O elevă a Palatului Copiilor Bacău cântă pentru a doua oară pe scena emisiunii Next Star

Delia - Andreea AndreiBacăul va fi reprezentat în această săptămână, din nou, pe scena celei mai cunoscute emisiuni de talente pentru copii din România, Next Star, difuzată de Antena 1. În ediția de joi, 31 martie, programată de la ora 20.30, o veți putea admira pe scena concursului pe Delia-Andreea Andrei, elevă a Palatului Copiilor Bacău, la Cercul de muzică ușoară, coordonat de profesorul Claudiu Filip.

Tânără solistă, în vârstă de 11 ani, va interpreta melodia – ”Rhythm Inside”, înscrisă de Belgia în competiția internațională pentru profesioniști Eurovision 2015. Este pentru a doua oară când Delia cântâ pe scena celebrei emisiunii, de data aceasta băcăuanca fiind invitată direct în concurs, fără a mai trece prin etape preliminare de preselecție.

”Delia are un talent nativ și un timbru foarte matur pentru vârsta ei, o impostație vocală foarte matură, un auz muzical foarte bun. Face parte din grupa de performanță a Cercului. Este pentru a doua oară când participă la Next Star, a mai fost selectată și în 2014, anul în care a mai participat, în trei reprezentații, o altă elevă foarte talentată din grupa de performanță,  Luca Ambra – Maria. Și atunci și acum singurii copii din Bacău calificați în acest concurs, la secțiunea Muzică ușoară, au fost de la Palatul Copiilor. Îi urăm succes Deliei la Next Star și tuturor elevilor noștri înscriși în competiții!”, a declarat Claudiu Filip, profesorul de canto al Deliei – Andreea Andrei, coordonator al Cercului de Muzică ușoară al Palatului Copiilor Bacău.

Claudiu Filip este de asemenea iniţiatorul şi coordonatorul Festivalului de Muzică Uşoară pentru Copii “Aşchiuţă”, eveniment organizat anual de Palatul Copiilor Bacău pentru a veni în sprijinul elevilor şi preşcolarilor cu talent muzical.

În anul 2015, Ștefan Liche, în vârstă de 16 ani, elev al profesorului Claudiu Filip la Palatul Copiilor, de 11ani, a participat la emisiunea – concurs ”Vocea României”, ajungând până în etapa a treia, la dueluri.

Adauga un comentariu

*