Dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului

a5f1fa1321e261058d6c22fa415a84fcPolițiștii din Moinești au fost sesizați de o persoană de 36 de ani, din localitate despre faptul că fiica sa de 15 ani  a fost victima unui accident rutier, produs în aceeași zi pe strada Oituz, din Moineşti.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a rezultat că la data de 17 martie a.c., în jurul orei 07:30, un tânăr de 20 de ani din comuna Măgireşti, în timp ce conducea un autoturismul pe strada Oituz, din Moineşti, a surprins şi accidentat minora de 15 ani, care se angajase regulamentar în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni, semnalizată corespunzător.

După producerea accidentului conducătorul auto a transportat victima la domiciliu acesteia, fără însă a anunţa producerea evenimentului.

Ulterior, minora fost transportată de la domiciliu la Spitalul Municipal de Urgenţă Moineşti, unde a primit îngrijiri medicale.

Conducatorul auto a fost depistat de polițiști și a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

Adauga un comentariu

*