ÎN SERVICIUL COMUNITĂȚII, DE SFINTELE PAȘTI DE CULT CATOLIC

În perioada 25-28 martie a.c., cu ocazia Paștelui Catolic, peste 230 de polițiști acționează zilnic, în județul Bacău, pentru asigurarea ordinii și liniștii publice, protejarea drepturilor și libertăților cetățenilor, a patrimoniului acestora, precum și pentru prevenirea faptelor antisociale.

Peste 230 de polițiști, cu aproape 120 de mijloace auto, se află în stradă în județul Bacău, suplimentar față de dispozitivul curent, pentru asigurarea siguranței publice și prevenirea producerii oricăror evenimente negative, cu prilejul Sfintelor Sărbători de Paști de cult Catolic.

Astfel, peste 170 de polițiști de la ordine publică, peste 40 de la structurile de poliție rutieră, polițiști de investigații criminale și de investigarea criminalității economice și polițiști de la alte structuri se vor afla în stradă și în proximitatea lăcașurilor de cult sau de desfășurare a manifestărilor publice circumscrise acester sărbători.

Pe principalele artere rutiere se va acționa pentru menținerea fluenței traficului și prevenirea producerii unor evenimente negative.

Adauga un comentariu

*