Material lemnos, confiscat

In cadrul unei acțiuni pe linia prevenirii şi combaterii delictelor silvice desfășurată de Secţiei 7 Poliție Rurală Brusturoasa, polițiștii au confiscate peste 12 m.c. material lemnos, care era transportat fără documentele prevăzute de legislația în vigoare.

imageAstfel, a fost depistat un tânăr de 28 de ani, din comuna Agăş, în timp ce transporta pe DN 12A, zona „Şugura”, cu un atelaj hipo, cantitatea de 2,159 mc lemn rotund esenţă răşinoase fără a deţine documente legale de proveninţă şi transport.

Tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2000 lei, iar materialul lemnos în valoare de 475 lei a fost confiscat.

În aceeași zonă a fost depistat un tânăr de 27 de ani, din comuna Agăş, care transporta cu un atelaj hipo, cantitatea de 1,979 mc lemn rotund esenţă răşinoase fără a deţine documente legale de proveninţă şi transport. Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2000 lei, iar materialul lemnos în valoare de 446 lei a fost confiscat.

De asemenea, pe D.N. 12A, in localitatea Straja, comuna Asău, polițiștii au depistat un bărbat de 53 de ani, din județul Vrancea, în timp ce transporta cu o autoutilitară 8,75 mc material lemnos, cherestea, pentru care deținea documente completate necorespunzător. Bărbatul a fost sancționat contravențional, iar materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării.

Adauga un comentariu

*