Pui pe pat de legume

bakedchickenvegetables_done1Ingrediente
  • ierburi aromate (cimbru, oregano, rozmarin),
  • piper,
  • patrunjel proaspat tocat,
  • sare,
  • ulei de masline,
  • 1-2 lingurite otet balsamic ,
  • 1 mix de legume morcovi ceapa, usturoi, cartofi, ciuperci,
  • 900g carne de pui (pulpe si copane).
Metoda de preparare

Preincalzeste cuptorul la 220 grade Celsius.

Intre timp, spala cu pregateste legumele pe care le vei folosi. Taie-le in bucati mai mici, cat pentru o imbucatura. Pune-le in tava si stropeste-le cu ulei de masline, otet balsamic, sare, piper si ierburi aromatice.

Peste patul de legume, aranjeaza bucatile de pui, dupa ce le-ai uns cu ulei de masline si le-ai condimentat cu sare si piper.

Lasa totul la cuptor o ora, pana ce puiul este gata. Apoi, scoate-l pe un platou si lasa-le sa stea putin inainte de a le servi.

Amesteca legumele si mai coace-le 5-10 minute daca este nevoie. Serveste-le cu patrunjel proaspat deasupra.

Sursa: http://foodstory.stirileprotv.ro

Adauga un comentariu

*