Cercetat în stare de arestare preventivă pentru infracțiuni la regimul rutier

0-198973-catuse_6fe3530ba3_137bc4d763_06Un tânăr de 26 de ani, din Bacău este cercetat în stare de arestare preventivă după ce polițiștii l-au depistat conducând un autoturism cu o concentrație de 1,22mg/l alcool pur în aerul expirat și cu permisul suspendat.

Tânărul de 26 de ani a fost depistat de polițiști, la data de 03 septembrie a.c., în jurul orei 20.00, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Bârladului.

Rezultatul testării sale cu aparatul etilotest a fost de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Din verificări polițiștii au stabilit că tânărul în cauză are permisul de conducere suspendat din anul 2015, fiind cercetat pentru conducere sub influența alcoolului.

În urma extinderii cercetărilor, în sarcina acestuia s-a reţinut comiterea unei infracţiuni de conducere a unui vehicul neînmatriculat, două infracţiuni de conducere a unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat şi două infracţiuni de conducere a unui vehicul sub influehnţa alcoolului.

Față de cel în cauză, la data de 6 sepetmbrie s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore şi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău și Judecătoriei Bacău cu propunere de arestare preventivă.

Instanța a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Adauga un comentariu

*