Ce tunsori se poartă în 2016

Dacă vrei să-ți schimbi radical look-ul anul acesta, atunci e cazul să încerci o nouă tunsoare. Iată care sunt principalele tendințe în materie de tunsori pentru 2016!

Tunsorile scurte

Tunsorile scurte revin în forță în acest an, așa că dacă vrei o schimbare dramatică de look, acum e momentul să faci pasul cel mare. Se poartă tunsorile băiețești, foarte scurte, dar și cele ce amintesc ușor de perioada anilor ’60-’70.

Mai jos, puțină inspirație de la Versace, Chloe și Moschino.

tunsori pentru par scurt

Citește și – Cum îți dai seama dacă ți-ar sta bine cu părul scurt

Tunsorile cu breton drept

Bretonul revine și el în tendințe în 2016, în lungimi variabile, dar perfect drept. Look-ul rezultat este unul destul de geometric, așadar nu oricui îi va sta bine cu o astfel de tunsoare. Dacă ai liniile maxilarului foarte bine definite, evită această tunsoare.

Ne-au plăcut tunsorile văzute la Emporio Armani, Blumarine și Tibi.

tunsori cu breton drept

Citește și – Bretonul lung, un must-have în acest sezon

Tunsorile perfect drepte, fără breton

Dacă vrei să-i oferi tenului tău un plus de luminozitate, fără niciun efort, poți opta pentru o tunsoare perfect dreaptă, fără breton. În această situație, singura decizie pe care va trebui să o mai iei va fi pe ce parte vrei să-ți faci cărarea.

Ne-au inspirat tunsorile văzute la Stella McCartney, Ralph Lauren și Holly Fulton.

tunsori drepte

Tunsorile în scări

Aceste tunsori sunt ideale pentru femeile cu păr subțire, deoarece dau un plus de volum. Poți opta pentru aproape orice lungime preferi și – încă un avantaj al tunsorilor în scări – se potrivesc chiar și femeilor cu părul ondulat sau creț.

Mai jos, puțină inspirație de la Chloe, Diane Von Furstenberg și Tibi.

tunsori in scari

Tunsorile lob sau bob lung

Dacă nu ai mai auzit până acum de termenul “lob”, ei bine află că este prescurtarea “long bob”, adică bob lung. Multe vedete poartă acest gen de tunsoare, pentru că este foarte practică, arată bine și se potrivește aproape tuturor fizionomiilor.

Ne-au plăcut propunerile Vera Wang, Tommy Hilfiger și Diesel Black Gold.

tunsori bob lung

Sursa: http://www.unica.ro

Adauga un comentariu

*