Bursa de Valori Bucuresti va organiza a doua editie a „Banii Tai Expo” pe 27 si 28 mai 2016

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) va organiza, pe 27 si 28 mai 2016, in Piata Universitatii din Bucuresti, a doua editie a expozitiei financiare Banii Tai Expo, impreuna cu Depozitarul Central, societati de brokeraj, fonduri de investitii, fonduri de pensii, companii de asigurari de viata si companii listate la bursa. Inima Bucurestiului va deveni, pentru doua zile, punctul central de interes pentru detalii despre economisire si investitii, administrarea banilor, piata de capital si un spectru larg de servicii financiare disponibile celor care vor sa investeasca in viitorul lorbursa

Evenimentul va incepe printr-o deschidere oficiala a sedintei de tranzactionare cu invitati speciali, iar pe parcursul celor doua zile vor avea loc seminarii educationale Fluent in Finante, seminarii speciale despre administrarea banilor, precum si interviuri cu participantii la expozitie. Evenimentul va fi, de asemenea, transmis live prin intermediul partenerilor media, dar si pe www.bvb.ro, precum si pe pagina noastra de Facebook.

“Una dintre pietrele de temelie ale activitatii Bursei de Valori Bucuresti este educatia, iar “Banii Tai Expo” este un proiect de top pe care Bursa de Valori Bucuresti l-a demarat in ultimul an. De la elevi si studenti, angajati ai marilor corporatii cu sediul in Romania la care am ajuns prin intermediul proiectului “Fluent in Finante”, pana la persoane fizice care au participat la Forumul Investitorilor Individuali, Investor Day si alte evenimente speciale organizate in Bucuresti si in tara – cream oportunitati pentru cei care doresc sa faca primii pasi spre investitii”, a declarat Lucian Anghel, Presedinte Bursa de Valori Bucuresti. Depozitarul Central va fi si in acest an unul dintre partenerii principali ai “Banii Tai Expo”.

Depozitarul Central face demersuri pentru ca vizitatorii targului sa poata afla pe loc si gratuit daca sunt actionari, prin eliberarea unei confirmari. De asemenea, detinatorii de instrumente financiare care nu sunt clienti ai unei case de brokeraj si doresc incasarea sumelor de bani/dividendelor in contul bancar, vor putea inregistra tot gratuit codul IBAN, pe baza unui extras de cont de la banca, in original. Peste 8,5 milioane de romani apar in evidentele Sectiunii I a registrului Depozitarului Central – adica au actiuni la firmele listate (sau cele intre timp delistate), insa nu le-au transferat la nicio firma de brokeraj in vederea tranzactionarii. Dintre acestia, aproximativ patru milioane au conturi bancare, astfel ca pot incasa dividende direct in contul bancar daca isi inregistreaza codul IBAN.

“Salutam initiativa Bursei de Valori Bucuresti de a continua targul “Banii Tai Expo” si suntem onorati sa fim parteneri principali ai acestui eveniment, important in procesul de educare financiara a publicului larg. Si anul acesta, intentionam sa oferim participantilor la targ o serie de servicii gratuite, cu scopul de a ii aduce mai aproape de piata si de a le face cunoscute serviciile institutiei noastre”, a declarat Marius Moldovan, Presedinte Depozitarul Central.

Partenerii confirmati pana in acest moment sunt: BCR, BT Asset Management, Depozitarul Central, Estinvest, Intercapital Invest, OTP Asset Management, Prime Transaction si Tradeville.

Informatii despre participanti si principalele detalii despre eveniment sunt disponibile pe website-ul recent lansat www.baniitaiexpo.ro, website creat cu scopul informarii vizitatorilor. Website-ul va fi actualizat cu alte informatii precum agenda expozitiei, formatul final, precum si toate activitatile la care vor putea participa vizitatorii.

Adauga un comentariu

*