Horoscopul saptamanii 18-24 decembrie 2017

BERBEC

Dragoste- Ai revazut o persoana care ti-a fost apropiata, in trecut, iar asta te-a cam tulburat si vei fi cu gandul la ea cateva zile la rand.

Munca- Te axezi puternic pe ceea ce ai de facut la birou, pentru a uita de micile probleme pe care le ai in plan sentimental.

Bani- Uita de orice fel de cheltuiala neprevazuta, pentru ca ai nevoie sa economisesti. Urmeaza o perioada in care vei avea nevoie de ceva cumparaturi.

TAUR

Dragoste– Este necesar sa porti o discutie serioasa cu cei dragi si sa le spui foarte clar ce te deranjeaza. Altfel nu te poti astepta sa se comporte pe gustul tau.

Munca– Vrei sa te detasezi de problemele de la serviciu, atunci cand se incheie programul, insa nu este atat de usor pe cat pare, pentru ca vei avea o saptamana aglomerata si stresanta.

Bani- Economiile pe care le tot faci de ceva timp incep sa iti fie de folos. Apelezi la pusculita pentru a-ti satisface cateva capricii la care visai, pana acum, cu ochii deschisi.

GEMENI

Dragoste- Iti doresti foarte tare sa petreci ceva timp singura si sa nu te simti responsabila pentru cineva care s-ar putea simti ranit. Ai grija cum iti exprimi dorinta de a lua o pauza.
 
Munca- Locul de munca te face sa te stresezi peste masura si incepi sa visezi cu ochii deschisi la o vacanta, cat mai curand.
Bani- Primesti o veste buna, legata de finantele tale din viitorul apropiat. Poate fi vorba despre o marire de salariu sau despre o prima care vine exact cand aveai mai mare nevoie.

RAC

Dragoste-  Ai o perioada foarte buna din punct de vedere amoros. Nu iti este foarte clar de ce, sau ce anume te-a facut sa te simti asa, dar te simti mai indragostita ca niciodata.

Munca- Ai o saptamana plina de intamplari neprevazute, iar lucrurile surprinzatoare te fac sa obosesti mai repede decat ti-ai dori. Incearca sa organizezi in amanunt ceea ce ai de facut.

Bani- Esti pusa pe negocieri si nu vei renunta pana cand nu iti vei mari veniturile, lucru pe care crezi cu tarie ca il meriti.

LEU

Dragoste- Nu prea ai timp de dragoste si alte lucruri siropoase, indiferent de micile pretentii pe care le poate ridica partenerul de viata.

Munca- Saptamana aceasta incepe in forta, iar tu esti pusa pe fapte mari. Ai o multime de planuri care iti vizeaza colegii si responsabilitatile pe care le impartiti.

Bani- Stai destul de bine la capitolul bani si nu te ingrijoreaza aspectul acesta. Ai o perioada buna din acest punct de vedere.

FECIOARA

Dragoste- Dragostea cade pe locul doi, pentru ai ai foarte mult de lucru si acasa, dar si la locul de munca. Ai grija, partenerul de viata se poate simti neglijat.
Munca- Te simti extenuata si ai nevoie de o vacanta, insa din pacate nu vei reusi sa te bucuri de ea prea curand.
 
Bani- Ti-ai planificat totul in amanunt si esti pregatita de cumparaturi pentru Sarbatorile de iarna. Incearca sa nu cumperi mai mult decat ai nevoie.
BALANTA
Dragoste– Este momentul prielnic pentru a incepe o noua etapa in relatia cu partenerul de viata. Daca nu esti intr-o relatie, cineva care ti-a atras atentia poate sa iti pice cu tronc.
Munca– Spre finalul saptamanii este posibil sa faci niste cumparaturi pentru acasa, eventual legate de perioada festiva care urmeaza. Calculeaza-ti finantele cu grija.
 
Bani- Pe langa noua etapa din viata amoroasa, au loc si ceva schimbari in ceea ce priveste venitul tau lunar. Daca asteptai o marire de salariu, acum este momentul ca ea sa si apara.

SCORPION

Dragoste- Este rost de agitatie, stres si dispute, pe care trebuie sa le aplanati. Pregateste-te sa faci fata tuturor provocarilor si gestioneaza situatiile prin comunicare.
 
Munca- Administreaza impreuna cu [artenerul de viata sumele de bani de care dispuneti cu ocazia sarbatorilor si evitati sa va contraziceti cu privire la cheltuielile pe care le faceti.
Bani- Nu ai o situatie financiara stralucita, insa sunt sanse sa primesti o surpriza din partea unui membru al familiei plecat in strainatate.
SAGETATOR

 
Dragoste- Persoana iubita iti poate aduce dezamagiri. Nu incerca sa devii prea agresiva, in relatia cu aceasta, pentru ca sunt sanse mari sa fi interpretat gresit cateva semnale pe care ti le-a transmis.
Munca- La serviciu, lucrurile ar putea sa precipite si sa aduca niste dispute intre colegi, departamente sau sefi si subalterni. Este nevoie de o comunicare foarte atenta, daca vrei ca totul sa se rezolve rapid.
Bani- Este indicat sa nu te ocupi de prea mult tranzactii, saptamana aceasta. Ai tendinta de a face alegeri gresite, atunci cand vine vorba despre investitiile de Sarbatori.

CAPRICORN

Dragoste- Ai nevoie de tot sprijinul partenerului de viata, asa ca acesta se vede nevoit sa te rasfete la tot pasul, ceea ce nu iti displace absolut deloc.

Munca– Ai un nou loc de munca sau pur si simplu esti implicata in proiecte noi, iar asta te tine ocupata intr-un mod care iti place, pentru ca te provoaca sa daitot ce e e mai bun din tine.

Bani- Saptamana aceasta este posibil ca cineva apropiat sa iti ceara ajutorul. Ai grija ce bani imprumuti pentru ca este posibil sa nu-i mai poti recupera.

VARSATOR

Dragoste- Varsatorul singur are mari sanse sa cunoasca pe cineva care ii va da lumea peste cap. Sunt semne mari8 ca te vei indragosti iremediabil.

Munca– Profita de toate oportunitatile care vin. Exista sanse sa incepi niste cursuri de perfectionare, sau de ce nu, poate un job,care sa aiba legatura cu strainatatea.

Bani-  Nu duci lipsa de bani in aceasta saptamana si chiar sunt sanse mari sa iti rotunjesti conturile, in urma unor bonusuri pe care le incasezi.

PESTI

Dragoste- Ai alaturi de tine o persoana care isi da tot interesul sa te faca fericita si sa evite orice fel de disputa, Daca ceva se intampla neplacut, e din cauza ca uneori nu ii intorci la fel de frumos gesturile.

Munca– Daca relatia cu partenrul a avut de suferit in ultima perioada din cauza faptului ca ai pus pe primul loc carierea, acum este momentul sa va petreci mai putin timp la birou, ceea ce se si intampla.

Bani- Ai o perioada linistita la locul de munca, iar asta inseamna ca ai energia necesara pentru a petrece timp in oras, la cumparaturi, dupa program. Iar asta inseamna ca vei cam face cheltuieli.

Adauga un comentariu

*