Angelina Jolie, superbă la 42 de ani

Angelina Jolie ne uimește din nou, de această dată printr-un pictorial Harpers Bazaar realizat în deșertul Namibiei alături de localnici și animale sălbatice. Iată una din cele mai frumoase ședințe foto realizate în ultima vreme.

Angelina Jolie, superbă la 42 de ani în pictorial realizat în deșertul Namibiei

Angelina Jolie este vedeta care apare pe coperta celui mai nou număr al revistei Harper’s Bazaar. Și nu oricum, ci într-un pictorial absolut fabulos realizat în deșertul din Namibia. Superba actriță în vârstă de 42 de ani mărturisește că locația a fost aleasă cu un anume motiv.

Pentru minte, Namibia reprezintă legătura cu familia și cu prietenii, precum și efortul de a echilibra relația dintre om și mediul înconjurător, atât de crucială pentru viitor, declară vedeta.

Fiica acesteia, Shiloh, s-a născut în Namibia, de altfel, iar tot în această țară vedeta a colaborat cu Marlice și Rudie van Vuuren, de la fundația N/a’an ku sê, pentru a conserva valorile țării.

Fundația colaborează și cu tribul San, considerat cea mai veche cultură a lumii, un exemplu de comuniune a omului cu sălbăticia în perfectă armonie, localnici care, însă, au fost agresați de mediul industrial și de distrugerea habitatului natural în care au trăit atâtea mii de ani. Această distrugere a dus la imposibilitatea oamenilor de a vâna pentru a-și întreține familiile.

N/a’an ku sê luptă să protejeze habitatul natural, speciile aflate în pericol de dispariție precum elefanții, rinocerii, gheparzii.

Fiecare dintre noi are puterea de a nu încuraja vânatul acestor animale prin simplul fapt de a nu cumpăra produse din fildeș sau corn de rinocer. În plus, ar trebui să profităm de avansul tehnologiei și al modului în care comunicăm pentru a apăra drepturile oamenilor, a lupta împotriva sărăciei și a proteja mediul înconjurător.

Adauga un comentariu

*