Farfuria ideală pentru jurații ”Chefi la cuțite”: ”Trebuie să îmi trezească amintiri.”

Sezonul 6 Chefi la cuțite, ce are premiera pe 29 și 30 octombrie, pe Antena 1, reunește în platoul emisiuniiconcurenți de toate vârstele și meseriile, cum ar fi un preot catolic pasionat de muzică, un architect italian, căsătorit în România, un bucătar care a gătit pentru echipade fotbal Bayern Munich, dar și mulți alți candidați ce au făcut din gastronomie un stil de viață.

Chiar și după cinci sezoane de jurizări, Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu încă mai găsesc perioadaaudițiilor ca fiind cea mai surprinzătoare, pentru căexperiența este de fiecare dată diferită. Oameni pe care chefii nu i-ar fi văzut în acest show vor reuși să îi lase fără cuvinte, concurenți care se întorc pentru o a douașansă vor trece prin jurizări pline de emoții, și pasionațide gătit motivați de cele mai impresionante povești de viață vor demonstra că oricine poate să își încerce noroculîn acest show.

În jur de 200 de concurenți se vor lupta pentru un cuțit din partea chefilor, însă drumul până la un pașaport de trecere din partea maeștrilor bucătari trebuie să fie pavat cu rețete excepționale. Sorin Bontea mărturisește că în fiecare an caută oameni pasionați, care să gătească cu gust, dar și corect, în timp ce Cătălin Scărlătescu își dorește să ia în echipă doar ucenici care pot transforma ingredientele în ”mâncare fabuloasă”. Câștigător al ultimului sezon, Florin Dumitrescu recunoaște că trecerea timpului nu l-a făcut să devină mai exigent, ci mai uman în ceea ce privește jurizările. Pentru el, o farfurie impecabilă este echilibrul perfect între plating și savoare: Eu aplaud ideea, viziunea, execuția corectă și gustul. Dacă găsesc într-o farfurie ceva ce îmi trezește amintiri, îmi transmite o stare, sau îmi excită simțurileo declar impecabilă.”

Cum va arata întâlnirea concurenților din sezonul 6 cu cei trei cunoscuți chefi, ce farfurii excepționale se vorprezenta în fața lor, ce reacții vor produce acestea și, mai ales, cine va primi votul de încredere, telespectatorii Antena 1 vor afla din 29 și 30 octombrie, de la 20:00, pe Antena 1.

Adauga un comentariu

*