Evenimente rutiere cercetate de polițiști

Din primele cercetări efectuate de polițiști, pe strada Ștefan cel Mare din Bacău cu privire la imprejurările producerii unui accident rutier, a rezultat că un bărbat de 33 de ani, care conducea un autoturism pe strada Venus, la trecerea pentru pietoni din intersectia cu strada Ștefan cel Mare, a surprins și accidentat o persoană de sex feminin de 49 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

Victima a fost transportată la Spitalul Judetean Bacău, unde a primit îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea sa.

Atât conducătorul auto cât și victima au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

accident-han-660x330

Polițiștii oneșteni au fost sesizați de Spitalul Onești despre faptul că la această unitate a fost adus un bărbat de 53 de ani, victim unui accident rutier produs în comuna Ștefan cel Mare.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că bărbatul în cauză în timp ce se deplasa cu bicicleta pe D.J. 119 E, în localitatea Ştefan cel Mare, a pătruns pe contrasens, s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat concentrația de 0,92 mg/l alcool pur în aer expirat. Acesta a primit îngrijiri medicale și a rămas internat la Secția Ortopedie.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Polițiștii au fost sesizați despre producerea unui accident rutier cu victimă, în comuna Săucești.

Din primele verificări efectuate la fața locului a rezultat că un minor de 17 ani, din comuna Săucești, în timp ce se deplasa regulamentar pe marginea părții carosabile, a fost surprins și accidentat de un autoturism, condus de un bărbat de 52 de ani, din comună.

Minorul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Bacău pentru îngrijiri medicale și a rămas internat.

Atât conducătorul auto cât și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Adauga un comentariu

*