Horoscopul saptamanii 11 – 17 septembrie 2017

Berbec

O săptămână dinamică, interesantă, cu multe drumuri pe distanţe scurte şi cu dialoguri de anvergură. Forfota din preajmă te poate obosi mult, de aceea selectează priorităţile şi evită flecărelile. Este posibil să fii nevoit a te înscrie la un curs de perfecţionare profesională sau să reiei o secvenţă de învăţare care a rămas fie nefinalizată, fie trebuie luată de la capăt. În orice situaţie te vei afla vei reuşi să te descurci foarte bine, obţinând chiar şi aprecierile celorlalţi. A doua parte a sătpătămânii va evidenţia relaţiile familiale şi treburile gospodăreşti. Distracţii, aventuri, hobby-uri.

Taur

Stările tale de spirit fluctuează mult la începutul săptămânii, astfel că îţi poate fi dificil să relaţionezi cu ceilalţi sau să te implici în activităţile cotidiene. Eşti foarte influenţat deocamdată de ceea ce se petrece acasă, cu membrii familiei. Sunt momente pasagere pe care le poţi gestiona foarte bine cu puţin efort şi bunăvoinţă. Financiar se întrezăresc noutăţi, fie că este vorba despre primirea drepturilor salariale, a unei prime, a unui favor, fie apar informaţii preţioase legate de noile condiţii de muncă care atrag şi modificări salariale. Călătorii pe distanţe scurte, discuţii cu persoanele din anturajul apropiat, activităţi comune cu cei dragi.

Gemeni

Este o mare provocare să-ţi intre cineva în voie în prima parte a săptămânii. Stările de spirit ţi se schimbă frecvent, astfel că şi ţie îţi este dificil să menţii un ritm constant atât în relaţii, cât şi în treburile cotidiene. Mentalitatea ta este în continuă schimbare şi de aici apar tot soiul de revizuiri ale deciziilor anterioare, răzgândiri privitoare la chestiunile domestice şi la relaţiile familiale. Implică-te serios în ceea ce ai de făcut. Primeşti bani, probabil salariul, dar şi cadouri sau favoruri dinspre locul de muncă. Cheltuieli importante pe cele necesare traiului cotidian. Prieteni de nădejde în preajma ta.

Rac

La începutul săptămânii eşti retras şi orientat numai spre treburile tale personale. Sunt momente bune pentru a te gândi pe îndelete la situaţiile şi relaţiile în care eşti implicat. Revelaţiile din aceste zile te vor ajuta să iei deciziile corecte şi să priveşti obiectiv în jurul tău. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele ficatului, pe şolduri, coapse şi pe sistemul respirator, astfel încât fii prudent şi îngrijeşte-te corespunzător. În a doua parte a săptmânii te vei simţi mai bine, revenind în mijlocul iureşului cotidian cu forţe proaspete. Selectează-ţi priorităţile şi ascultă-ţi vocea interioară. Te va ghida foarte bine în toate privinţele.

Leu

Eşti foarte implicat în activităţile de la serviciu, dar în cele de anvergură în care ochii şi urechile celorlalţi sunt numai la tine. Şi totuşi există amănunte care te necăjesc vizavi de statutul tău socio-profesional şi de imaginea pe care o au ceilalţi despre tine. Fii prudent, evită discuţiile contradictorii şi susţine-ţi opiniile şi planurile cu fermitate. Până la urmă totul se desfăşoară în favoarea ta, iar dovezile în acest sens vor apărea discret. Prietenii şi susţinătorii de la locul de muncă îţi oferă idei bune pentru îmbunătăţirea veniturilor şi poate chiar apar propuneri de colaborare. Discerne atent sfaturile primite!

Fecioara

La locul de muncă se întrezăreşte multă forfotă. Eşti în centrul atenţiei şefilor, alţii se bazează foarte mult pe tine, iar tu te vei simţi foarte bine că eşti băgat în seamă şi apreciat ulterior pentru eforturile depuse. Totuşi, pentru că mentalul îţi este răscolit este posibil să fii subiectiv în felul în care decizi cum să procedezi. Detaşează-te, lasă-te călăuzit de instinct şi ai încredere că totul va fi foarte bine. Providenţa te ajută din umbră. Controlează-ţi manifestările, pentru că eşti foarte combativ, dorind să muţii din loc. Prietenii îţi sunt alături, ai mulţi admiratori şi susţinători la serviciu, elemente suficiente pentru a te bucura din plin.

Balanta

Debutul săptămânii îţi reaminteşte de cheltuielile comune cu alţii. Este nevoie să achiţi facturi, taxe, servicii sau să relaţionezi cu instituţiile financiare, fie pentru a te informa, fie pentru a achita datorii vechi. Un prieten te poate sfătui de bine vizavi de segmentul financiar. Dorinţa de elevare sufletească este la cote mari, astfel că te vei orienta spre activităţi culturale, demersuri intelectuale şi discuţii cu oameni erudiţi. Planuri de călătorii îndepărtate şi de abordare a unor studii pe termen lung. A doua parte a săptmânii evidenţiază relaţiile cu şefii şi autorităţile. Este posibil să fii în centrul atenţiei unui grup profesional important.

Scorpion

Relaţiile parteneriale sunt anoste la începutul săptămânii, fiind nevoit să le acorzi atenţie şi eforturi. Prudenţă şi detaşare, întrucât sunt momente pasagere. Intervin cheltuieli comune cu alţii, pe facturi, servicii, taxe şi investiţii. Unii doresc în secret să profite de pe urma veniturilor sau bunurilor tale, deci verifică atent fiecare cheltuială şi nu te lăsa impresionat de mofturile celorlalţi.Vizionarea unei piese de teatru, a unui film sau participarea la seminarii pe teme filozifice reprezintă activităţi care îţi înalţă sufletul şi îţi orientează mentalul spre idei nobile. Pe de altă parte pot intra în discuţie călătoriile pe distanţe lungi şi studiile de perfecţionare.

Sagetator

Eşti tentat în a te implica în multe activităţi la serviciu, însă ar fi bine să alegi priorităţile. Colegii nu te susţin, astfel că vei fi nevoit să te descurci singur. Relaţiile parteneriale, mai ales cele profesionale te solcită din plin. Unele se pot revizui, altele se pot finaliza, dar cumva se rezolvă aspectele care trenează demult şi care te ţin în loc. Este rost de colaborări noi la locul de muncă, mai ales coloborări propuse de şefi sau de persoane cu autoritate din instituţiile conexe locului tău de muncă. Fii foarte prudent în relaţiile oficiale pentru că sunt posibile discuţii aprinse, tensiuni mocnite şi răsturnări spectaculoase în bunul mers al lucrurilor. Cheltuieli majore!

Capricorn

Săptămâna aceasta este profitabilă din punct de vedere profesional și reușești să rezolvi problemele cu care te-ai confruntat în ultima perioada. Vezi în sfârșit lucrurile cu alți ochi și  depășești obstacolele. Simți nevoia să comunici mai mult cu persoana dragă. În ultima vreme nu ați mai petrecut la fel de mult timp împreună și simți că v-ați distanțat. Profită de această săptămâna pentru a șterge cu buretele orice problemă din trecut. Dacă ai împrumutat pe cineva cu o sumă de bani și credeai că nu o să-i mai vezi vreodată,  în această săptămână s-ar putea să-i primești inapoi. Încearcă sa nu-i risipești pe lucruri de nimic.

Varsator
Obiectivul acestei săptămâni este să scapi de datorii. Prin urmare, vei face tot ce-ți stă în putință, vei munci cât vei putea de mult, iar eforturile tale vor fi răsplătite în cele din urmă. Partenerul te susține în tot ceea ce faci. Ba mai mult, muncește cot la cot cu tine pentru a te ajuta să-ți atingi mai repede obiectivele. Încearcă să-i arăți cât de mult apreciezi ceea ce face pentru tine. Planul financiar nu este înfloritor acum, dar asta nu înseamnă că trebuie să disperi pentru că de săptămâna viitoare lucrurile se vor schimba în bine. Trebuie să dai dovada de răbdare.

Pesti

Poți spune că stai bine din punct de vedere profesional, dar parcă nu te mai multumește acest confort și vrei mai mult, vrei să ai parte de noi provocări. Îndrăznește și vei avea numai de câștigat. Poți primi o veste bună din partea persoanei iubite. Nu este exclus să fie vorba despre o călătorie pe care urmează să o faceți împreună. Adevarul este că nu ești pregătit să îți iei ramas bun de la sezonul cald. Poate planuiți o escapadă în țările calde. Veniturile suplimentare pot fi asigurate dacă îți depășești zona de confort. Exploatează-ți toate talentele, profită de relațiile și cunoștințele pe care le ai, fă parteneriate noi… de undeva trebuie să vină banii.

Adauga un comentariu

*