Horoscopul saptamanii 23-29 octombrie 2017

BERBEC

Dragoste- Nu tot timpul ceea ce ne dorim se si indeplineste. Daca ai pus ochii pe persoana gresita, iti vei da seama pe parcurs, dar pana atunci incearca sa nu pui toate lucrurile la suflet si sa te bucuri de viata.

Bani- Incearca sa iti planifici mai bine situatia financiara si sa incerci sa iti platesti la timp datoriile sau ratele la banca.

Munca- Este o perioada foarte aglomerata la munca si trebuie sa incerci sa iti dai cat mai mult interesul pentru a putea termina la timp tot ce ti-ai propus.

TAUR

Dragoste- Viata in doi intampina cateva dificultati in aceasta saptamana, dar nu te ingrijora. Amandoi aveti o perioada stresanta si acest lucru va trece daca stiti cum sa gestionati situatia.

Bani- Daca te gandesti sa investesti sau sa castigi bani dintr-o afecere, incearca mai intai sa analizezi mai bine situatia, pentru a evita orice fel de risc.

Munca- Vei avea o saptamana buna la locul de munca. Este posibil sa ti se ofere posibilitatea de a semna un contract promitator care sa iti ofere stabilitate.

GEMENI

Dragoste- Te simti anxioasa si confuza, iar acest lucru iti poate afecta relatia. Incearca sa nu te mai gandesti atat de mult la ce ar putea sa se intample si lucreaza mai mult la increderea in partenerul tau.
Bani- Fii mai discreta atunci cand vine vorba de cati bani castigi, deoarece nu stii niciodata cum acest lucru ar putea fi folosit impotriva ta.
Munca- Da-ti mai mult interesul la munca, deoarece risti sa le formezi o parere gresita superiorilor tai. Incearca sa le arati de ce esti capabila si evita sa intri in conflicte cu colegii de la munca.

RAC

Dragoste- Se anunta o saptamana amoroasa si este posibil sa pleci intr-o excursie cu partenerul tau. Profita de acest timp petrecut impreuna. mai ales daca ati intampinat anumite dificultati in trecut.

Bani- Incearca sa fii mai echilibrata atunci cand vine vorba de economisit banii. Nu este o perioada tocmai favorabila pentru cheltuieli inutile.

Munca- Simti ca intri intr-o rutina si ca locul de munca actual nu te ajuta sa evoulezi in cariera ta profesionala. Incearca sa mai aplici si la alte companii si sa profiti de orice oportunitate care iti iese in cale.

LEU

Dragoste- Daca esti singura, saptamana aceasta este perfecta pentru a iesi la intalniri si la diferite petreceri. Incearca sa fii mai deschisa si comunicativa si vei vedea ca o persoana interesanta poate aparea in viata ta.

Bani- Ai sanse foarte mari sa primesti o suma de bani importanta de la rude. Acest lucru iti va fi de mare ajutor in planificarea vacantei de mult dorite.
Munca- Este o saptamana agitata si apar multe schimbari la locul de munca. Incearca sa te detasezi de lucrurile care nu tin de tine si sa te concentrezi pe activitatile tale.

FECIOARA

Dragoste- Incearca sa fii draguta si tandra cu partenerul tau saptamana aceasta. Nu pierde nicio ocazie in care sa te deschizi in fata lui si sa iti exprimi sentimentele, deoarece acest lucru o sa va ajute sa va seriorizati relatia.

Bani- Ai sanse sa investesti niste bani intr-o afacere noua, iar acest lucru iti va aduce multe beneficii. Incearca sa iti dai mai mult interesul si vei avea numai de castigat.

Munca- Ai multe oportunitati in fata si nu stii pe care sa o alegi. Ia-ti putin timp si analizeaza fiecare oferta in parte si astfel iti vei da seama care ti se potriveste cel mai bine.

BALANTA

Dragoste- Daca treci printr-o despartire, adu-ti aminte ca cel mai bun lucru ca sa treci peste este sa iti petreci cat mai mult timp cu prietenii. Iesi in oras, mergi la petreceri sau intr-o vacanta cu cea mai buna prietena.

Bani- Situatia ta financiara se va imbunatatii. Este posibil sa primesti o marire de salariu sau o prima, iar acest lucru iti va fi de mare ajutor.

Munca- Evita conflictele cu colegii de la munca, deoarece acest lucru te poate pune intr-o postura negativa fata de superiorii tai. Incearca sa fii obiectiva si sa nu te implici in problemele altora.

SCORPION

Dragoste- Norocul in dragoste este de partea ta si daca stii cum sa eviti certurile si problemele cu partenerul tau, vei vedea ca relatia voastra va incepe sa functioneze si mai bine.

Bani- Se anunta o perioada buna pentru situatia ta financiara, mai ales daca primesti ajutor din partea familiei si prietenilor. Incearca sa folosesti banii primiti in scopuri productive.

Munca- Implica-te in cat mai mult proiecte si incearca sa iti dai interesul cat mai mult la locul de munca. Sansele sa promovezi sunt foarte mari si acum este perioada in care le poti demonstra superiorilor tai de ce esti capabila.

SAGETATOR

Dragoste- Daca treci printr-o perioada dificila in relatia ta si simti ca lucrurile nu mai sunt ca inainte, incearca sa analizezi toate aspectele si sa iti dai seama daca merita sau nu sa mai continui.
Bani- Este o perioada in care situatia ta financiara stagneaza. Incearca sa te organizezi mai bine cu banii, deoarece nu vrei sa intri in datorii.
Munca- Cu o atitudine corecta vei rezolva o problema care s-a interpretat gresit si te-a pus intr-o postura negativa fata de colegii tai.

CAPRICORN

Dragoste- Incearca sa fii mai deschisa cu partenerul tau si sa ii explici ca treci printr-o perioada dificila. Este posibil ca partenerul tau sa se simta neglijat si tocmai de aceea este bine sa comunici mai mult.

Bani- Este o saptamana in care veniturile iti sporesc deosebit de mult si tocmai de aceea trebuie sa stii cum sa ii gestionezi mai bine.

Munca- Ai multe pe cap si iti e greu sa faci fata tuturor activitatilor pe care ti le-ai propus sa le termini saptamana aceasta. Nu fii incapatanata si incearca sa ceri ajutorul si celor din jurul tau.

VARSATOR

Dragoste- Viata amoroasa nu este o prioritate pentru tine aceasta perioada. Iti doresti sa ai parte de libertate si sa iti petreci mai mult timp cu prietenii si colegii de la munca.

Bani- Banii pot reprezenta o problema, mai ales ca ti-ai propus sa faci foarte multe lucruri si nu dispui de resursele financiare necesare. Incearca sa ai rabdare si sa te gandesti la noi modalitati de a-ti creste veniturile.

Munca- Este o saptamana linistita in care totul merge de minune la birou. Superiorii tai au o parere foarte buna despre tine, iar acest lucru iti da o satisfactie si o energie pozitiva si mai mare.

PESTI

Dragoste- Se anunta o saptamana romantica. Relatia cu partenerul merge de minune, iar acest lucru iti ofera o stare de spirit extrem de pozitiva. Este posibil sa plecati intr-o scurta vacanta, asa ca pregateste-te pentru cateva zile pline de romantism.

Bani- Este o saptamana favorabila pentru investitii. Incearca sa analizezi situatia mai bine inainte sa te implici intr-o afacere, deoarece acest lucru iti poate aduce castiguri foarte mari.

Munca- Daca intampini cateva probleme la locul de munca si ai impresia ca nu te poti descurca, nu iti fie rusine sa iti rogi colegii sau superiorii sa te ajute.

Adauga un comentariu

*