Cele mai cool mamici de la Hollywood

Sunt cunoscute pentru rolurile lor, pentru muzica, prezentarile sau proiectele in care s-au implicat si sunt considerate unele dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood.

Jessica Alba impreuna cu cele două fetiţe, Honor, născută în 2008 şi Haven, născută în 2011.
On the go mom: The mother-of-two continued on with her busy day by taking daughters Honor and Haven out to lunch later in the day

 

Claudia Schiffer, una dintre cele mai frumoase femei din lume, mama a 3 copii ai lor – Casper (12 ani), Clementine (10 ani) şi Cosima (3 ani)

Gwen Stefani cunoscuta pentru stilul sau vestimentar cat se poate de inedit, mama a 3 copii a ramas un fashion icon.

Gwen Stefani & Kids Take Gavin Out For Father's Day Lunch

Sarah Jessica Parker,3 copii si o cariera de invidiat.

Sarah Michelle Gellar vedeta din serialul “Buffy – Spaima Vampirilor”, pentru care a câştigat şase Teen Choice Awards, un Saturn Award şi o nominalizare la Globul de Aur este mama a doi copii.

sarah-michelle-gellar-out-and-about-in-nyc-09

Keidi Klum  o actriță, fotomodel și prezentatoare TV, businesswoman, designer de modă germana, mama a 4 copii :Leni, Henry şi Johan, şi , Lou.

Heidi Klum

 La 49 de ani, Halle Berry este o mamă și o actriță ocupată impreuna fiul ei de doi ani, Maceo, și de fiica de șapte ani, Nahla.

Ulma Thurmen, actrița face parte din acel grup de frumuseți de la Hollywood care îmbătrânesc frumos, păstrându-și nu doar prospețimea chipului, ci și suplețea trupului, mama a 3 copii.

Adauga un comentariu

*