Mai multi directori de unitatile de invatamant din Bacau au fost schimbati

isj_bacau_376541001Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Bacau a stabilit noile numiri cu detasare in interesul invatamântului, care vor intra in vigoare de la 1 septembrie si au o valabilitate de un an. Lista a fost deja transmisa si la Ministerul Educatiei, iar daca vor mai fi ceva schimbari, acestea se vor opera pâna la inceperea anului scolar.

In colegiile si liceele din Bacau au fost schimbati 14 directori si directori adjuncti.

La Colegiul National „Gheorghe Vranceanu” ramâne director prof. Gabriel Andrei, dar este schimbat directorul adjunct, care va fi prof. Mirela Berza (fost director la Colegiul „Ferdinand I”), in locul prof. Daniela Epuran.

La Colegiul National „Vasile Alecsandri”, director va fi in continuare prof. Calin Boamba, dar adjunct a fost numita prof. Teona Codreanu, in locul prof. Loredana Ghelasa.

La Colegiul National „Ferdinand I”, prof. Nicu Harasemciuc (director adjunct) este numit director, iar adjunct va fi prof. Luminita Hututui (de la Liceul Tehnologic din Sascut).

La Colegiul National de Arta „George Apostu”, prof. Dana Birzu va fi schimbata din functia de director cu prof. Adriana Busuioc (director la Palatul Copiilor), iar adjunct ramâne prof. Antonela Leahu.

La Colegiul Economic „Ion Ghica”, prof. Ovidiu Relu Cojocaru va fi director, care va lucra cu echipa de adjuncti formata din prof. Teodora Craus si prof. Anca Dabija, asta pentru ca prof. Dana Enache, care a condus liceul in ultimii doi ani, va iesi la pensie.

Sursa: http://www.desteptarea.ro

Adauga un comentariu

*