Automobile Bavaria a deschis prima reprezentanta BMW din Bacau

Automobile Bavaria Group, cea mai mare reţea de dealeri BMW din Europa Centrală şi de Est, care deţine 11 dealeri BMW, trei centre MINI de service şi singurul service Rolls-Royce din sud-estul Europei, a deschis o nouă locaţie BMW în zona Moldovei, în oraşul Bacău. Automobile Bavaria Group îşi continuă astfel extinderea operaţiunilor pentru a oferi servicii premium clienţilor BMW din toate regiunile ţării.1618504_988509904518862_3565695558719795391_n

Obiectivul nostru pentru locaţia din Bacău este ca aceasta să devină o referinţă pentru întreaga zonă a Moldovei, la nivelul dealer-ilor din segmentul premium, prin calitatea, varietatea şi caracterul inovator al produselor şi serviciilor oferite clienţilor, atât din punct de vedere al serviciilor de vânzare cât şi de post-vânzare.” A declarat dl. Olavy-Theodor Pecou, Group After-Sales Director, Automobile Bavaria Group.

Noua reprezentanţă BMW din Bacău, cea de-a 12-a din reţeaua de dealeri BMW Automobile Bavaria Group, este situată în apropierea oraşului, pe raza comunei Nicolae Bălcescu, DN2, Km 278-300. Deschiderea oficială este marcată printr-un eveniment de tip “Porţi Deschise” în perioada 24 – 26 martie şi include o prezentare completă a serviciilor post-vanzare, a showroom-ului de vânzări automobile rulate, a ofertelor promoţionale ale momentului oferite clienţilor şi sesiuni de test drive cu toate modele BMW disponibile.  Noul service BMW din Bacău oferă o gamă largă de servicii: verificare şi întreţinere auto, reparaţii mecanice şi electrice, reparaţii de avarii minore şi îngrijire, tinichigerie şi vopsitorie, vânzări de piese de origine BMW, service mobil BMW, vehicule de înlocuire şi hotel de anvelope. Service-ul BMW Bacău este echipat cu trei posturi pentru mecanică, un post de diagnoza computerizată, un post geometrie roţi computerizată, un post de pregătire vopsitorie, un post de tinichigerie şi o cabină pentru vopsitorie.

Echipa BMW Service Bacău este formată din specialişti experimentaţi şi include consilieri specializati pentru fiecare tip de activitate: mecanică, electrică, tinichigerie, vopsitorie, piese şi accesorii.

Prin intermediul showroom-ului de vânzări de automobile rulate BMW – BavariaUsedCars.com clienţii BMW şi MINI vor beneficia de cele mai bune oferte selectate din cadrul reţelei Automobile Bavaria Group, automobile cu garanţie de până la 24 luni inclusă pentru mărcile menţionate.

Obiective pentru 2016

Pe parcursul anului 2016 Automobile Bavaria Group îşi va extinde, în continuare, reţeaua de dealeri dar şi portofoliul de produse şi servicii oferite clienţilor din toate regiunile ţării. Lansarea activitatii în zona oraşului Bacău ilustrează perfect această strategie.” A declarat dl. Milos Vujanovic, Vicepreşedinte Automobile Bavaria Group.

Un Centru pentru Relaţii Clienţi Integrat a fost format la începutul acestui an, pentru a măsura cât mai bine nivelul de satisfacţie al clienţilor noştri, a identifica şi anticipa nevoile lor, dar şi pentru a le oferi o gamă completă de servicii. Prin intermediul acestui centru, clienţii Automobile Bavaria Group primesc, de asemenea, consultanţă specializată pentru situaţii complexe, daune auto sau alte subiecte de interes. Automobile Bavaria Group a obţinut unul dintre cei mai buni indici de satisfacţie a clienţilor BMW din această parte a Europei. Acest rezultat confirmă impactul pozitiv al tuturor schimbărilor implementate în cadrul reţelei de dealeri, orientate către creşterea gradului de satisfacţie a clienţilor noştri.

În 2016, Automobile Bavaria Group estimează  o creştere de minimum 10% a vânzărilor şi serviciilor, precum şi o creştere substanţială a vânzărilor de automobile rulate şi a cifrei de afaceri consolidată.

 

 

Adauga un comentariu

*