Vedete care au gemeni

Vedetele care au gemeni sunt de doua ori mai fericite, iar in urmatoarea perioada vor experimenta asta pe pielea lor Beyonce si Madonna. Iata ce vedete se bucura de gemeni, chiar daca unii sunt adoptati.

gemeni

Madonna

In aceasta luna, Madonna a adoptat doua fetite gemene de 4 ani din Malawi. Gemenele vor trai alaturi de ceilalti copii ai divei: Lourdes, 20 de ani, Rocco, 16 ani, David, 11 ani, si Mercy James, 10 ani.

gemeni

Sarah Jessica Parker si Matthew Broderick

SJP si Matthew Broderick au devenit de doua ori parinti. Fiul lor mai mare, James Wilkie, a fost nascut in anul 2002, in timp ce fetitele gemene Marion Loretta Elwell si Tabitha Hodge au venit pe lume prin intermediul unei mame surogat, in vara lui 2009.

gemeni

Jennifer Lopez si Marc Anthony

J. si fostul ei sot au impreuna doi copii, gemenii de 8 ani Emme Maribel si Maximilian David, care apar adesea alaturi de vedeta pe Instagram.

gemeni

Celine Dion si René Angélil

Celine Dion si sotul ei si-au marit familia cu gemenii Eddy si Nelson in anul 2010.

Julia Roberts si Danny Moder

Roberts si Moder s-au casatorit in cadrul unei ceremonii private in anul 2002 si doi ani mai tarziu s-au bucurat de gemenii Phinnaeus si Hazel. Micutii au acum 12 ani si se bucura de un frate mai mic, Henry, de 9 ani.

gemeni

Mariah Carey and Nick Cannon

Carey adora sa apara pe Instagram alaturi de gemenele de 5 ani Moroccan si Monroe. Adesea, fostul ei sot este si el parte din distractia familiei.

gemeni

Julie Bowen si Scott Phillips

Bowen si sotul ei sunt casatoriti de peste 12 ani si au impreuna trei copii: Oliver, de 9 ani si gemenii de 7 ani John si Gustav.

gemeni

Angelina Jolie si Brad Pitt

Gemenii Angelinei Jolie si ai lui Brad Pitt, Knox si Vivienne, s-au nascut pe12 iulie 2008 si la scurt timp au debutat pe coperta revistei People.

gemeni

Neil Patrick Harris si David Burtka

Renumitul cuplu le-a urat bun venit gemenilor Harper si Gideon, cu ajutorul unei mame surogat, pe 12 octombrie 2010. Gemenii au o multime de aparitii adorabile pe conturile de Instagram ale tatilor lor.

gemeni

Zoe Saldana si Marco Perego

Cuplul are gemenii Cy Aridio si Bowie Ezio de pe 27 noiembrie 2014.

gemeni

Rebecca Romijn si Jerry O’Connell

Uluitorul cuplu are doua fetite gemene de 8 ani, Dolly Rebecca Rose si Charlie Tamara Tulip.

Sursa: http://www.adpm.ro

Adauga un comentariu

*