Conducea un moped neînmatriculat, fără pemis de conducere și sub influența alcoolului

Polițiștii au depistat pe raza comunei Traian, un bărbat de 30 ani, din aceeași comună, care se deplasa cu un moped ce nu prezenta plăcuțe de înmatriculare.

Din verificările polițiștilor a rezultat că bărbatul de 30 ani nu poseda permis de conducere, mopedul era neînmatriculat, iar în urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere, punerea în circulație pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.moped-677x316_c

Polițiștii au depistat în flagrant un tânăr de 21 ani, din Bacău, în timp ce conducea un moped pe strada I.L. Caragiale, din Bacău.

Din verificările polițiștilor a rezultat că tânărul de 21 ani nu poseda permis de conducere, iar în urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapte pentru care polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere și conducere a unui vehicul sub influența băuturilo alcoolice sau a altor substanțe.

Adauga un comentariu

*