Condamnați la pedeapsa cu închisoarea, depistați de polițiști și încarcerați

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 2 Poliție Bacău, au depistat pe strada Oituz, din Bacău, un bărbat de 32 ani, din Bacău, care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Cel în cauză a fost condamnat la pedeapsa de 1 an închisoare pentru săvârșirea înfracțiunii de contrabandă și a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.arest

Polițiștii au depistat pe islazul de pe raza comunei Homocea din județul Vrancea, un tânăr de 23 ani, din comuna Huruiești, care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Cel în cauză a fost condamnat la pedeapsa de 3 ani și 5 luni închisoare pentru săvârșirea înfracțiunilor de distrugere, violare de domiciliu și lovire și a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.

Polițiștii au depistat un bărbat de 30 ani, din orașul Buhuși, care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Cel în cauză a fost condamnat la pedeapsa de 4 ani închisoare pentru săvârșirea înfracțiunilor de punere în circulație de valori monetare false și a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.

Adauga un comentariu

*