La Vodafone, Black Friday durează o săptămână

vodafoneVodafone România oferă promoții de Black Friday începând din 18 noiembrie, în cadrul campaniei „RED & BLACK WEEK”, ce va dura până pe 27 noiembrie.

Utilizatorii beneficiază de reduceri de până la 100% la smartphone-uri de ultimă generație, respectiv de până la 70% la accesorii și de oferte la abonamente care includ bonusuri de date pe toată perioada promoției. Ofertele sunt accesibile în toate magazinele Vodafone, pe www.vodafone.ro și în aplicația MyVodafone.

Utilizatorii care optează pentru unul dintre abonamentele RED 14 sau RED 17 beneficiază de un bonus de 25 GB de trafic de date național pentru un an de zile și de serviciul de streaming video și de muzică 4GTV+ cu acces gratuit la Netflix pentru trei luni. Pentru abonamentele SUPER RED, bonusul de date este de 50 GB de trafic de date național pentru un an de zile. Beneficiile sunt disponibile pentru clienții care semnează contracte noi sau de reînnoire pe o perioadă de doi ani.

Pentru abonamentele de internet cu tabletă, clienții beneficiază de un discount de până la 20% din prețul serviciilor pentru abonamentele începând cu Smart Net 10. Astfel, utilizatorii care optează pentru pachetul Smart Net 10 pot alege o tabletă Lenovo Tab 3 A8 pentru un preț total de 14 euro pe lună sau tableta Samsung Galaxy Tab A 10.1 pentru un preț total de 18 euro pe lună. Prețul include atât costul serviciilor, cât și rata aferentă tabletei.

Pe lângă promoțiile la abonamentele de voce și date, „RED & BLACK WEEK” oferă reduceri de până la 100% pentru o gamă extinsă de smartphone-uri de ultimă generație. Astfel, modele precum Samsung Galaxy J5 2015, Huawei P9 Lite sau Vodafone Smart Ultra 7 sunt disponibile la prețul de 0 euro pentru anumite abonamente.

Între 21 și 27 noiembrie, utilizatorii vor avea parte de oferte exclusive în magazinul online Vodafone și în aplicația MyVodafone, cum ar fi opt smartphone-uri cu prețuri exclusive la reînnoirea unui abonament. Dintre acestea, Huawei P8 Lite și Vodafone Prime 7 vor avea o reducere exclusivă de 100% în aplicația MyVodafone. Mai mult, clienții Vodafone care vor accesa aplicația vor avea acces la oferte speciale pentru extraopțiunile de date.

Informații suplimentare despre promoția „RED & BLACK WEEK” pot fi găsite la adresa www.vodafone.ro.

Adauga un comentariu

*