Richard Clayderman revine în România! Pe 22 aprilie, la Bacău, la Teatrul de Vară “Radu Beligan”

După succesul turneului naţional de la începutul lunii martie (cu spectacole la Constanţa, Brașov, Cluj Napoca), Richard Clayderman revine în România pentru a celebra 40 de ani de activitate, într-un concert aniversar susţinut în 3 oraşe, sub semnul iubirii, muzicii şi sensibilităţii.

Astfel, The Prince of Romance”, aşa cum este supranumit artistul francez Richard Clayderman va fi din nou protagonistul serilor de neuitat ale unei primăveri romantice. Richard Clayderman va fi acompaniat de Camerata Regală şi va concerta după următorul program:

  • 21 aprilie 2018 – Piteşti  (Casa de Cultură  a Sindicatelor)
  • 22 aprilie 2018 – Bacău – Teatrul de Vară “Radu Beligan”
  • 23 aprilie 2018 – Iaşi – Sala Polivalenta

Toate spectacolele încep la ora 20.00, iar accesul publicului se va face începând cu ora 19.00.

Bilete achiziţionate anterior pentru spectacolele din Piteşti şi Bacău rămân valabile.

Intrat în Cartea Recordurilor cu titlul de “cel mai de succes pianist din toate timpurile”, Richard Clayderman creează o fascinantă poveste de iubire cu fiecare concert pe care îl sustine. Acordurile perfecte de pian, compoziţile de excepţie care l-au făcut celebru şi carisma pe care o revarsă asupra publicului se îmbină perfect în concertele sale, generând o stare de graţie care învăluie spectatorii. Cu o cariera spectaculoasă, de mai bine de 40 de ani, Richard Clayderman este şi a rămas un artist de execpţie, pentru care spectaculosul nu are limite. A înregistrat peste 1200 de melodii, vânzări de peste 150 de milioane de discuri, iar muzica sa are puterea de a emoţiona orice generaţie.

Biletele se găsesc la casele de bilete ale sălilor de spectacole, precum şi online pe vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro, myticket.ro si entertix.ro.

Adauga un comentariu

*