Bănuți de furturi din garaje, reținuți pentru 24 de ore

Polițiștii au reținut patru tineri bănuiți că ar fi sustras din patru garaje bunuri în valoare de 5000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat.

​Polițiștii Secției 1 Poliție Bacău au extins cercetările cu privire la furtul unor bunuri dintr-un garaj situate în zona Cornișa Bistriței din Bacău, în urma căruia au fost depistați doi tineri de 21 și 25 de ani, în timp ce aveau asupra lor bunuri sustrase.
​Astfel, polițiștii au stabilit că la comiterea faptei au mai participat și alți doi tineri de 25 și 28 de ani, din municipiul Bacău, respectiv din comuna Buhoci.

De asemenea, din cercetările polițiștilor a rezultat că cei în cauză ar fi pătruns prin efracție în patru garaje din zonele Cornișa Bistriței și Alecu Russo, de unde ar fi sustras scule şi dispozitive electrice, în valoare totală de 5000 de lei.

Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate şi predate persoanelor vătămate.

​Față de cei păatru tineri s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de furt calificat şi complicitate la furt calificat.

Adauga un comentariu

*