Accident rutier cu victimă în comuna Nicolae Bălcescu

accidentLucrătorii de poliție din cadrul Biroului Rutier Bacău, au fost sesizați cu privire la faptul că în comuna Nicolae Bălcescu, a avut loc un accident rutier, soldat cu văatămarea corporală a unei persoane.

Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului a rezultat că un bărbat de 49 ani, din comuna Nicolae Bălcescu, în timp ce conducea un autoturism pe un drum comunal din Nicolae Bălcescu, respectiv efectua manevra de mers înapoi, a surprins și accidentat o bătrână de 79 ani, din localitate, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis, fără a se asigura.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a bătrânei de 79 ani, care a fost transportată la Spitalul Județean Bacău, unde a rămas internată. Victima nu a putut fi testată cu aparatul etilotest, fiindu-i recoltate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, de asemenea la Spitalul Județean Bacău i s-a recoltat o probă biologică de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Adauga un comentariu

*