Sfaturi pentru gestionarea bugetului la sloturi

Nu putem face nimic pentru a învinge casa la păcănele, însă există anumite lucruri de care putem profita pentru a ne putea distra mai bine. Aceste sfaturi țin în mare parte de gestionarea bugetului, a mizelor și a situațiilor cu care ne vom lovi.

Alocă-ți un buget lunar pentru acest hobby. Dacă ești pasionat de păcănele, trebuie să te asiguri că această distracție nu se transformă într-un viciu. Soluția este să-ți stabilești un buget lunar destinat acestei activități pe care să nu-l depășești. Nu juca niciodată sume pe care nu îți permiți să le pierzi. Asigură-te că pierderea acestei sume, care nu trebuie să depășească 10% din totalul veniturilor tale, nu te va afecta în nici un fel.

Nu te împrumuta pentru a-ți finanța jocul. Chiar dacă au apărut cheltuieli neprevăzute, faptul că nu poți renunța la ideea de a juca și te gândești să te împrumuți este un semnal de alarmă. Dacă ai trecut prin asta te sfătuiesc puternic să faci auto-testul online de pe site-ul JocResponsabil.ro. Jocurile de cazinou trebuie să fie o activitate recreativă și nimic mai mult.

Impune-ți o limită de timp. Uneori, nu este suficient să spui că joci doar 100 de lei și că după ce termini banii te oprești. În funcție de stilul de joc și de noroc, vei putea să ajungi să petreci ore jucând la păcănele. De aceea, este bine ca, pe lângă limita financiară, să-ți stabilești o limită de timp. Această măsura te va ajuta să-ți păstrezi echilibrul și să nu scapi lucrurile de sub control.

Stabilește un potențial câștig. Jucând la cazinou, este clar că nu faci asta pentru a te îmbogăți, ci pentru a te distra. Casa câștigă aproape întotdeauna! Totuși, există și sesiuni de la care poți pleca cu un oarecare profit, așa că ar fi bine să te gândești la un potențial câștig realist, care odată atins, să-ți încheie respectiva sesiune. Asta te va ajuta să nu închei fiecare sesiune de joc pe minus.

Joacă sloturi online. Cazinourile online licențiate în România la ONJN au payout-uri, în general, extrem de ridicate. Unele chiar depășesc 98%. Din punct de vedere matematic, pleci cu șanse ceva mai mari dacă pariezi online. În plus, poți revendica diverse bonusuri și promoții, dar și rotiri gratuite. Nu te stresa prea mult din cauza condițiilor de rulaj, pentru că oricum, depui banii să joci, să te distrezi și nu pentru a obține un câștig rapid, nu? În schimb, caută păcănelele online care au cel mai mare payout.

Nu aplica strategii de mize progresive. Toți jucătorii care au folosit Martingale sau Fibonacci s-au ruinat. Învață din greșelile lor. Nu încerca niciodată să-ți recuperezi pierderile, pentru că vei fi dezamăgit și vei risca să ieși din zona de divertisment.

Asta nu înseamnă că nu trebuie să fii responsabil cu privire la mize și să nu-ți ții o evidență a sumelor jucate, ci doar că trebuie să iei fiecare zi în parte și să nu încerci să învingi un sistem construit pentru ca jucătorul să piardă. Probabil orice psiholog de pe planetă va fi de părere că cel mai important lucru pentru un jucător de cazinou este să știe când să se oprească.

Descotorosește-te de eternele mituri. Teoriile despre felul în care ar fi programate sloturile video se regăsesc, în mare parte, în aceste două categorii:

aparatul tocmai a plătit unul sau mai multe câștiguri consistente, este în faza în care plătește
tocmai s-a pierdut o sumă uriașă la acest aparat, înseamnă că e încărcat, deci urmează să plătească.

Ambele teorii sunt complet false. În realitate, acel payout se aplică în mod complet aleatoriu și impredictibil. Nici măcarprogramatorul care a scris codul respectivului joc nu poate anticipat când va plăti aparatul. De ce? Pentru că altfel cazinourile s-ar fi ruinat, întrucât mafioții ar fi intrat pe fir cu angajații pentru a se îmbogăți. În concluzie, nu trebuie vă ghidați după astfel de teorii.

Nu folosi sisteme, aplicații sau dispozitive „minune”. Există tot felul de escroci care promit marea cu sarea în ceea ce privește îmbogățirea rapidă de pe urma jocurilor de noroc. Dacă chiar ar avea astfel de mijloace, ar fi fost ei deja bogați și nu ar căuta să le vândă pe internet. Toate scuzele pe care le invocă sunt puerile și nu au o bază reală. Nu există nici un sistem care să poată învinge casa și dacă s-ar descoperi unul, cazinourile s-ar adapta imediat și l-ar anihila înainte să ajungă să fie folosit de multe ori. Nu uitați că securitatea operatorilor de jocuri de noroc rivalizează cu cea a băncilor.

Joacă miză fixă. Singurele strategii de sloturi care își au rostul sunt cele legate de felul de a paria. În funcție de jocul ales, trebuie să stabilești și o strategie. Spre exemplu, dacă joci un joc cu jackpot progresiv, asigură-te că mărimea pariului tău îți oferă șanse reale de a da lovitura. În ceea ce privește jocurile fără jackpot progresiv, poți alege fie să joci pe mai puține linii cu o miză mare, pentru a avea o forța o mai mare volatilitate a câștigurilor, fie poți juca o miză fixă care să reprezinte cel mult 2% din bancă.

Nu folosi jocul ca să te răzbuni pe necazuri. Cazinoul nu trebuie să devină un refugiu de la problemele cotidiene, pentru că acest lucru poate avea consecințe grave. Trebuie să joci de plăcere, fără nici un fel de așteptări, însă cu limită la portofel și pe ceas. Dacă ai pierdut un bilet la pariuri sportive, nu intra să joci păcănele pentru a te răzbuna pe pierderea la limită.Dacă ai avut probleme în sesiune, nu-ți arunca toți banii la cazinou, iar dacă ești sub influența alcoolului, limitează-te la alte tipuri de distracții și nu te băga la joc.

Ține cont de toate aceste sfaturi pentru a te bucura de o experiență de joc mai plăcută în compania sloturilor tale preferate!

Adauga un comentariu

*