Ministerul Fondurilor Europene lansează public modulul ‘Depunere Cerere de finanțare’ în MySMIS din 28 martie

fonduri-e1Ministerul Fondurilor Europene (MFE) intenționează ca de luni, 28 martie, să lanseze public modulul pentru cererea de finanțare în cadrul aplicației pentru depunerea online a proiectelor europene.

‘Versiunea 1.0 Beta a MySMIS funcționează din 1 martie 2016. Această versiune a fost în testare internă și testare publică. În perioada actuală se rețin cerințele justificate și se remediază bug-urile (nefuncționalitățile). Avem intenția ca în 28 martie să putem anunța ca fiind lansat public modulul de depunere a cererii de finanțare. În acest sens, sunt funcționale două module: un modul back-office — ‘Definire apel’, respectiv un modul front-office — ‘Depunere Cerere de finanțare’, au afirmat, pentru AGERPRES, reprezentanții Ministerului.

Aplicația pentru depunerea online a proiectelor europene a fost testată de peste 1.000 de utilizatori în perioada 8-18 martie.

Această aplicație IT a fost elaborată de MFE, împreună cu Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS), pentru a facilita schimbul electronic de informații între beneficiari și autoritățile cu atribuții în gestionarea fondurilor europene structurale și de investiții.

‘Prin implementarea aplicației MySMIS 2014, Ministerul Fondurilor Europene răspunde prevederilor regulamentelor europene aplicabile perioadei de programare 2014 — 2020’, se arată într-un comunicat de presă al ministerului.

Sursa: www.agerpres.ro

 

Adauga un comentariu

*