Identificati conducând autoturisme fără a avea permis de conducere sau cu permisul de conducere suspendat

 

Lucrătorii Secției 4 Poliție Rurală Podu Turcului au organizat o actiune pentru prevenirea si combaterea incalcarii normelor rutiere de catre participantii la traficul rutier, ocazie cu care  au depistat in flagrant un bărbat de 32 ani din comuna Dealu Morii judetul Bacau, in timp ce conducea pe drumul judetean 241 A pe raza comunei Dealu Morii un moped, fara să posede permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.DSC04463-440x247

Pe numele acestuia a fost intocmit dosar penal in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere, fapta prevazuta si pedepsita de art 335 alin 1 din Codul Penal.

Pe drumul communal Vîlcele – Corbasca, lucrătorii Postului de Poliţie Corbasca, au identificat un tânăr de 25 ani din comuna Corbasca, conducând un autoturism înmatriculat în Polonia.

S-a procedat la verficarea tânărului în bazele de date al Poliției Riomâne, ocazie cu care s-a constat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Pe numele acestuia s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii prev.şi ped.de art,335 alin.1 din C.P. urmând ca la definitivarea cercetărilor dosarul să fie înaintat cu propunere corespunzătoare Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău.

O patrula de poliție rutieră, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiunilor de serviciu pe DN 12A în localitatea Tg.Ocna, jud.Bacău,au depistat în trafic un tânăr, de 20 ani, din com Oituz, care conducea o autoutilitară înmatriculată în Anglia.

Din verificările efectuate în baza de date, a Poliției Române, a rezultat că susnumitul are permisul de conducere reţinut.

În cauză s-a întocmit dosar penal conf.art.335, Cod Penal, care urmează a fi înaintat Parchetului de pe lângă judecătoria Onești cu propuneri corespunzătoare.

Adauga un comentariu

*