca,sper sa ma cauti.nu am tinut legatura cu nimeni din tara,decat cu baiatul care locuia in fata bocului tau.erai frumoasa si ai devenit ceea ce ai vrut,sunt fericita pt tine.si acum mai am pozele de la ultimul revelion facut impreuna,cauta-ma,te pup,ai grija de tine

  160. monica e o fata de treaba si la fel ca ea am proceddat si eu cand aveam 18 ani iar acum am 21 de ani si ne iubim mai mult ca la inceput.el e mai mare decat mine cu 30 de ani si avem si o fetita pe nume cristina care are 1 an deci povestea mea este asemanatoare cu cea a monicai .monica te pup bv sa ai grija de tine si de fetita ta care e o dulceata

  161. i s-a urcat la cap celebritatea(Monicai)…..iar despre sora ei:|….ce sa mai comentez:|:|:|

  162. moa ce tare sa ai barbat cu bani….si pe sorata so ti acasa=))=))=))….poi ce e al ei e pus deopartye….sasi gaseask si asta mik unu ca iri….=))=))….sa nuite sasi puna silicoane=))…si normal sa fie prezentata bosorogului de fratii camataru=))=))=))

  163. bey cine poate sa iubeask un barbat mai batran cu 30 de ani decat ea….tre sa aibe ceva probleme la cap…..numa dragoste nu e….la asa varsta nici nu sti ce faci maine si voua va arde de barbati….curve…pentru bani accepti orice…..si un zbarcit…

  164. bai sasi aleaga ce viata vrea….sa fie cu tasu lu irinel….da dute drak nu arata la tv….nu faci emisiune….gesturi de kkt….stai in banca ta…

  165. ce as putea spune…e fraiera..fata..k si-a ales un pitic k ala..nici makar nu se potrivesk..haha!!!si ce mentalitate poate avea..domnu…inlok sa isi ia una pe masura lui…se da si el mare cu fufa aia..de 2 bani.kat o sa dureze relatia lor??pana o creste fata mai mare..sa aiba pensie dupa urma ei si sa duca si ea o viata mai buna pana la adinci batraneti;parerea mea..e fraiera..a inkantat-o banii!!!atat..

  166. a zis copilul lui monica tata…ha..ha..nu putea sa zica tataie…..hi…hii

  167. nimeni nu are nimic cu ei…doar sa nu se mai tina mari modele pt tineri

  168. ok…nu avea nimeni nimic cu Monica si Irinel, daca acestia nu ar aparea la TV atat de des. Pe Monica o cunosc din liceu…era o fata modesta si saraca, chiar am o poza cu ea in clasa la mine. Avea niste haine obisnuite, nu de firma. Daca era sa o compari cu cea mai bine imbracata de la mine din clasa, hainele ei parca erau de la SH. Si uite unde a ajuns? Face pe vedeta la TV in timp ce in liceu inainte de a-l intalni pe Irinel cerea tigari la baie de la colegii mei…acum probabil nu ar recunoaste asta. Modul cum s-a comportat cu fostul ei iubit, Alex, e strigator la cer. Acuma esti cu el iar a doua zi apari la TV ca o vedeta spunand ca nu ai avut prieten de un an!!! Rusine Monica!!!

  169. parerea mea e ca nu`l iubeste…ca se sarfica ptr banii lui si ca e foarte singura in palatul ei…sincer nu mi`as dori sa fiu singura sa nu am prieteni si seara sa ma culc langa un om mult mai in varsta…nu sunt invidioasa…scopul scuza mijloacele..am zis doar parerea mea

  170. ce tampenie,ce tot atata i se face reclama.monica a uitat de unde a plecat.era o mucioasa pana sa-l cunoasca pe irinel nu dedea nimeni 2 bani pe ea si acuma s-a ajuns si nu-si mai vede lungul nasului.nu o baga nimeni in seama toti isi bateau joc de ea pt ca era cam prostuta si inceata la minte si radea ca si acuma din orice prostie.spun asta pt ca mi-a fost si colega de clasa si statea si in cartier cu mine.e o ingamfata care se crede mare doamna pe banii altuia si pe popularitatea lui iri

  171. ce tampenie,ce tot atata i se face reclama.monica a uitat de unde a plecat.era o mucioasa pana sa-l cunoasca pe irinel nu dedea nimeni 2 bani pe ea si acuma s-a ajuns si nu-si mai vede lungul nasului.nu o baga nimeni in seama toti isi bateau joc de ea pt ca era cam prostuta si inceata la minte si radea ca si acuma din orice prostie.spun asta pt ca mi-a fost si colega de clasa si statea si in cartier cu mine.e o ingamfata care se crede mare doamna pe banii altuia si pe popularitatea lui iri

  172. fa esti ojavra

  173. o curva o femeie de nimic

  174. daca sora ta nu se cupla cu iri al vostru ce faceati voi doua curve

  175. de ce crezi tu ca o sa devii o vedeta

  176. nu te vezi ce fata de curva ai

  177. in loc de lingurita daca ai altceva la fel faci

  178. ciprian a zis:

    Ramona e superba si as vrea si eu nr ei de telefon
    am avut ocazia sa il cer acum o saptamana la metrou la ap patriei dar nu am avut curaj

  179. marcel a zis:

    ce rai santeti!fetele sant libere sa faca ce vor e mai mult decat normal.Monica sa casatorit .Iar Ramona e un pic egoista de reusita ei.Iri si Moni nu cred ca au obligati prea mari pentru familie.fiecare cu p……ei asa e viata .U fiti invidiosi.

  180. O Fetitza a zis:

    Mereu cautati sa comentati si sa barfiti…k e curva , javra …dar voi nu stiti nimic concret,n`ati vazut nimic orice ati zice …voi doar auziti.Dak unu sau una manank un kkt toata luma apleak urechea.Concluzia:Inculti!Un om cu capu` pe umeri isi vede de treaba lui si nu`l intereseaza ce face altu sau sa barfeasca mai ales k fata nu e de teapa voastra!Uitati`va in curtea voastra!Ce tot aveti cu viata ei? Stiti prea bine knd e vorba de dragoste varsta nu mai conteaza.

Adauga un comentariu

*