Horoscop zilei de 16 iulie 2020

O zi chiar frumoasă. O să putem face mai multe lucruri în paralel, şi o să culegem şi roadele, ne parvin răspunsuri la cererile formulate mai demult.

RAC

Se poate să vă şcoliţi într-un nou domeniu, poate fi ceva care se cere în momentul de față şi care să fie o trambulină pentru voi. Apar lucruri noi, oferte de lucru, poate fi un proiect particular care să prindă, imediat, viaţă şi să fie şansa voastră de afirmare pe scenă socială.

LEU

Poate-o să vă interesaţi de şcoală, de materiile care vi se cer la examen, sau poate e vorba despre copii şi le spuneţi ce să pregătească. E un indiciu de drum şi care-o să persiste c-aveţi poate mai multe destinaţii şi o să vă daţi peste cap să ajungeţi la toate destinaţiile, pe cât posibil.

FECIOARĂ

Se poate s-apara cineva cu care să vă-nțelegeți atât de bine încât să formaţi un cuplu şi să vă căsătoriţi, s-aveţi copii. Sunt lucruri pe care le puteţi obţine mai uşor dăcât până-acum şi poate vă lansaţi într-o afacere care să v-aducă profit, să o duceţi mai bine din punct de vedere financiar.

BALANŢĂ

O să mai faceţi una alta prin casă, poate amenajaţi şi un loc de joacă pentru copii, un spaţiu de relaxare. Se poate să vă fie, abia acum apreciată munca şi să luaţi un premiu, o fi vreun titlu, ceva compensatoriu tot trebuie să fie şi care să vă mobilizeze pe mai departe.

SCORPION

O să perfectaţi o situaţie şcolară, fie pentru voi, fie pentru copii, ori poate îi trimiteţi la grădiniţă – şi sunt greu de convins. Poate plănuiţi o plecare şi vă luaţi toate măsurile de precauţie să vă duceţi la un loc safe, fără aglomeraţie şi s-aveţi tot ce vă trebuie la voi.

SĂGETĂTOR

Se poate să semnaţi un contract care să v-aducă un supliment salarial şi să şi aveţi cu ce să plecaţi pe undeva, dacă vă faceţi curaj. O să vă bucuraţi de o companie agreabilă, poate ieşiţi un pic la aer, se poate s-aveţi şi un proiect de timp liber care să vă preocupe în perioada asta.

CAPRICORN

Relaţia de cuplu are de câştigat c-o să vă faceţi un timp comun şi veţi avea preocupări care să vă ţină uniţi. O să rezolvaţi probleme mai vechi şi poate-ncepeți lucruri noi şi care să v-aducă bani şi o altă perspectivă în afaceri- poate-ncepeți ceva pe cont propriu.

VĂRSĂTOR

O problemă de familie se cere rapid rezolvată şi o să vă implicaţi cu toţii să faceţi ce trebuie. Se observă o degajare la serviciu, chiar dacă încă e mult de lucru şi o să vă organizaţi altfel ca să vă achitaţi de toate obligaţiile.

PEŞTI

Se poate să primiţi ceva de lucru şi să luaţi o sumă importantă de bani, şi să apară şi cheltuieli neaşteptate. Vă vin idei de tot felul şi o să le puteţi pune în practică – o să valorificaţi talentul şi-o să luaţi şi bani dac-o să vindeţi nişte produse.

BERBEC

O să reluaţi poate la altă scară, mai redusă, întrunirile cu grupul, undeva în aer liber c-aveţi activităţi de plăcere. O să mai cheltuiţi nişte bani cu casa, dacă vreţi s-o puneţi la punct, dar aţi vrea şi să daţi o fugă câteva zile la aer curat să mai schimbaţi peisajul.

TAUR

Poate vă pregătiţi pentru şcoală examene, şi vă gândiţi şi la câteva zile libere în care să vă destindeţi undeva. Se conturează nişte bani şi o să aveţi pentru un respiro cu familia, pe undeva, poate vă duceţi într-un loc cunoscut, unde-aveți altă casă, la bunici poate.

GEMENI

Semne bune şi în sfera sentimentală, n-o să vă mai simţiţi singuri şi o să le fiţi de ajutor şi celor din jurul vostru. Apar noutăţi, nişte oameni vin cu propuneri şi o să colaboraţi şi în sfera profesională şi în particular, dac-o s-aveţi suficient timp – şi o să vă reinventaţi.

 

Sursa: https://stirileprotv.ro/

Adauga un comentariu

*