Horoscopul saptamanii 12 -18 iunie 2017

Berbec

O săptămână în care socializarea şi activităţile comune cu ceilalţi sunt prioritare. Întâlniri cu persoane oficiale, discuţii cu şefi sau cu reprezentanţi ai unor instituţii publice, toate se amestecă într-un carusel interesant, dar uneori dificil de urmărit şi înţeles. Este bine să fii prudent în vorbe şi gesturi, întrucât totul poate fi răstălmăcit. Pe de altă parte sunt momente bune pentru a te antrena în discuţii constructive cu prietenii şi cu persoanele din anturajul apropiat care îţi susţin proiectele personale şi pe cele profesionale. Îngrijeşte-ţi sănătatea pe îndelete, mai ales segmentele picioarelor şi segmentele sistemului digestiv.

Taur

Ai multe de realizat în segmentul socio-profesional, astfel că în fiecare zi a săptămânii acesteia vei fi solicitat mult la locul de muncă. Imaginea ta în ochii celorlalţi se va schimba benefic şi de acum încolo mulţi vor veni în preajma ta să te susţină sau să te roage să-i ajuţi la rândul tău cu ceea ce au nevoie şi le poţi oferi. Totuşi evită să te laşi copleşit de vorbe dulci şi de gesturi aparente. A doua parte a săptămânii este favorabilă întâlnirilor şi dialogurilor cu prietenii şi susţinătorii sau protectorii din segmentul profesional. Unii te vor sfătui de bine, însă alţii vor depune eforturi să-ţi deturneze planurile şi relaţiile în care eşti implicat. Prudenţă!

Gemeni

Eşti atras de temele filozofice ale vieţii în această săptămână. Dorinţa de elevare sufletească, de a-ţi bucura sufletul cu informaţii spirituale, cu discuţii cu persoane deosebite sau de a călători în locuri exotice este mare şi chiar uşor de îndeplinit. Totul este să ai încredere în tine, în Univers şi în faptul că toate se materializează la timpul şi în felul potrivit. Învaţă, studiază, bucură-te de ceea ce se află în jurul tău şi priveşte oamenii cu drag şi toleranţă. Undeva, cândva vei avea tu nevoie de o astfel de atitudine din partea altora. A doua parte a săpătmânii îţi aduce în atenţie relaţiile profesionale cu şefii şi oamenii publici. Sunt posibile discuţii aprinse, deci prudenţă!

Rac

Apar discuţii pe teme financiare cu partenerul de viaţă sau colaboratorii din segmentul profesional. Poate fi vorba despre achitarea unor facturi comune, despre lămurirea unor aspecte privitoare la moşteniri şi partaje sau ceva legat de activităţi profesionale comune care implică bani şi bunuri. Este nevoie de prudenţă şi atenţie la detalii, întrucât există şanse ca tu să cheltuieşti mai mult decât ceilalţi şi cumva să fii păgubit pe moment. Este adevărat că lucruile se vor echilibra la momentul potrivit, însă acum te poate necăji foarte mult fiecare ban cheltuit. De mare folos îţi sunt activităţile culturale şi dialogurile pe teme filozofice cu oameni erudiţi.

Leu

Relaţiile parteneriale îţi atrag atenţia mult în această săptămână. Cu partenerul de viaţă sunt posibile discuţii legate de latura afectivă a relaţiei care este în declin sau, în funcţie de situaţie, apar neplăceri legate de copii. Fii prudent, pentru că fundalul oricărei relaţii parteneriale este vulnerabil şi în orice moment relaţia se poate destrăma. Pe de altă parte şi relaţiile de colaborare sau de afaceri sunt răscolit în aceste zile, existând riscul destrămării definitive a multora. Vor interveni şi chestiuni financiare comune cu alţii, de genul achitarea unor datorii, facturi sau rezolvarea unor acte referitoare la bani şi bunuri folosite şi administrate în comun cu alţii

Fecioara

În prima parte a săptămânii ai multe de făcut la serviciu, însă şi acasă în plan personal este nevoie să te ocupi de treburile de rutină ale casei sau ale membrilor familiei. Nemulţumirile sufleteşti îţi afectează sănătatea şi randamentul în plan profesional, deci fii prudent şi detaşează-te rapid de situaţiile neplăcute. De evitat pe cât posibil consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale în perioada 13 – 15 Iunie, deoarece sunt posibile erori. Este o perioadă în care tu îţi eşti cel mai bun terapeut, cu puţin efort şi bunăvoinţă. Relaţiile parteneriale se vor evidenţia destul de vehement, dar de reţinut că nu este ceea ce pare.

Balanta

Relaţiile sentimentale sunt răscolite în prima parte a săptămânii. De la felul în care gândeşti, te exprimi, te manifeşti faţă de cei dragi, aceştia te pot interpreta greşit şi de aici se poate declanşa un şir lung de situaţii neplăcute. Este nevoie de prudenţă, răbdare, toleranţă. Ascultă ceea ce au de zis ceilalţi şi ţine cont de nevoile şi doleanţele lor. De mare folos ţi-ar fi o excursie în natură sau nişte activităţi specifice unui hobby. Detaşează-te de neplăcerile cotidiene şi priveşte partea plină a paharului vieţii tale. La serviciu vei avea multe de făcut şi în regim urgent. Concentrează-te pe priorităţi şi evită discuţiile contradictorii cu şefii sau colegii.

Scorpion

Segmentul domestic îţi ocupă o bună parte din această săptămână. Treburile gospodăreşti le vei putea desfăşura mai uşor alături de membrii familiei. Discuţiile aprinse vor fi fi frecvente pe teme casnice, însă cu atenţie vei reuşi să aplanezi orice diferend. De la bani iarăşi pot apărea neplăceri în relaţiile cu ceilalţi. Cheltuielile necesare casei pot depăşi, deocamdată, bugetul disponibil. Rezolvă priorităţile şi trasează un plan viabil de investiţii pentru casă şi familie. A doua parte a săptămânii va evidenţia relaţiile sentimentale. Tumultul emoţional scoate la iveală nemulţumirile acumulate atât în relaţia cu persoana iubită, cât şi în relaţia cu copiii.

Sagetator

Se conturează multe dialoguri şi călătorii pe distanţe scurte în primele zile ale săptămânii. Persoanele din anturajul apropiat te vor căuta în mod special pentru a le oferi sfaturi şi soluţii pentru situaţiile în care sunt implicaţi. Este bine să fii precaut în vorbe şi gesturi, deoarece unii te pot înţelege greşit. Schimbul de informaţii este benefic pentru toată lumea. Stările tale de spirit sunt oscilante, astfel că îţi va părea dificil uneori să relaţionezi cu alţii sau să te implici în activităţi care presupun efort mental sau fizic concentrat. Alege priorităţile şi evită oamenii care îţi consumă prea mulă energie.

Capricorn

Apar cheltuieli neaşteptate în prima parte a săptămânii. Dificil de înţeles imboldurile care te fac să cumperi rapid diverse. Pe de altă parte este posibil să primeşti bani, salariul, bonusuri materiale dinspre locul de muncă sau cadouri din partea celor dragi. Fii prudent în privinţa banilor şi bunurilor primite cadou, deoarece în spatele acestor gesturi există interese camuflate bine. Undeva, cândva vei fi nevoit să înapoiezi cele primite în această perioadă. A doua parte a săptămânii îţi aduce în preajmă persoanele din anturajul apropiat. Discuţii, întâlniri, călătorii pe distanţe scurte, schimb de informaţii, dar şi multe contradicţii interesante.

Varsator

Eşti în vervă în această săptămână. Primeşti energie astrală din belşug, astfel încât vei avea senzaţia că poţi schimba multe şi mărunte în viaţa ta. Ar fi bine să priveşti atent la ceea ce se află în preajma ta, la oamenii alături de care eşti implicat în acţiuni diverse. Revizuieşte-ţi planurile personale şi profesionale, gândeşte-te chiar şi la detalii, însă nu forţa nota cu absolut nimic. La momentul potrivit se vor concretiza toate aşa cum îţi doreşti sau cum ai nevoie. În paralel apar chestiuni financiare, de genul cheltuieli cotidiene, discuţii legate de salarizarea de la un loc de muncă sau investiţii pe termen lung. Prudenţă şi fereşte-te de cheltuieli extravagante şi puţin gândite!

Pesti

Ai nevoie de introspecţie, de singurătate şi detaşare de tumultul cotidian în prima parte a săptămânii. Se pot accentua diverse afecţiuni ale sistemului circulator şi ale picioarelor. Îngrijeşte-te corespunzător, fereşte-te de excese şi de dialoguri contradictorii! Prin metode mai puţin obişnuite vei afla multe informaţii utile. În a doua parte a săptămânii te vei simţi mult mai bine, însă nu forţa nota. Întreaga perioadă analizată te predispune la vulnerabilităţi fizice şi mentale, deci fii prudent. Îţi sunt potrivite acţiunile uşoare, plăcute, compania celor dragi şi de încredere, plimbările în aer liber şi pe malul unei ape.

Adauga un comentariu

*