Incendii plante furajere în comuna Podu Turcului

incendiu-depozit-de-furaje-650x435Duminică, 05 martie a.c., la ora 21:52, Garda de Intervenție din cadrul Secției de Pompieri Podu Turcului a fost solicitată să intervină în comuna Podu Turcului, sat Căbești, pentru lichidarea unui incendiu produs în gospodăria unui bărbat, în vârstă de 25 de ani. Imediat, la fața locului șase pompieri salvatori, cu o autospecială de lucru cu apă.

La sosirea echipajului la fața locului s-a constat faptul că, incendiul se manifesta la plante furajere depozitate în curtea proprietarului la o distanță de cinci metri față de adăpostul de animale.

Incendiul a fost lichidat în limitele găsite la ora 23:28, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei Podu Turcului. Prin intervenția rapidă, promptă și eficientă a pompierilor salvatori militari au fost limitate pagubele produse de incendiu și a fost salvat adăpostul de animale.

În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă utilizarea focului deschis în spaţii deschise, au ars aproximativ șapte tone plante furajere.

La ora 21:53, un echipaj din cadrul Secției de Pompieri Podu Turcului a fost solicitat să intervină în comuna Podu Turcului, sat Plopu, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje din gospodăria unui bărbat, în vârstă de 64 de ani.

Incendiul a fost lichidat la ora 22:41. În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă utilizarea focului deschis în spaţii deschise, au ars aproximativ trei tone plante furajere.

Adauga un comentariu

*