A accidentat un pieton care traversa regulamentar

accidentPolițiștii oneșteni au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier cu victimă, în comuna Oituz.

Din primele verificări efectuate de polițiști a rezultat că un tânăr de 22 ani, din județul Brașov, în timp ce se afla la volanul unui autoturism în comuna Oituz, pe direcția Onești- Brașov, a surprins și accidentat o femeie de 33 ani, din comuna Berezeni, care s-a angajat în traversare pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a femeii de 33 ani, care a fost transportată la Spitalul Municipal Onești, unde a rămas internată. Conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, ulterior a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ și i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului faptei fără încuviințarea organelor de poliție.

Adauga un comentariu

*