Eveniment rutier cu victime, produs pe fondul unei depășiri neregulamentare

Polițiștii au efectuat cercetări pe D.N. 2, în afara localității Dumbrava, comuna Itești, județul Bacău, pentru stabilirea împrejurărilor produceriii unui accident rutier cu victime.

Astfel, din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat că un bărbat de 28 de ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe direcția de mers Bacău-Roman, s-a angajat în efectuarea unei depășiri neregulamenare pe banda de siguranța a unui autoturism, care circula pe banda de langa axul drumului, condus de un băcăuan de 57 de ani și a intrat în coliziune cu acesta.

În urma impactului autoturismul condus de bărbatul de 57 de ani a fost proiectat pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani, din comuna Itești.

Ca urmare a producerii evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto de 57 de ani și a pasagerei de 56 de ani, din autoturismul condus de către acesta.
​Conducătorul auto de 48 de ani și pasagerul de 18 ani din autoturismul acestuia au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Bacău pentru îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Adauga un comentariu

*