Topul celor mai bune companii în care să lucrezi în 2017

google-b2Gigantul Google ocupă pentru a şasea oară în zece ani primul loc în lista celor 100 de companii în care merită să lucrezi, realizat anual de revista americană Fortune, pe baza rezultatelor unui amplu sondaj în rândul angajaţilor şi al managementului marilor companii internaţionale.

Topul celor mai bune companii în care să lucrezi în 2017. Care este…
Gigantul de 75 de miliarde de dolari este faimos pentru beneficiile pe care le acordă angajaţiilor săi: gustări gourmet, tunsori gratis, servicii de spălat haine etc. Compania este de 11 ani în lista celor mai bune 100 de companii în care să lucrezi. Are peste 72,000 de angajaţi şi peste 1000 de posturi disponibile.
Pe locul doi se află o companie cu peste 100 de ani vechime, şi anume Wegmans Food Market, retailer american unde angajaţii au parte de programe flexibile, oportunităţi de avansare în carieră şi un mediu de lucru plăcut. Are peste 46,000 de angajaţi şi 2000 de posturi disponibile (feb. 2017). Compania a avut veniturid e 8 miliarde de dolari anul trecut.
Restul clasamentului este ocupat de The Boston Consulting Group, firma de investiţii Baird, Edward Jones (firmă de investiţii), Genetech (biotehnologie), Ultima Software (dezvoltare software), Salesforce (dezvoltare software), Acuity (asigurări) şi locul zece este ocupat de Quicken Loans (credite ipotecare).
Potrivit datelor disponibile, angajaţii de la Perkins Coie (casă de avocatură) primesc, în medie, 240,899 de dolari pe an. În timp ce cinci companii din cele 100 oferă zile de concediu nelimitate. CarMax, Workday, Nvidia, VMware şi Adobe Systems le oferă angajaţilor zile libere nelimitate, pe câdn Whole Foods Market sau QuikTrip oferă doar 10 zile de concediu pe an.
Genentech şi SAS au fost identificate ca firmele care oferă cele mai multe beneficii angajaţior săi, iar cel mai mare număr de minorităţi îl au firmele: Baptist Health South Florida, Hilton, For Seasons Hotels & Reserts, Hyatt sau Marriott International. Rambusarea taxelor de facultate, sală de fitness, centru medical, creşă în campusul companiei, asigurare medicală pentru cei care lucrează part-time, plus alte beneficii oferă marile companii ale lumii.
Cele mai multe locuri de muncă disponibile are Marriott International (57,564 de joburi), apoi Hilton (42,608), urmate de Delta Air Lines (10,000), FedEx (6,000) sau Publix Super Markets (5,675).
Pe de altă parte, Glassdoor a realizat un raport din care rezultă că cele mai bune companii pentru care să lucrezi în SUA sunt: Bain & Company (consultanţă), Facebook, Boston Consulting Group, Google şi World Wide Technology (tech).În Marea Britanie, cele mai bune joburi se regăsesc la: Expedia (travel), ARM Holdings (dezvoltare hardware), HomeServe UK (asigurări), Mott MacDonald (consultanţă), Hays plc (recrutare).

Germanii preferă următoarele companii: SAP (dezvoltare software), adidas Group (retail), Robert Bosch, Deloitte şi Accenture (dezvoltare software).În Canada cele mai bune firme sunt: Shopify (ecommerce), Ceridian (resurse umane), ATB Financial (servicii financiare), Salesforce şi Cisco Systems.

Sursa: http://www.businessmagazin.ro

Adauga un comentariu

*