A accidentat un pieton și a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție

accident_rutier2Polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier cu victimă, pe Calea Republicii, din Bacău.

Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului, a rezultat că un bărbat de 66 ani, din Bacău, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, în alvelola destinată mijloacelor de transport în comun, de pe strada Calea Republicii, a sursprins și accidentat o femeie de 35 ani, din satul Bogdan Vodă. În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a femeii de 35 ani.

Conducătorul autoturismului și-a continuat deplsarea, părăsind locul producerii accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, iar femeia de 35 ani a fost transportată la Spitalul Județean Bacău, unde nu a rămas internată. Bărbatul de 66 ani, a fost identificat ulterior de polițiști iar în urma testării cu aparatul etilotest a ambilor participanți la evenimentul rutier, rezultatele au fost negative. Celor doi le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

Adauga un comentariu

*