LA DATORIE, DE ZIUA NAȚIONALĂ

148683_1Peste 1100 de polițiști se vor afla în stradă pentru asigurarea unui climat de ordine, liniște și siguranță publică, în minivacanța de 1 decembrie.

La data 1 Decembrie a.c., cu prilejul sărbătoririi Zilei Naţionale a României, în municipiul Bacău și alte localități ale județului vor fi organizate manifestări publice de amploare, ceremonii pentru depuneri de coroane de flori la monumentele eroilor neamului şi la cele comemorative ale Marii Uniri, precum și manifestări cultural-artistice, la care se preconizează participarea unui public numeros.

În acest context Inspectoratul de Poliție Județean Bacău va acționa zilnic, la nivelul județului cu 240 de polițiști și 94 de autospeciale, în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona desfășurării manifestărilor publice, circumscrise acestor sărbători.

Măsurile de ordine şi siguranţă publică vor fi asigurate zilnic de aproape 151 de poliţişti, de ordine publică, 44 de la poliţia rutieră și 45 din cadrul altor structuri.

83 de patrule de siguranţă publică, dintre care 29 pedestre şi 54 auto, vor acţiona, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

Agenții de poliție ruteră vor fi prezenți pe căile de acces din zona de desfășurare a manifestărilor precum și pe principalele artere rutiere ale județului, pentru fluidizarea traficului rutier și pietonal și prevenirea accidentelor rutiere.

Adauga un comentariu

*